BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 8 miesiąc temu #623355 przez nefeli
Czytam o tych waszych cycach i leze ze smiechu,Villemo ja tez maly biust i ciaza nie ciaza duzy nie bedzie:( No ale pomysl Niagarze podsunelas do karmienia,ja mialam napisac ze dziwne ze tesciowa nie podala Ci plusow wiszacego cyca??? ona w sypialni maz na kanapie slodko chrapie a cyc w jego lapie :)
wiec i dlugi cyc sie przyda na starosc jak lozka oddzielne ;)
Villemo dziecie w samopas ...mi sie przypomnialo jak u znajomych w domu ,impreza,mala spi w swoim pokoiku,reszta towarzystwa w salonie zajeta soba,pozny wieczor i nagle wchodzi zaspana mala z tekstem" tatusiu cos mi z pupy wypadlo" i pokazuje mu raczke z kupka ... :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #623366 przez SerekWaniliowy
nefeli napisał:

informacja z ostatniej chwili DZIEWCZYNKA,DZIEWCZYNKA,DZIEWCZYNKA ,wazy prawie 200gram moja ksiezniczka najukochansza :)
w koncu z 80% dostalismy 100%,dopiero weszlam do domu,bo musialam poszalec,chyba przesadzilam z chodzeniem,ale piekna sukieneczka z wielkim flamingiem i malinowy kocyk byly tego warte.Lekarz kazal pic kawe,bo cisnienie tragiczne :( a ze kocham kawe to da sie zrobic :)
Slonko,Agamo,Niagara dziekuje za mile slowa i mocno Was caluje.
Jejku kocham rozowy i wiecie co nie wiem czy w tym roku taka moda czy to ze wzgledu na lato,ale wszedzie sa ubrania w tak pieknych zywych kolorach i chyba na kazdy gust,rewelacja.
Kupilam sobie pas,nic pieknego i cena szok 35 euro,ale w obawie o moj kregoslup musialam.
Przepraszam jak o kims zapomnialam ale musze nadrobic zaleglosci,mam prawie 10 stron gaduly kochane.

Noooo Nefeli gratuluję! :) Troszkę równowagi i kolorku dodamy naszej niebieskiej tabelce.

Po tej wiadomości można iść spokojnie spać, a czytanie o wózkach odłożyć do jutra :)

Nefeli co za historia z tą impreza! haha Przesłodka, mój mąż sie zanosi ze śmiechu! :woohoo:

Spokojnej nocki dziewczynki!

Aga

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #623369 przez niagara
Nefeli ogromne gratulacje :) Widzę, że jesteś bardzo szczęśliwa :) Cieszę się razem z Toba :) A młody się cieszy, że będzie miał maleńką siostrzyczkę, czy wolałby brata? ;)

11 lata 8 miesiąc temu #623381 przez nefeli
Mlody bardzo chce siostrzyczke,dzis pierwszy raz ja ogladal u lekarza i sie wzruszyl,malo na lekarza nie wlazl zeby tylko nie stracic jakiegos szczegolu :)
Ciagle caluje i glaszcze mnie po brzuchu poza momentami jak mnie wpieni na maksa po czym mowi nie zlosc sie,nie denerwuj sie :) dran maly :)
Spijcie slodko dziewczynki,ja tez juz padam dzis od 6tej do teraz 24 na nogach,ale kawka byla wiec jakos chyba sie trzymam i nadrabiam zaleglosci.
Co do biustu mam kumpele z pokaznym biustem i malej nie mogla karmic bo dziecko sie dusilo od piersi,ktora mu cala buzke zakrywala,i mimo wielkich staran nie dalo rady,wiec u kazdej bedzie inaczej,ja juz mialam sen ze tryskalam mlekiem,a niby z czego sie zastanawiam ? z B?

11 lata 8 miesiąc temu #623411 przez biedroneczka39
Nefeli hurrrrrraaaa moje gratulacje...idz sie wyspij bo pewnie masz dosc wrazen na dzis. Caluje Was wszystkie moje drogie I zycze Wam stosunkowo udanej nocy. Do jutra dziubki :)

<3 Oliwia i Alicja <3

11 lata 8 miesiąc temu #623426 przez Alivva
Daga-gratuluję kochana :)
córeczka na zyczenie ;)
jeszcze 3 noce i 2 dni i może ja się dowiem.... ;)
a tymczasem....idę się wkulnąć obok tego paskudy który jutro znów wyjeżdża na kilka tygodni ;)
kolorowych dziewczęta.... :kiss:

11 lata 8 miesiąc temu #623452 przez agamo
Nefeli Daga kochana tak sie ciesz twoim szczęściem! No to brawo dla tatusia ze nie tylko chłopców potrafi robic! Gratulacje dla was i starszego brata! Aż warto by to było opic Dzisiaj jak wrócę z pracy wypije kakao za wasze zdrowie! :)

A z ta kupka to taki ubaw! Ze aż sie poplakalam ze śmiechu! Wszystkim w pracy dziś opowiadam!

Aga

11 lata 8 miesiąc temu #623455 przez niagara
Dzień Dobry Dziewczyny :) Widzę, że tu jeszcze wszystkie śpią, tylko pozazdrościć :silly: Mój kochany mąż od 7 rano kręci się po domu i chyba bardzo mu się nudziło, bo robił wszystko, żeby mnie też obudzić :dry: Masakra, toż to środek nocy :silly:

11 lata 8 miesiąc temu #623458 przez ninka333
nefeli GRATULUJE CÓREŃKI :) nareszcie się różowy kolor pojawia w naszej tabelce bo zdominowały nas chłopaczki :)

Ja dziś na szczęście bez głupich snów ale niestety mój poranny budzik o 6.00 rano krzyczał "mamo piciu" i nie dało rady pospac :(

córeczka ALICJA

11 lata 8 miesiąc temu #623464 przez izula
Nefeli Gratuluję córeczki :))))

Dziewczynki, pomóżcie ja dalej nie wiem kiedy mam poznać, że coś nie tak. Nie wiem czy ta macica mi się rozciąga czy ciągnie w dół, jak to pani doktor powiedziała.

Dziś od rana boli mnie w pachwinie i nie wiem czy brać tą nospę czy nie. Tyle tego mam, że każda kolejna tabletka to dla mnie strach o Maleństwo.

[/url]
[/url]

11 lata 8 miesiąc temu #623472 przez niagara
izula napisał:

Dziewczynki, pomóżcie ja dalej nie wiem kiedy mam poznać, że coś nie tak. Nie wiem czy ta macica mi się rozciąga czy ciągnie w dół, jak to pani doktor powiedziała.

Dziś od rana boli mnie w pachwinie i nie wiem czy brać tą nospę czy nie. Tyle tego mam, że każda kolejna tabletka to dla mnie strach o Maleństwo.

Nie wiem Izula, nospa działa rozkurczowo więc jeśli czujesz skurcze w macicy to weź i nie martw się na zapas. Czemu z góry zakładasz, że dzieje się coś złego, tylko tego nie czujesz? Może skoro nic nie czujesz, to wszystko jest w porządku :) Trzymaj się Kochana :)

11 lata 8 miesiąc temu #623473 przez niagara
Izula u doktora google znalazłam coś takiego Objawy opadnięcia macicy to: uczucie gniecenia w podbrzuszu, ciągniecie i parcie w dół, uczucie ucisku w pochwie, bóle krzyża oraz częste oddawanie małych ilości moczu.

11 lata 8 miesiąc temu #623482 przez izula
Dzięki niagara ;))))

[/url]
[/url]

11 lata 8 miesiąc temu #623483 przez Villemo
izula napisał:

Izulka mi lekarz kazał brać stale, zapobiegawczo a nie czekać na skurcze bo jest całkowicie bezpieczna. Niektóre kobiety biorą od pierwszych tygodni ciąży aż do porodu. Masz wątpliwości to lepiej łyknąć niż nie łyknąć. Jeśli chodzi o ból w pachwinie to może być całkowicie fizjologiczne, miednica się rozszerza, spojenie łonowe rozchodzi żeby zrobić miejsce dzidziusiowi. Mnie bolą pachwiny, w pierwszej ciąży też bolały a nie dzieje się nic złego.

11 lata 8 miesiąc temu #623486 przez izula
Villemo dzięki Ci. To ja lepiej wezmę :)) tak jak mówisz.

U mnie dziś słoneczko świeci :)))

[/url]
[/url]

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka