- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- nefeli
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
wiec i dlugi cyc sie przyda na starosc jak lozka oddzielne
Villemo dziecie w samopas ...mi sie przypomnialo jak u znajomych w domu ,impreza,mala spi w swoim pokoiku,reszta towarzystwa w salonie zajeta soba,pozny wieczor i nagle wchodzi zaspana mala z tekstem" tatusiu cos mi z pupy wypadlo" i pokazuje mu raczke z kupka ...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
informacja z ostatniej chwili DZIEWCZYNKA,DZIEWCZYNKA,DZIEWCZYNKA ,wazy prawie 200gram moja ksiezniczka najukochansza
w koncu z 80% dostalismy 100%,dopiero weszlam do domu,bo musialam poszalec,chyba przesadzilam z chodzeniem,ale piekna sukieneczka z wielkim flamingiem i malinowy kocyk byly tego warte.Lekarz kazal pic kawe,bo cisnienie tragiczne a ze kocham kawe to da sie zrobic
Slonko,Agamo,Niagara dziekuje za mile slowa i mocno Was caluje.
Jejku kocham rozowy i wiecie co nie wiem czy w tym roku taka moda czy to ze wzgledu na lato,ale wszedzie sa ubrania w tak pieknych zywych kolorach i chyba na kazdy gust,rewelacja.
Kupilam sobie pas,nic pieknego i cena szok 35 euro,ale w obawie o moj kregoslup musialam.
Przepraszam jak o kims zapomnialam ale musze nadrobic zaleglosci,mam prawie 10 stron gaduly kochane.
Noooo Nefeli gratuluję! Troszkę równowagi i kolorku dodamy naszej niebieskiej tabelce.
Po tej wiadomości można iść spokojnie spać, a czytanie o wózkach odłożyć do jutra
Nefeli co za historia z tą impreza! haha Przesłodka, mój mąż sie zanosi ze śmiechu!
Spokojnej nocki dziewczynki!
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
- nefeli
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ciagle caluje i glaszcze mnie po brzuchu poza momentami jak mnie wpieni na maksa po czym mowi nie zlosc sie,nie denerwuj sie dran maly
Spijcie slodko dziewczynki,ja tez juz padam dzis od 6tej do teraz 24 na nogach,ale kawka byla wiec jakos chyba sie trzymam i nadrabiam zaleglosci.
Co do biustu mam kumpele z pokaznym biustem i malej nie mogla karmic bo dziecko sie dusilo od piersi,ktora mu cala buzke zakrywala,i mimo wielkich staran nie dalo rady,wiec u kazdej bedzie inaczej,ja juz mialam sen ze tryskalam mlekiem,a niby z czego sie zastanawiam ? z B?
- biedroneczka39
- Wylogowany
- rozmowna
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
córeczka na zyczenie
jeszcze 3 noce i 2 dni i może ja się dowiem....
a tymczasem....idę się wkulnąć obok tego paskudy który jutro znów wyjeżdża na kilka tygodni
kolorowych dziewczęta....
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 8
A z ta kupka to taki ubaw! Ze aż sie poplakalam ze śmiechu! Wszystkim w pracy dziś opowiadam!
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ninka333
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ja dziś na szczęście bez głupich snów ale niestety mój poranny budzik o 6.00 rano krzyczał "mamo piciu" i nie dało rady pospac
- izula
- Wylogowany
- rozmowna
- Moje szczęście przyszło na Świat 22.08.2013 r.
Dziewczynki, pomóżcie ja dalej nie wiem kiedy mam poznać, że coś nie tak. Nie wiem czy ta macica mi się rozciąga czy ciągnie w dół, jak to pani doktor powiedziała.
Dziś od rana boli mnie w pachwinie i nie wiem czy brać tą nospę czy nie. Tyle tego mam, że każda kolejna tabletka to dla mnie strach o Maleństwo.
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nefeli Gratuluję córeczki )))
Dziewczynki, pomóżcie ja dalej nie wiem kiedy mam poznać, że coś nie tak. Nie wiem czy ta macica mi się rozciąga czy ciągnie w dół, jak to pani doktor powiedziała.
Dziś od rana boli mnie w pachwinie i nie wiem czy brać tą nospę czy nie. Tyle tego mam, że każda kolejna tabletka to dla mnie strach o Maleństwo.
Nie wiem Izula, nospa działa rozkurczowo więc jeśli czujesz skurcze w macicy to weź i nie martw się na zapas. Czemu z góry zakładasz, że dzieje się coś złego, tylko tego nie czujesz? Może skoro nic nie czujesz, to wszystko jest w porządku Trzymaj się Kochana
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- izula
- Wylogowany
- rozmowna
- Villemo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nefeli Gratuluję córeczki )))
Izulka mi lekarz kazał brać stale, zapobiegawczo a nie czekać na skurcze bo jest całkowicie bezpieczna. Niektóre kobiety biorą od pierwszych tygodni ciąży aż do porodu. Masz wątpliwości to lepiej łyknąć niż nie łyknąć. Jeśli chodzi o ból w pachwinie to może być całkowicie fizjologiczne, miednica się rozszerza, spojenie łonowe rozchodzi żeby zrobić miejsce dzidziusiowi. Mnie bolą pachwiny, w pierwszej ciąży też bolały a nie dzieje się nic złego.
- izula
- Wylogowany
- rozmowna
U mnie dziś słoneczko świeci ))