- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
- Otrzymane podziękowania: 0
Ja dopiero sie rozsiadlam po pracy w domku. Praca do 21 i oczywiście punktualnie 21:00 opuszczam budynek plywalni do domku "3 kroki" ale w domku mój 10letni mężczyzna czeka,żeby pogadać z mama przed snem więc nie mogę odmówić
pajacyki - tygryski cudowne i oczywiście juz je obserwuję. jako wielbicielka Kubusia i spółki moje maleństwo będziemialo co najmniej jedno takie wdzisnko bez względu na płec
Dziewczynki-piękne brzuszki w wersji mini ja rosnę cała w koło ale co tam-widocznie taki mój urok
Villemo-Twój Klaudiusz to niezly czarodziej będzie może tu na wrześniowkach zrodzi sie jakaś synowa
A gdzie nasz SEREK?????????? co się dzieje ? Pisała??
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
iwonta_kg napisał:
Nie moglam sie powstrzymac i zajrzałam raz jeszcze. A serka dalej nie ma... Ona na 17 miala wizyte nie?
Zajrzałam na jej profil ostatni raz na forum była o 18.30 ale mi też się wydaje, że wizytę miała o 17
No co ty... wizytę na 100% miała na 17
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kocham Cie sliczne te pajacyki,moj synio mial identyko Kubusia i nadal go trzymam,chyba nie przeszkadza jak dziewczynke w niego ubiore,synio wygladal super :)A biedrona ekstra!!!
ja uwielbiam takie "poprzebierane" dzieciaczki rozczulają mnie
- biedroneczka39
- Wylogowany
- rozmowna
- nefeli
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jak tu zasnac jak jedna z nas ma problemy? chyba nie dam rady
- biedroneczka39
- Wylogowany
- rozmowna
Wiecie co juz tak pozno a ja jej nie widze zeby nawet tu zajrzala. Coraz bardziej mnie to martwi,jutro caly dzien mnie nie ma,wroce b.pozno,jakby mnie nie bylo Serku sciskam Cie mocno i mam nadzieje,ze sie szybciutko odezwiesz i ze wszystko dobrze.
Jak tu zasnac jak jedna z nas ma problemy? chyba nie dam rady
Jenki Nefeli ja tez bym juz poszla spac ale sie cholernie martwie...nie wiedzialam ze tak sie bede Wami martwic kochane. Ciesze sie ze tu jestem z Wami I jakos nie wyobrazam sobie dnia bez Was.
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Oczywiście ze sklepu "francuskiego" jak z przyjaciólka nazywamy nasz ulubiony lumpek w mieście
Nie nowe ale niech któras napisze,że nie słodkie to uduszę własnymi RĘCAMI
aaaaaaaa a krówka Filipowa (od starszego brata,aczkolwiek zachowana w stanie idealnym no i przede wszystkim najszczerszy prezent)
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pokażę Wam moje zdobycze "kubusiowe" ukochane
Oczywiście ze sklepu "francuskiego" jak z przyjaciólka nazywamy nasz ulubiony lumpek w mieście
Nie nowe ale niech któras napisze,że nie słodkie to uduszę własnymi RĘCAMI
aaaaaaaa a krówka Filipowa (od starszego brata,aczkolwiek zachowana w stanie idealnym no i przede wszystkim najszczerszy prezent)
kurcze ja mam opory przed lumpem a tam takie cudeńka można kupić
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ale stwierdzilam,że skoro przyjmuje ciuszki od znajomych,dostaję paczki z zagranicy ( jak Filip sie urodził to dostawałam dużo od znajomych babci-dalszych i blizszych ) to równie dobrze mogę kupić we francu każdy ciuszek i tak jest przeze mnie prany i wyprasowany więc co to za różnica?? Szanuję decyzję kazdej osoby odnośnie kupowania ciuszków i nowych i tych uzywanych ale sama kupuje w lumpkach i nie mam oporów,żeby sie do tego przyznawać Może przez to,że mieszkam w nie wielkiej miejscowości i prawda jest taka,ze większość klientów w takich miejscach naprawdę stać na zakup nowych sama widzę więc tez nie czuję sie juz tam jak jakiś intruz a wręcz jak ryba w wodzie hahahaha wiem....wariatka cała ja
- biedroneczka39
- Wylogowany
- rozmowna
Ide spac z mysla ze serek poprostu usnal z wrazen dnia dzisiejszego...dobranoc :*
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rozumiem,bo sama mialam kiedys opory
Ale stwierdzilam,że skoro przyjmuje ciuszki od znajomych,dostaję paczki z zagranicy ( jak Filip sie urodził to dostawałam dużo od znajomych babci-dalszych i blizszych ) to równie dobrze mogę kupić we francu każdy ciuszek i tak jest przeze mnie prany i wyprasowany więc co to za różnica?? Szanuję decyzję kazdej osoby odnośnie kupowania ciuszków i nowych i tych uzywanych ale sama kupuje w lumpkach i nie mam oporów,żeby sie do tego przyznawać Może przez to,że mieszkam w nie wielkiej miejscowości i prawda jest taka,ze większość klientów w takich miejscach naprawdę stać na zakup nowych sama widzę więc tez nie czuję sie juz tam jak jakiś intruz a wręcz jak ryba w wodzie hahahaha wiem....wariatka cała ja
ja ilekroć wchodę do lumapa to wychodzę z pustymi rękoma, bo brak mi cierpliwości, a moje koleżanki potrafią takie cudenka znaleźć że aż mnie szlag trafia!!!
- nefeli
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja tez nie uznaje ciuchlandow i nie ze wzgledow tylko higienicznych no bo przeciez mozna wyprac ,ale co fakt mozna piekne rzeczy wynalezc i tanio.I okazy !!!
Nie znam jej danych Alivva zeby jej szukac na fb,ale chyba ma powazny powod zeby nie pisac,albo nie ma jak.Moze gdzies z mezem pojechala bo mial wolne i weekend teraz. oby tak bylo.