BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 8 miesiąc temu #624626 przez iwonta_kg
nefeli a skąd ty jesteś bo zapomniałam???

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #624627 przez nefeli
Hahaha jak wy ladnie o Niemcach piszecie,pamietam jak ja kiedys mowilam ze nigdy w zyciu nie chce sie uczyc tego obrzydliwego jezyka i jak u nich kilka razy bylam to stwierdzam,ze nie sa za cieplym narodem :( Tutaj sie z nich smieja jak przyjezdzaja z wypchanym portfelem a chodza w klapkach i skarpetkach po najtanszych fast foodach;)

11 lata 8 miesiąc temu #624628 przez Alivva
biedroneczka39 napisał:

Alivva napisał:

niagara napisał:

Któraś jeszcze ma dzisiaj wizytę? Alivva a Ty kiedy?

Natalia ja jutro....na 9;40 jadę ;) potem prosto do pracy ale notebooka biore więc napiszę zaraz po wizycie ;)
Kinga-gratuluje :D w tabelce 8 do 6 to jutro pewnie 2 muszelki :P tak dla wyrównania :P

Czyzbys miala chrapke na dziewczynke ? Trzymam kciuki wiec jutro ;)
Wy dziewczyny juz wdzystkie sie dowiadujecie tylko ja na szarym koncu hi hi ale co mi tam...poczekam byle ok sie dzialo :D

No właśnie na początku ciąży pragnełam bardzo drugiego syna a teraz już mi chyba wszystko jedno..... Byle zdrowe to moga być i nawet dwie dziewczynki ;)
Starszy brat marzy o braciszku ale wczoraj powiedział,że jak będzie Sara to też będzie ją kochał całym sobą :) Mój kochany synuś :)

11 lata 8 miesiąc temu #624629 przez nefeli
mieszkam w Grecji a jestem z Malopolski :)

11 lata 8 miesiąc temu #624631 przez nefeli
Aivva a co czujesz tak wewnetrznie intuicyjnie?
Ja czulam ze dziewczynka,brzuch dziewczynkowy i zachcianki oraz inne objawy zupelnie inne niz przy moim syniu.Na usgie w 3 mies juz nam powiedzial ze niunia,ale jeszcze nic pewnego,na prenatalnych tez ze niunia ale nie na 100% no i ten drugi gin ze rowniez niunia,wiec mysle ze juz potwierdzili moje przeczucia a ja wiem ze zaciazylam jeszcze w 2012 ;)

11 lata 8 miesiąc temu #624632 przez Alivva
nefeli-dzięki Kochana-3maj kciuki,żeby się w ogóle ujawniło co ma między nozkami ;)

co do niemców....cóż,jak oni mają mieć szacunek nas Polaków skoro sami o nas maja takie zdanie a nie inne?? :/ buraki jedne :P
pracowałam i mieszkałam w szwecji i powiem Wam szczerze,że większy szacunek mam do turków niż do niemców O!

11 lata 8 miesiąc temu #624633 przez iwonta_kg
a nooooo tak Grecja :) niemcy są straszni! rzadko kiedy w wakacje słychać polski język tylko ten szwabski wszędzie... z tym że mają grube portfele i chodzą po najtańszych sklepach to prawda. nawet jak do lumpka wejdziesz albo do jakiegoś komisu to widać niemców jak wertują w pudłach z ciuchami...

11 lata 8 miesiąc temu #624635 przez Alivva
nefeli napisał:

Aivva a co czujesz tak wewnetrznie intuicyjnie?
Ja czulam ze dziewczynka,brzuch dziewczynkowy i zachcianki oraz inne objawy zupelnie inne niz przy moim syniu.Na usgie w 3 mies juz nam powiedzial ze niunia,ale jeszcze nic pewnego,na prenatalnych tez ze niunia ale nie na 100% no i ten drugi gin ze rowniez niunia,wiec mysle ze juz potwierdzili moje przeczucia a ja wiem ze zaciazylam jeszcze w 2012 ;)

chłopak,chłopak ale sama nie wiem,czy to intuicja,przeczucie,czy po prostu chęć sprawienia przyjemności mojemu Filipowi....
od kilku dni jednak wciaż mi Sarenka po głowie chodzi więc już jestem ogłupiona :)

11 lata 8 miesiąc temu #624640 przez nefeli
W moim rejonie tlumy serbow,sporo polakow,wegrow i niemcow,jako jedyni najmniej umieja sie zachowac czy to na plazy czy gdziekolwiek indziej,kobity stare wywalaja swoje cyce wsrod dzieci co mnie strasznie wkurza.
W ubieglym roku bylismy na wyspie tam tylko wlosi i anglicy zupelnie inny klimat,trafilismy tez na piekna plaze hmmm coz z niej zrobiono plaze dla nudystow,ale rozgania ich policja bo to jedna z najpiekniejszych plaz wiec zagladaja i zwykli turysci.

11 lata 8 miesiąc temu #624643 przez iwonta_kg
Alivva obstawiam że będzie chłopak :)

11 lata 8 miesiąc temu #624644 przez nefeli
Alivva na pewno Ci jutro powie na 100% plec,juz 19tydzien,przycisnij gina do sciany kochana i pisz zaraz po wizycie.

11 lata 8 miesiąc temu #624650 przez iwonta_kg
Ja w pierwszej ciąży dowiedziałam się o płci jakoś pod koniec 5 miesiąca. w 22 tygodniu bodajże.

11 lata 8 miesiąc temu #624655 przez Alivva
Ja sama już chyba dzis spać nie będe mogła :D
jakaś taka rozemocjonowana jestem :)

naprawdę mam mega nadzieje na poznanie płci :) wiem,że rozpoznanie nie powinno sprawiać trudności,chyba,że noszę w sobie wybitnego uparciucha :P

11 lata 8 miesiąc temu #624658 przez nefeli
nie wiem jak u Was u mnie od 3 juz mowia ale zaznaczaja ze nie na 100%,w 18-20 mowia juz na 100%,jakby maluszek sie nie ukladal to lekarz oglada go w roznych plaszczyznach i widac wszystkie detale. wiec Alivva mysle ze sie dowiesz,tylko wprawa i checi lekarza chyba sa najwazniejsze.

11 lata 8 miesiąc temu #624668 przez Alivva
Mnie sie tez juz pytał czy chcę poznać płeć ale jak zaznaczylam,że interesuje mnie tylko 100% wiadomośc to stwierdził,że w takim razie zaczekamy ;)
No jak nie teraz to 24 maja idę na usg prywatnie z zapisem na dvd ;) ale chcę już bardzo,bardzooooooo :) przywiąże sie jutro do fotela i powiem,że nie wyjde jak nie poznam plci :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka