- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- Villemo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dziewczyny a nie obawiacie się troszkę zamawiać na necie??? kurcze w końcu jest to wydatek jakiś 3000 a gdyby się coś stało to gdzie potem to reklamaować??? no jak odesłać??? kurierem pocztą... sama właśnie nie wiem... a prawda jest taka że na allegro są ceny nawet o 20% niższe niż w sklepach
Bez obaw. Ja kupowałam w sklepie internetowym. Tak się stało, że mój mąż jak mi dopompował koło po jakimś roku użytkowania to zaczęło obcierać o mocowanie w sumie to przy okazji wyszło, że dostaliśmy nie ten rozmiar felg do opon co trzeba więc zgłosiliśmy na gwarancję nie kazano nawet nam odsyłać starych felg tylko przysłali nowe bez problemu na drugi dzień. Przeskanowaliśmy tylko kartę gwarancyjną.
Jak zepsuje się coś i cały wózek wymaga serwisowania to nie ma problemu, tak jak z prawie każdym jednym sprzętem obsługa door to door opłacona przez drugą stronę. Jak kupuje się np. tv to przecież też przeważnie zabiera kurier i dostarcza do najbliższego punktu serwisowego a nie zanosimy tv do sklepu gdzie kupiliśmy.
Naprawdę nie ma sensu przepłacać za wózki w normalnych sklepach, nie dość, że narzucają wysokie marże to jeszcze sprzedają wózek goły a trzepią dodatkową kasę na moskitierach, foliach, parasolkach itp. rzeczach które producent przeważnie dorzuca w gratisie. Jak tylko jest możliwość to najlepiej dokonać zakupu prosto od producenta.
A i nie bójcie się negocjować co do ceny. Jak kupowałam wózek to udało się utargować 200 zł
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 8
Natalia wiem ze jeszcze do soboty troche ale tez wszystkiego dobrego na wizycie i rozlorzonych nozek u dzidzki by wszystko mozna bylo zobaczyc!
A co do plci mnie powiedziano ze chlopak ale ze nie moga gwarantowac ale babka powiedzziala ze jej wszystko wskazuje na chlopca wiec wierze ze tak jest! chyba sie boja gwarantowac w razie jakby sie okazalo jednak inaczej!
Kinga gratulacje chlopczyka!!!!! witam w gronie mamus sisiorkow! tak sie ciesze ze malenstwa sie ujawniaja jeden po drugim! a wy jak oboje jestescie zadowoleni?
Co do wagi wozkow to waga pewnie na roznych stronach jest inna bo inna jest waga samego stelazu inna ze spacerowka, inna z gondola i inna z nosidelkiem wiec moze rozne podaja!
A co do kupna przez internet to ja jestem jak najbardziej za Z mezem praktycznie wszystko kupujemy przez internet bo po co przeplacac w sklepie Spokojnie mozna wszystko zwrocic a roznica w cenie za ta sama rzecz jest naprawde duuuuza! Ja juz wozeczek kupilam i zaplacilam na necie o 700zl taniej niz w sklepie! Wozek przyszedl i jestem zadowolona bo spelnia moje oczekiwania tylko brakuje mi bobaska zebym mogla wyprobowac Ja kupilam wozek ktory juz wszesiej pokazywalam red kite zebu! ale w pl go nie ma
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
kocham_cie napisał:
dziewczyny a nie obawiacie się troszkę zamawiać na necie??? kurcze w końcu jest to wydatek jakiś 3000 a gdyby się coś stało to gdzie potem to reklamaować??? no jak odesłać??? kurierem pocztą... sama właśnie nie wiem... a prawda jest taka że na allegro są ceny nawet o 20% niższe niż w sklepach
Bez obaw. Ja kupowałam w sklepie internetowym. Tak się stało, że mój mąż jak mi dopompował koło po jakimś roku użytkowania to zaczęło obcierać o mocowanie w sumie to przy okazji wyszło, że dostaliśmy nie ten rozmiar felg do opon co trzeba więc zgłosiliśmy na gwarancję nie kazano nawet nam odsyłać starych felg tylko przysłali nowe bez problemu na drugi dzień. Przeskanowaliśmy tylko kartę gwarancyjną.
Jak zepsuje się coś i cały wózek wymaga serwisowania to nie ma problemu, tak jak z prawie każdym jednym sprzętem obsługa door to door opłacona przez drugą stronę. Jak kupuje się np. tv to przecież też przeważnie zabiera kurier i dostarcza do najbliższego punktu serwisowego a nie zanosimy tv do sklepu gdzie kupiliśmy.
Naprawdę nie ma sensu przepłacać za wózki w normalnych sklepach, nie dość, że narzucają wysokie marże to jeszcze sprzedają wózek goły a trzepią dodatkową kasę na moskitierach, foliach, parasolkach itp. rzeczach które producent przeważnie dorzuca w gratisie. Jak tylko jest możliwość to najlepiej dokonać zakupu prosto od producenta.
A i nie bójcie się negocjować co do ceny. Jak kupowałam wózek to udało się utargować 200 zł
no to jestem spokojniejsza:) i jak mówisz że wszystko jest ok to też chyba zdecyduję się na zakupp przez neta:)
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
allegro.pl/label-label-kocyk-przytulanka...tki-i3143079645.html
allegro.pl/przytulanka-kocyk-diinglisar-...iet-i3170318606.html
czy jest to zbędny wydatek bo dzieci po prostu kochają męczyć pieluszki???
A jesli jesteście za to która forma przytulaczka lepsza???
- papi88
- Wylogowany
- gadatliwa
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
allegro.pl/pieluszki-flanelowe-mini-idea...nki-i3158535395.html
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
jejku ale mnie meczy to przeziebienie..bol gardla juz przechodzi ale zaczol sie katar i ból glowy domowe sposoby jakos nie dzialaja albo wymaga to wiecej czasu wiem ze mozna brac paracetamol ale wolalabym uniknac a pozatym co on mi pomoze na bol chwilowo ale objawow nie zwalczy a taka ladna pogoda ma byc a mnie rozkłada
papi a próbowałaś mleko z czosnkiem i miodem??? ochydne ale mi pomogło
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kocham cie a może coś takiego, mini pieluszka idealna do targania i przytulania
allegro.pl/pieluszki-flanelowe-mini-idea...nki-i3158535395.html
no też na to patrzyłam ale to w końcu też pieluszka a tamto bardziej wygląda na zabawkę niż obślinioną pieluchę
Własnie dlatego pytam o zdanie bo wiesz ja sobie moge kupować designerskie rzeczy które mi się podobają a moj szkrabek potem rzuci to w kąt i weźnie w łapkę obełtana pieluszkę i stwierdzi że z nią wychodzi z domciu
Najbardziej chyba kusi mnie to coś z metkami bo dzieciaczki z tego co wiem to lubią obgryzać metki co nie???
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agilla.r
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
wow agila gratuluje! kolejna mamusia chlopca Witam w klubie! sisiorki sa na topie w tym miesiacu hehehhe Super!
cos czuję że wrzesień będzie zdominowany przez mężczyzn chyba cos w tym jest że chłopcy chętniej się ujawniają niż dziewuszki