- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- izula
- Wylogowany
- rozmowna
- Moje szczęście przyszło na Świat 22.08.2013 r.
Ja jeszcze patrzę na ten dino.sklep.pl/nowy/wozki-3w1-hartan-vip-...-gratis-p-14960.html
też waży ok. 13kg
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
jestem wrzesniowa mama 2011 i postanowilam posprzedawac ciuszki po corce, bo teraz spodziewam sie synka...
Jakbyscie chcialy zakupic ladne, niedrogie, choc uzywane ciuszki, to prosze o priv...chetnie podesle kilka fotek...
pozdrawiam i zycze szybkiego i bezbolesnego rozwiazania.
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
- Monika23083
- Wylogowany
- rozmowna
Ale się pięknie zapowiada dzień
Serku, ja też spać nie mogę, w nocy się wiercę i budzę się już po 6:(
Miłego dnia!
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekam na moja kruszynkę
Nie było mnie kilka dni a tu proszę jak się kobietki rozpisały
U mnie pogoda od wczoraj piękna wczoraj byłam z narzeczonym na długim spacerku...
Czuje się coraz lepiej...ale ruchów jeszcze nie czuje..Niestety.
Poczekam...
- nefeli
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pytania zapisuje sobie na kartce bo chce miec wiecej opini na dany temat,w internecie jest wiecej bzdur ktore moga wystraszyc anizeli pomoc,wole konkretna ksiazke przeczytac,ostatnio nawet moj gin zjechal pacjentke ze jesli ona sobie czyta na google i jest taka doinformowana to powinna lekarzem zostac i po co on studiowal skoro ona wie lepiej,no glupio sie babce zrobilo,ale mysle ze podwazyla jego zawod.
Mysle ze jak sie ma bezproblemowa ciaze to sie az tak nie ma o co pytac i doszukiwac,jak zaczynaja sie problemy to wtedy jest panika i chyba najpierw trzeba zapytac swojego lekarza bez wzgledu na nasza wiedze bo kazdy przypadek jest indywidualny a kazda ciaza inna
- nefeli
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
pogoda rewelacja,w pelni lato,tylko opalac zakazane
Serku i mi sie chce cos zjesc ale nie umiem okreslic co,wiec zjadlam kanapki z rzodkiewka,ale jakby ktos mi cos upichcil bylabym wdzieczna,bo jakos samej juz mi sie nie chce,a kazdy tylko na mnie czeka...
- papi88
- Wylogowany
- gadatliwa
u mnie znow pochmurny poranek a wczoraj wieczorem wyszlo sloneczko imyslalam ze bedzie juz ladnie kurcze ta ladna pogoda poszla gdzie indziej ale mam nadzieje ze szybko wroci bo jestem baaardzo spragniona slonca gdyby nie ciaza polecialabym raz na jakis czas na solarium wygrzala tylek i tez byloby fajnie choc nie zastopiloby to na pewno sloneczka
albo mi sie wydaje albo zrobily mi sie rozstepy!mam nadzieje ze to cos mi sie poodbijalo po nocy i do poludnia zejdze bo chyba nie mozliwe rozstepy na takim etapie zwlaszcza ze brzuszka nie mam jakiegos giganta.zaczynam miec jakies schizy co do swojego wygladu moze to glupie ale kazda kobieta chce sie czuc szczupla atrakcyjna i sa takie co w ciazy wygladaja rewelacyjnie maja male brzuszki i wogole a ja lapie jakiegos dola.zaczynam sie tez bac o mojego maluszka...no bo najpierw te krwawienia pozniej te infekcje teraz przeziebienie zaczelam sie bac ze dziecko bedzie bardzo chorowite w dodatku ja zbyt zdrowo sie nie odzywiam
mam jakis dzis pesymistyczny dzien...
i na razie olalam spanie na bokach poprostu nie moge spac!na plecach sie wysypiam i chyba dziecku tez to odpowiada skonsultuje to z lekarzem i spytam co lepsze spanie na bokach na sile gdzie jestem nie wyspana i pozniej caly dzien zle sie czuje czy na plecach gdzie wstaje wypoczeta ale podobno to niebezpieczne
- papi88
- Wylogowany
- gadatliwa
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
Nefeli ale masz super lekarza, nasz to taki małomowny ze nawet jak zadaje pytania to odpowiada jakby brał udział w konkursie na najbardziej zwiezla odpowiedz a nagroda ma byc moja konsternacja
Miałam pytać już wcześniej, dlaczego w ciąży nie można się opalac i czy chodzi tylko o brzuszek? No bo jak tu unikać słońca przez następne 4 miesiące? Szczególnie ze czeka się na nie tak długo jak na nasze maluśźki
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
- Monika23083
- Wylogowany
- rozmowna
Swoją drogą, co roku jestem nad morzem i widziałam kobiety w ciąży, które normalnie leżały w stroju na kocyku i się opalały, także już nie wiem jak to jest...ja mam skłonności do przebarwień więcnie ryzykuję..
Przypomniał mi się jeden z ostatnich programów " Rozmów w toku", w którym kobieta opowiadała, że chodziła parę razy na solarium w ciąży, bo nie mogła znieść siebie takiej bladej...masakra
- kalina
- Wylogowany
- gadatliwa
- izula
- Wylogowany
- rozmowna
- Moje szczęście przyszło na Świat 22.08.2013 r.
ja też 2 razy w nocy staję na siusiu a o 7 rano już nie śpię. Koleżanka się śmieje, że to Maleństwo mnie szykuje na pobudki.
U mnie piękna słoneczna pogoda. Mąż ma dziś wolne więc bierze mnie na krótką przejażdżkę do Marketu hahah. Ale zawsze chodź trochę na powietrzu i między ludźmi i może wyhandluję, żeby do smyka wejść ))))
A potem dalej leżakowanie i tak przez następne 2 tygodnie )))
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
W ubiegłym roku pojechaliśmy na wakacje na Kos, takie to wyjatkowe wakacje miały być, no i były, no i tam tez mnóstwo brzuchatek sie wylegiwało i to nawet nie popołudniu i nie pod parasolami no jak foczki normalnie na plaży w bikini i nie powiem, ślicznie wyglądały a te opalone brzuszki jakie apetyczne, wtedy rozmawialiśmy z mężem, że jak będę ciężarówką to tez sobie takie wakacje zrobimy a tu klops
No to Kalinka super, że wszystko dobrze i że lepiej już sie czujesz uprzedź męża, żeby portfel wypchał
Izula kolega, który ubiegłego wrzenia został tatą powiedział mi, że tak jak ja teraz wstaje na sikanko tak nasz maluszek o tych samych porach bedzie wstawał i od tamtej rozmowy staram sie na silę spać, z mizernym skutkiem i jak nie musze bardzo to nie wstawac siusiu, ze strachu hahaa