- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
Jednak czytanie tego archiwum zostawię sobie na wtorek, jak mąż pójdzie do pracy to zrobię sobie leniwy poranek i nadrobię straty
Trochę straciłam zapał do planowania i radość z brzuszka, jakoś tak ostrożnie do tego podchodzę, ale mam nadzieję, że to szybko przejdzie i wrócę do oglądania wózków, ubranek butelek itd
U nas pada, jakiś śnieg z deszczem czy cholera wie co, taki gruby, ale lekki deszcz, a właściwie ulewa, myślę, ze przejściowa i niebawem tak jak u Was wyjdzie słonko
a tymczasem spróbuje zjeść lody na poprawę nastroju lody czekoladowe
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
www.gdzierodzic.info/artykul/19
Dziewczyny szczerze Was przepraszam, za brak informacji, miałam dobre zamiary a wyszło jak wyszło Wstyd mi
Kocham Cie jakie śliczne te buciki!
A ja myślałam, że będzie synio, choć marzyły mi się 3 córy i jakiś czas temu upatrzyłam sobie takie porcięta cudne:
allegro.pl/elegancki-rampers-krawat-86-9...ele-i3155012630.html albo te allegro.pl/elegancki-rampers-z-mucha-86-...ele-i3153498215.html
- Villemo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
niagara napisał:
kocham_cie napisał:
niagara napisał:
Izula ja to mam taki nadmiar, że mogłabym wykarmić wszystkie dzieci w Etiopii
niagarka sloneczko moje drogie ja moimi 75H wykarmiłabym całą afrykę a co dopiero będzie po ciąży??? hmmm już tak myslalm że pójde do sklepu sportowego i poprosze o dwa iglo
Widzę, że Ty mnie doskonale rozumiesz Ja też noszę spadochrony w rozmiarze 75F
no i naprawdę zaczynam się martwić gdzie kupię stanik do karmienia... który utrzyma te "maleństwa"
W sklepie turystycznym z namiotami
- Villemo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Spoko zostałaś już zwymyślana od wstrętnego sera pleśniowego przez Magdę, emocję opadły najważniejsze, że z maleństwem wszystko dobrze.Biedroneczka nie wiem jak u Was, ale dziewczyny też podnosiły ten temat więc ja w swojej książce przeczytałam, że od 2011 czy 2012 roku jest nowa ustawa o ochronie pacjenta czy o opiece i teraz każda przyszła mama może się do porodu przygotować i przynieść taka listę czego sobie życzy a czego nie, zaraz gdzieś to mialam... o trochę mniej szczegółowy ale tak dla przykladu:
Dziewczyny szczerze Was przepraszam, za brak informacji, miałam dobre zamiary a wyszło jak wyszło Wstyd mi
A ja myślałam, że będzie synio, choć marzyły mi się 3 córy i jakiś czas temu upatrzyłam sobie takie porcięta cudne:
allegro.pl/elegancki-rampers-krawat-86-9...ele-i3155012630.html albo te allegro.pl/elegancki-rampers-z-mucha-86-...ele-i3153498215.html
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
kocham_cie napisał:
niagara napisał:
kocham_cie napisał:
niagara napisał:
Izula ja to mam taki nadmiar, że mogłabym wykarmić wszystkie dzieci w Etiopii
niagarka sloneczko moje drogie ja moimi 75H wykarmiłabym całą afrykę a co dopiero będzie po ciąży??? hmmm już tak myslalm że pójde do sklepu sportowego i poprosze o dwa iglo
Widzę, że Ty mnie doskonale rozumiesz Ja też noszę spadochrony w rozmiarze 75F
no i naprawdę zaczynam się martwić gdzie kupię stanik do karmienia... który utrzyma te "maleństwa"
W sklepie turystycznym z namiotami
hehehe dobre humory przy tej pogodzie Wam dopisują spadochrony, namioty, iglo hahahaa
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
któraś tu polecała jakies dobre staniczki....moge prosić powtórkę nazwy firmy??? chciałam spojrzeć w necie i zapomnialam a tyle gryzmolimy,że juz nie wiem na której stronie szukac tego postu
Ewka....moje rodzinne miasto to Świecie,ale do Grudziądza też mam mega sentyment Cudne miasto i tez tesknię ale w czerwcu jadę na kilka dni do rodzinki niedaleko więc pewnie pospaceruje po Grudziądzu
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
SerekWaniliowy napisał:
Spoko zostałaś już zwymyślana od wstrętnego sera pleśniowego przez Magdę, emocję opadły najważniejsze, że z maleństwem wszystko dobrze.Biedroneczka nie wiem jak u Was, ale dziewczyny też podnosiły ten temat więc ja w swojej książce przeczytałam, że od 2011 czy 2012 roku jest nowa ustawa o ochronie pacjenta czy o opiece i teraz każda przyszła mama może się do porodu przygotować i przynieść taka listę czego sobie życzy a czego nie, zaraz gdzieś to mialam... o trochę mniej szczegółowy ale tak dla przykladu:
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 8
Aga ty wstrętny serze pleśniowy!!! Normalnie gdybyś nie była w ciąży to bym ci dupsko skopała!!! Boże dobrze że wszystko ok! Ale żeś nam stracha wszystkim napędziła!!!
Iva wczoraj dobrze napisała, na przyszłość nie robimy takich rzeczy choćby nie wiem co, to napiszcie krótkie info, cokolwiek- bo inaczej wylądujemy wszystkie na porodówce z wcześniakami!!!
Sereczku gratuluje córuni
A ja już zaczęłam sie zastanawiać co ja takiego napisałam ze mnie serem plesniowym nazwano ... Hehe No i sie polapalam!
Agus serku a te wdzianka dla chłopaków cudne aż chyba mojemu cos kupię!
- ninka333
- Wylogowany
- pierwsze słowa
ok dom ogarnięty,zaraz biorę mojego bagazowego i lecimy na zakupy
któraś tu polecała jakies dobre staniczki....moge prosić powtórkę nazwy firmy??? chciałam spojrzeć w necie i zapomnialam a tyle gryzmolimy,że juz nie wiem na której stronie szukac tego postu
Ewka....moje rodzinne miasto to Świecie,ale do Grudziądza też mam mega sentyment Cudne miasto i tez tesknię ale w czerwcu jadę na kilka dni do rodzinki niedaleko więc pewnie pospaceruje po Grudziądzu
Ja wspominałam o stanikach do karmienia firmy ALLES -są usztywniane, ładnie trzymają i sa wytrzymałe.
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Villemo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 8
Apropo grila hmm smaka mi narobilyscie a nigdzie u mnie karkowki nie dostanę! Moj mąż lubuje sie w stekach ale one mocno wypieczone twardnieja a kielbasek mam już dość! Hmmm cos mi sie wydaje ze po powrocie z pl będę mieć pól bagażnika w aucie pełnego karkowki ummmmm a jeszcze miesiąc!
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
Zaraziłyście mnie dziwnymi snami do tej pory nic mi sie nie śniło a dziś, że byłam w szpitalu bo poród się zaczął i ja odpłynęłam a jak się obudziłam to oni mi dają dwóch chłopaków bliźniaków i to juz tkich sporych, zupełnie do nas nie podobnych i mówią, że to moje. Ja przerażona, że miała być maleńka dziewczyneczka a oni dają mi wielkich chłopaków i to dwóch!!!!!!!!!!
Weeeeeeź bo ja nie skumałam od razu i pomyślałam że naprawde będziesz miała bliźniaki!!!!