BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 8 miesiąc temu #622994 przez agamo
O ty okropna!!!!!!! Ja muszę miesiąc na to czekać!!  a u mnie dzisiaj bez obiadu i muszę jakiegoś gotowca z zamrazalnika wyciągnąć pewnie frytki i ryba buuuu

Aga

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #623000 przez iwonta_kg
Agamo a co do mnie pisałaś bo chyba nie widziałam :unsure:

Kalinka 2w1 to my wszystkie jesteśmy :laugh:

Biedronka z tym libidem to witaj w klubie :dry:

przeczytałam pierwszą i ostatnią stronę i odpisuje na te pierwsze posty :blush: :blush: :blush: jestem po mega porcji pierogów ruskich! aż mnie rozsadza! :blink: :blink:
deszcz pada cały dzień... buuuuuuuuu! :dry: :dry: :dry:

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 8 miesiąc temu #623001 przez iwonta_kg

Iwona myśle ze wszystko wporzadku Bo u mnie Kaliszem tez dosyć nisko kopie i pytałam o to bajkę przy USG bo wogole dość nisko tez lezakuje ale powiedziała ze na tym etapie to normalne bo oni sobie leżą i kopia gdzie chcą Maja dużo miejsca wiec wybrali te najczulsze Mężczyźni!!!!

agamo o to ci chodziło???? teraz mi wytłumacz bo dalej nie kumejszyn :laugh: :laugh: :laugh:

11 lata 8 miesiąc temu #623022 przez agamo
A wiec u mnie maluszek bardzo nisko kopie i zaczzelam sie przejmowac czy czasem nie za nisko i pytalam babke przy usg i powiedziala ze na tym etapie to normalne i ze mlodzi kopia gdzie chca ze maja duzo miejsca to sobie wybieraja gdzie sie usadowic no i oczywiscie nasze chlopaki wybrali najczulsze miejsca! w moim przypadku jeszcze lezy sobie czesto na pecherzu jak spi i wtedy chodze jak kaczka I babka mowila ze chyba lubi tam lezec bo przez cale usg sobie tam lezakowal! wiec nasi kochani mezczyzni nie daja o sobie zapomniec Wczoraj tak mnie maly kopnal ze poczulam jakby mnie ktos miedzy nogi kopnal co prawda nie tak mocno ale smieszne uczucie! No ale wole zeby kopal niz jak mialby cicho siedziec!

Aga

11 lata 8 miesiąc temu #623023 przez izula
Dziewczyny jesteście najlepszym lekarstwem na poprawę humoru oraz na nie pogodę bo po ulewie u mnie wyszło słonko.

Jak mi braknie pokarmu to będę wiedziała do kogo się zwrócić :))))

Serku Waniliowy ja Cię doskonale rozumiem. Od środy leżę i płaczę i tak na zmianę.
Boję się robić jakie kolwiek zakupy albo coś oglądać dla dzidziusia.
Najbardziej się boję, że nie poznam w porę, że coś się dzieje złego z macicą a potem będzie za późno.

[/url]
[/url]

11 lata 8 miesiąc temu #623026 przez Villemo
agamo napisał:

A wiec u mnie maluszek bardzo nisko kopie i zaczzelam sie przejmowac czy czasem nie za nisko i pytalam babke przy usg i powiedziala ze na tym etapie to normalne i ze mlodzi kopia gdzie chca ze maja duzo miejsca to sobie wybieraja gdzie sie usadowic no i oczywiscie nasze chlopaki wybrali najczulsze miejsca! w moim przypadku jeszcze lezy sobie czesto na pecherzu jak spi i wtedy chodze jak kaczka I babka mowila ze chyba lubi tam lezec bo przez cale usg sobie tam lezakowal! wiec nasi kochani mezczyzni nie daja o sobie zapomniec Wczoraj tak mnie maly kopnal ze poczulam jakby mnie ktos miedzy nogi kopnal co prawda nie tak mocno ale smieszne uczucie! No ale wole zeby kopal niz jak mialby cicho siedziec!

aga moj tez nagminnie mi majstruje przy pecherzu :woohoo: :side:

11 lata 8 miesiąc temu #623028 przez izula

11 lata 8 miesiąc temu #623030 przez iwonta_kg
Biedronka!!!!!!!!!!! "o matko" leci hehheheeheh :lol: :lol: :lol: :lol:

11 lata 8 miesiąc temu #623034 przez agamo
Paulina eh te nasze male szkraby Ze mnie sie wszyscy smieja bo brzucha nie mam a chodze jak kaczka!

Izula glowa do gory bedzie wszystko dobrze Nie przejmuj sie napewno odrazu poznasz jak cos bedzie nie tak Ale szczerze ci powiem ze napewno nie bedziesz musiala nic poznawac bo nic zlego nie bedzie sie dzialo spokojnie do 9 mca razem dotrwamy i naprawde nie denerwuj sie kochana na zapas! my mamuski wrzesniowe jestesmy pod specjalna ochrona i zadnej nic sie nie stanie! tylko jedne musza dbac o siebie bardziej niz inne i tyle!

Aga

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #623039 przez SerekWaniliowy
Hahaha właśnie robię opłaty i porządki w papierach, bo mam nadzieję nie mieć na to czasu przy najbliższej pięknej pogodzie, bo chyba w końcu wyjdzie słonko :D i słyszę jak zaczyna sie program O MATKO i aż musiałam tu wejść sprawdzić, kto pamięta akcje z poprzedniego tygodnia :D Biedroneczka kochana hehe

Aga

11 lata 8 miesiąc temu #623043 przez agamo
Ja sie z biedronki nie smieje bo powiem szczerze ze tez tak pomyslalam wtedy :P Ale to dlatego ze nie mam polskiej telewizji wiec kompletnie mi sa obce polskie programy i seriale Ale Iwona rozbawilas mnie dzisiaj przypominajac to!

Aga

11 lata 8 miesiąc temu #623050 przez iwonta_kg
Ja jak pomyśle o tym programie to mysle od razu o naszej biedronce:)

O wyprawce mówią.

11 lata 8 miesiąc temu #623051 przez izula
Agamo :)) jesteś kochana.

[/url]
[/url]

11 lata 8 miesiąc temu #623055 przez agamo
szkoda ze nie moge obejrzec :( Iwona jak bede cos mowic ciekawego albo waznego to pisz tutaj! chyba ze nie ogladasz?

Aga

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #623066 przez SerekWaniliowy
agamo napisał:

Ja sie z biedronki nie smieje bo powiem szczerze ze tez tak pomyslalam wtedy :P Ale to dlatego ze nie mam polskiej telewizji wiec kompletnie mi sa obce polskie programy i seriale Ale Iwona rozbawilas mnie dzisiaj przypominajac to!

Ja to chyba muszę bardziej zastanawiać sie co i jak pisze :/ nie śmieje sie w sensie wyśmiewania, poprostu szalenie mnie wtedy rozbawiła i rozczuliła, bo sie tak bardzo wystraszyła jak Iwonta "krzyknęła" O matko leci. Sama w pierwszej chwili, się nie zorientowałam o co chodzi i pomyślałam że krew, ale Mama mnie na program zawołała i załapałam :)

Izula nie denerwuj się, łykaj nospe jak tylko coś poczujesz i te leki co Ci przepisał lekarz, będziesz teraz dużo wypoczywała to z pewnością niczego nie przeoczysz. Głowa do góry! Niedługo poprawi się pogoda a z nią nam Wszystkim humory jak słonko bedzie grzało i wystawimy buzie :)

Aga

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka