- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- Villemo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- MyMelange
- Wylogowany
- rozmowna
Nefeli - czekam na wieści o córeczce! Obiecaj mi, że jak ją już wymodle dla Ciebie to mnie zaprosisz do Grecji na wakacje żebym sobie mogła ją poczesać i wystroić troszkę Bo wiesz ja już nigdy nie będę miała córy chyba że mi mąż wrzuci do szklanki tabletkę gwałtu
Dołączam sie do modlow!!! Hihihiii
- ninka333
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Nefeli - życzę udanej i owocnej w informacje wizyty i trzymam kciuki, żeby była dziewczynka
Iwonta - nie mów o pierogach ruskich bo za mną chodzą już od dwóch tygodni, a że nie umiem ich zrobić to katorga straszna , bo te kupcze są paskudne w smaku a do wizyty u mamusi jeszcze kilka dni
A co do kopniaczków to ja też czuje je bardzo nisko - tak na granicy brzucha i włosków i mi lekarz powiedział, że właśnie tu teraz moja dzidzia siedzi mimo, ze macice mam już do pępka. Może masz łożysko na przedniej ścianie co też często powoduje kopniaki niziutko.
- ninka333
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- kalina
- Wylogowany
- gadatliwa
serek ciesze sie ze wszystko ok.
mnie cos brzuch boli i nawet wstawac mi sie nie chce. choc takie sloneczko ze sie chyba skusze:-)
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 8
Iwona właśnie przyczytalam wiadomość jaka ci wyslalam i co za bzdury moj głupi telefon przemienil pare słów i wyszło takie niewiadomo co! Ale mam nadzieje ze wiesz o co mi chodziło!
- kalina
- Wylogowany
- gadatliwa
a mi sie ostatnio snilo ze rodzilam na ruchliwej szosie. i tam mialam lozko postawione:-)
- izula
- Wylogowany
- rozmowna
- Moje szczęście przyszło na Świat 22.08.2013 r.
Dziewczyny mam dylemat, chcę sobie kupić biustonosz taki dla kobiet w ciąży ale mam rozmiar na pograniczu miseczki B i C i nie wiem co wybrać. Nie wiem czy piersi będą jeszcze rosły czy już nie? Kurcze ja to zawsze sto tysięcy problemów mam
allegro.pl/wygodny-biustonosz-ciazowy-ro...85c-i3123086196.html
koleżanka mi go poleciła, korzysta z niego jeszcze po ciąży na zmianę z tymi do karmienia.
- Villemo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja to nawet nie piszę o moich głupich snach ))
Dziewczyny mam dylemat, chcę sobie kupić biustonosz taki dla kobiet w ciąży ale mam rozmiar na pograniczu miseczki B i C i nie wiem co wybrać. Nie wiem czy piersi będą jeszcze rosły czy już nie? Kurcze ja to zawsze sto tysięcy problemów mam
allegro.pl/wygodny-biustonosz-ciazowy-ro...85c-i3123086196.html
koleżanka mi go poleciła, korzysta z niego jeszcze po ciąży na zmianę z tymi do karmienia.
Izulka trudno mi powiedzieć ale jak masz zamiar korzystać z tego biustonosza podczas karmienia to ja bym wzięła nieco większy rozmiar. Przy nawale pokarmu to potrafią piersi się zwiększyć nawet o rozmiar.
Dla mnie taki biustonosz odpada, muszę mieć usztywniany bo inaczej źle się czuję ale na okres laktacji jak najbardziej bez fiszbin i innych usztywnień.
- biedroneczka39
- Wylogowany
- rozmowna
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
- biedroneczka39
- Wylogowany
- rozmowna
Izula ja też bym wzięła większy, zwłaszcza na okres karmienia Nie wiem tylko, czy dla siebie znajdę jakiś większy, najwyżej kupie ze dwa kapelusze, zeszyję razem i też będzie
Ha ha widze humorki dopisuja od rana. Rozsmieszylas mnie znowu
Mi sie przypomnialo jak mowili dwa berety I gumka hi hi
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
niagara napisał:
Izula ja też bym wzięła większy, zwłaszcza na okres karmienia Nie wiem tylko, czy dla siebie znajdę jakiś większy, najwyżej kupie ze dwa kapelusze, zeszyję razem i też będzie
Ha ha widze humorki dopisuja od rana. Rozsmieszylas mnie znowu
Mi sie przypomnialo jak mowili dwa berety I gumka hi hi
Ewka bo Natalia idzie z postępem i wybiera kapelusze bo usztywniane beretki to sie juz tylko na ziemniaczki nadaja
- izula
- Wylogowany
- rozmowna
- Moje szczęście przyszło na Świat 22.08.2013 r.
Niagara ty cierpisz na nadmiar a ja na niedomiar )) Nawet teraz uważam, że moje piersi są małe i brzydkie ale co zrobić )
U mnie leje deszcz cały dzień i zero słońca. Co za pogoda. Może i lepiej bo jak by świeciło słońce to by mi żal było, że ja leżę w łóżku. Strasznie nie lubię leżeć. ;///
Wczoraj rozmawiałam z koleżanką o porodzie. Ona urodziła w zeszłym roku. I o pobycie w szpitalu. Wiecie co, nie wiem jak to będzie ale chyba lepiej jak by mnie uśpili i obudzili po wszystkim. I to nie chodzi o ból ale o wstyd bo ja strasznie wstydliwa jestem a tam człowieka traktują jak ..... worek kartofli. Rozbierają do rosołu i wszyscy podziwiają widoki Brr... i te obchody. Oj będzie ciężko. A ja się naoglądałam zachodnich filmów gdzie rodzącą przykrywają tak, żeby nie było wszystko na wierzchu. Kurcze my rzeczywiście jesteśmy sto lat za murzynami. Wiem, że pewnie powiecie, że to głupie co piszę ale nie lubię szpitali, lekarzy a już najbardziej facetów ginekologów.
- Monika23083
- Wylogowany
- rozmowna