- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
wiecie co to by był dobry temat... najlepsze teksty rodziców i teściów podnośnie naszej ciąży
no a na poprawę humoru...to już pisałam izie moja teściowa jak zobaczyła witaminy ktore biorę to stwierdziła że ona jak była w ciąży (29 lat temu) to brała takie same bo miała dobrego lekarza
chcecie dalej proszę bardzo:
- mój kot udusi moje dziecko
- jak wezmę znieczulenie to zostanę inwalidką
- moje dziecko jest duże bo pewnie za dużo jem
oj mase tego było...
a i najlepsze... może po porodzie się do was na kilka dni wprowadzę żeby wam pomagać!!! WTF???
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 8
Oj Agamo jak ja Ci zazdroszczę, że tak potrafisz. JA to się zawsze wszystkim przejmuję i trzy dni potem przeżywam. Wiem, że to jest złe ale taki głupi charakter. No nic muszę nad nim jeszcze popracować ))
Oj ale się wygadałam tu i już mi lepiej.
W pracy to ja już się na te stare dewotki znieczuliłam ale na dziewczyny w naszym wieku to jeszcze nie potrafię ))
Też już słyszałam od starych dewotek, że ona ma większy brzuch niż ja i gdzie ta moja ciąża ))) Hasło roku chyba
O niagara to jest myśl ))
Wiesz Izula to lata praktyki w mojej pracy Na samym poczatku dostalam taki wycisk ze po nocach spac nie moglam ze sie przjemowalam chyba pare zmarszczek mi wyszlo i pare siwkow na glowie z tych nerwow! nie raz plakalam przezywalam i wiecznie szukalam winy w sobie co ja robie nie tak I z czasem nauczylam sie z tym radzic bo zawsze znajdziesz kogos zgotzknialego ktory tylko bedzie szukal pretekstu zeby ci pojechac albo jakichs zazdrosnikow ze cos ci w zyciu wychodzi a im nie! I wiesz z czasem czlowiek sie uczy ze nie warto naszego zycia zdrowia i nerwow na takich ludzi Niech sobie zyja w swoim zgorzknialym swiecie bo ja juz ich tekstami sie nie przejmuje! pocwicz napewno przy ktoryms razie zuwazysz ze to wcale nie takie trudne
- izula
- Wylogowany
- rozmowna
- Moje szczęście przyszło na Świat 22.08.2013 r.
- Otrzymane podziękowania: 0
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 8
Ale Magda widze ze z twojej tez niezle ziolko!
Wiecie podoba mi sie idea pisania sobie tekstow ktorymi inni nam dowalaja!mnie akurat moja mamuska i tesciowie wogole nie dokuczaja wrecz przeciwnie ale za to w pracy uslysze co nie co nie raz! ale az nie pamietam wiekszosci z nich Chyba zaczne zapisywac MOja technika jednym wleci drugim wyleci chyba dziala az za dobrze bo nic nie moge sobie przypomniec!
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
Byłam z moimi bólami u lekarza, okazało się że bóle były spowodowane zatorem w nerce :/ dostałam antybiotyk. No ale przy okazji dowiedziałam się że noszę w sobie CHŁOPCA
Agilla gratuluje synia!
Niagara dziękuję za namiary na sklepy, będzie trzeba się przejechać w najbliższym czasie, bo u nas na prowincjii nic nie ma
Chyba Agamo ma najzdrowsze podejście do tych zgryźliwców, inaczej to się dziewczyny wykończycie przez te teściowe, koleżanki i mamy itd. Część z nich pewnie nie ma niczego złego na myśli tylko nie potrafią lepiej wyartykułować swoich myśli Szkoda nerwów i wieczorów na te zołzy!
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Kocham Cię współczuję Ci, naprawdę!!!
hahahhaa mam nadzieję że ci lepiej izunia
- kalina
- Wylogowany
- gadatliwa
jedynym wyjsciem jest sie nie przejmowac ale szczegolnie jak sie tych negatywnych rzeczy naslucha to latwiej powiedziec niz zrobic. choc ja zaczynam wyrabiac u siebie ceche ze jak nie chce sluchac to koncze rozmowe. zaczynam przestawac sie przejmowac ze ktos sie obrazi. w koncu to ja jestem w ciazy i nikt nie ma prawa mnie denerwowac:)
- izula
- Wylogowany
- rozmowna
Kalinka strach się bać takich ludzi. Ale niestety są i to na potęgę. I wszystkim tym ludkom i stworkom wydaje się, że wiedzą najlepiej co dla nas najlepsze )) I nie daj sobie wmówić, że powinnaś chodzić do pracy bo ktoś tak uważa. Ty wiesz najlepiej co robisz i ile cię to kosztuje i nie musisz się nikomu spowiadać z tego co robisz.
To tak jak ktoś mi powiedział, że mam nic nie kupować aż do porodu bo nie wolno. ))))
Albo jak mi jedna w pracy non stop liczy ile i co ja jem. I nie uwierzycie nie zdążę jeszcze zrobić gryza jak już słyszę "Ale nasza Iza ma apetyt".
A jak mi się zdarzy jechać autobusem to tylko będę czekać aż mi jakaś mądra starsza kobieta będzie kazała wstać i ustąpić miejsca.
Dziewczyny jak tak dalej pójdzie to możemy na koniec napisać wspólnie poradnik "Jak przetrwać w dżungli przez 9 miesięcy" ))
- kalina
- Wylogowany
- gadatliwa
papi woda morska na katar super sprawa. ale jak ci sie pogarsza mimo domowych sposobow to moze lepiej odwiedzic lekarza rodzinnego
magda iza aga kinga- wyslalam wam zaproszenie na fb
a jakby ktoras miala ochote jeszcze dolaczyc to www.facebook.com/aska.dudziak.3
i tez jakos nie chcialam na forum sie chwalic ciaza:) kto ma wiedziec to wie. reszta ujrzy zdjecia dzidziusia:)
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
- izula
- Wylogowany
- rozmowna
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
Niagara myślę, że tak )))
Ale myślisz, że tak wysoko to już możliwe? Czasem czuję to nawet powyżej pępka
- izula
- Wylogowany
- rozmowna
Ale myślę, że doświadczone mamusie pomogą nam zaraz z tym tematem ))
Podobno tylko powyżej pępka, jesli się słyszy bulgotanie to jelita wtedy ))
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna