BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 9 miesiąc temu #622329 przez kocham_cie
Serku odezwij się...

Magda M

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #622332 przez Alivva
laski się znów rozgadaly :) Booosko :)
Ja dopiero sie rozsiadlam po pracy w domku. Praca do 21 i oczywiście punktualnie 21:00 opuszczam budynek plywalni :lol: do domku "3 kroki" ale w domku mój 10letni mężczyzna czeka,żeby pogadać z mama przed snem więc nie mogę odmówić :)

pajacyki - tygryski cudowne i oczywiście juz je obserwuję. jako wielbicielka Kubusia i spółki moje maleństwo będziemialo co najmniej jedno takie wdzisnko :) bez względu na płec :)

Dziewczynki-piękne brzuszki :) w wersji mini :) ja rosnę cała w koło :) ale co tam-widocznie taki mój urok :)

Villemo-Twój Klaudiusz to niezly czarodziej będzie :) może tu na wrześniowkach zrodzi sie jakaś synowa :P

A gdzie nasz SEREK?????????? co się dzieje ? Pisała??

11 lata 9 miesiąc temu #622336 przez iwonta_kg
Brak odzewu od serka iva

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 9 miesiąc temu #622337 przez kocham_cie
niagara napisał:

iwonta_kg napisał:

Nie moglam sie powstrzymac i zajrzałam raz jeszcze. A serka dalej nie ma... Ona na 17 miala wizyte nie?

Zajrzałam na jej profil ostatni raz na forum była o 18.30 ale mi też się wydaje, że wizytę miała o 17

No co ty... wizytę na 100% miała na 17

Magda M

11 lata 9 miesiąc temu #622345 przez kocham_cie
nefeli napisał:

Kocham Cie sliczne te pajacyki,moj synio mial identyko Kubusia i nadal go trzymam,chyba nie przeszkadza jak dziewczynke w niego ubiore,synio wygladal super :)A biedrona ekstra!!!

ja uwielbiam takie "poprzebierane" dzieciaczki :laugh: rozczulają mnie

Magda M

11 lata 9 miesiąc temu #622351 przez biedroneczka39
Kurcze tez czekam na serka...na zmiane zagladam tu I na e-bay...seeeeeerrrrrrkkkuuuuuu :(

<3 Oliwia i Alicja <3

11 lata 9 miesiąc temu #622361 przez nefeli
Wiecie co juz tak pozno a ja jej nie widze zeby nawet tu zajrzala. Coraz bardziej mnie to martwi,jutro caly dzien mnie nie ma,wroce b.pozno,jakby mnie nie bylo Serku sciskam Cie mocno i mam nadzieje,ze sie szybciutko odezwiesz i ze wszystko dobrze.
Jak tu zasnac jak jedna z nas ma problemy? chyba nie dam rady :(

11 lata 9 miesiąc temu #622372 przez biedroneczka39
nefeli napisał:

Wiecie co juz tak pozno a ja jej nie widze zeby nawet tu zajrzala. Coraz bardziej mnie to martwi,jutro caly dzien mnie nie ma,wroce b.pozno,jakby mnie nie bylo Serku sciskam Cie mocno i mam nadzieje,ze sie szybciutko odezwiesz i ze wszystko dobrze.
Jak tu zasnac jak jedna z nas ma problemy? chyba nie dam rady :(

Jenki Nefeli ja tez bym juz poszla spac ale sie cholernie martwie...nie wiedzialam ze tak sie bede Wami martwic kochane. Ciesze sie ze tu jestem z Wami I jakos nie wyobrazam sobie dnia bez Was.

<3 Oliwia i Alicja <3

11 lata 9 miesiąc temu #622376 przez Alivva
Pokażę Wam moje zdobycze "kubusiowe" ukochane :)
Oczywiście ze sklepu "francuskiego" jak z przyjaciólka nazywamy nasz ulubiony lumpek w mieście :lol:
Nie nowe ale niech któras napisze,że nie słodkie to uduszę własnymi RĘCAMI :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

aaaaaaaa a krówka Filipowa (od starszego brata,aczkolwiek zachowana w stanie idealnym no i przede wszystkim najszczerszy prezent)
Załączniki:

11 lata 9 miesiąc temu #622378 przez Alivva
nie ma któraś jej na fb albo cuś?? :/ ciekawe dlaczego się nie odzywa :(

11 lata 9 miesiąc temu #622386 przez kocham_cie
Alivva napisał:

Pokażę Wam moje zdobycze "kubusiowe" ukochane :)
Oczywiście ze sklepu "francuskiego" jak z przyjaciólka nazywamy nasz ulubiony lumpek w mieście :lol:
Nie nowe ale niech któras napisze,że nie słodkie to uduszę własnymi RĘCAMI :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

aaaaaaaa a krówka Filipowa (od starszego brata,aczkolwiek zachowana w stanie idealnym no i przede wszystkim najszczerszy prezent)

kurcze ja mam opory przed lumpem a tam takie cudeńka można kupić :laugh:

Magda M

11 lata 9 miesiąc temu #622400 przez Alivva
Rozumiem,bo sama mialam kiedys opory ;)
Ale stwierdzilam,że skoro przyjmuje ciuszki od znajomych,dostaję paczki z zagranicy ( jak Filip sie urodził to dostawałam dużo od znajomych babci-dalszych i blizszych ) to równie dobrze mogę kupić we francu ;) każdy ciuszek i tak jest przeze mnie prany i wyprasowany więc co to za różnica?? :D Szanuję decyzję kazdej osoby odnośnie kupowania ciuszków i nowych i tych uzywanych ale sama kupuje w lumpkach i nie mam oporów,żeby sie do tego przyznawać :D Może przez to,że mieszkam w nie wielkiej miejscowości i prawda jest taka,ze większość klientów w takich miejscach naprawdę stać na zakup nowych ;) sama widzę więc tez nie czuję sie juz tam jak jakiś intruz :) a wręcz jak ryba w wodzie hahahaha wiem....wariatka :) cała ja :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

11 lata 9 miesiąc temu #622401 przez biedroneczka39
U nas nie ma lumpeksow tylko sklepy charytatywne I tez mozna znalezc takie ciuchy ze mozg staje o :)

Ide spac z mysla ze serek poprostu usnal z wrazen dnia dzisiejszego...dobranoc :*

<3 Oliwia i Alicja <3

11 lata 9 miesiąc temu #622411 przez kocham_cie
Alivva napisał:

Rozumiem,bo sama mialam kiedys opory ;)
Ale stwierdzilam,że skoro przyjmuje ciuszki od znajomych,dostaję paczki z zagranicy ( jak Filip sie urodził to dostawałam dużo od znajomych babci-dalszych i blizszych ) to równie dobrze mogę kupić we francu ;) każdy ciuszek i tak jest przeze mnie prany i wyprasowany więc co to za różnica?? :D Szanuję decyzję kazdej osoby odnośnie kupowania ciuszków i nowych i tych uzywanych ale sama kupuje w lumpkach i nie mam oporów,żeby sie do tego przyznawać :D Może przez to,że mieszkam w nie wielkiej miejscowości i prawda jest taka,ze większość klientów w takich miejscach naprawdę stać na zakup nowych ;) sama widzę więc tez nie czuję sie juz tam jak jakiś intruz :) a wręcz jak ryba w wodzie hahahaha wiem....wariatka :) cała ja :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ja ilekroć wchodę do lumapa to wychodzę z pustymi rękoma, bo brak mi cierpliwości, a moje koleżanki potrafią takie cudenka znaleźć że aż mnie szlag trafia!!!

Magda M

11 lata 9 miesiąc temu #622412 przez nefeli
Alivva sukienunia kochana ,zreszta reszta tez,ale ja teraz typowo dziewczeca jakas ;) Krowka czeka teraz na kolejnego mietoszka badz mietoszke :)
Ja tez nie uznaje ciuchlandow i nie ze wzgledow tylko higienicznych no bo przeciez mozna wyprac ,ale co fakt mozna piekne rzeczy wynalezc i tanio.I okazy !!!
Nie znam jej danych Alivva zeby jej szukac na fb,ale chyba ma powazny powod zeby nie pisac,albo nie ma jak.Moze gdzies z mezem pojechala bo mial wolne i weekend teraz. oby tak bylo.

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka