BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 9 miesiąc temu #622043 przez biedroneczka39
Agus cudny brzusio :)

Ciekawe co u serka...

<3 Oliwia i Alicja <3

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #622045 przez kocham_cie
Alivva napisał:

agamo napisał:

Alivva napisał:

Smoki mam kupione te same i chyba nawet identyczne wzory ;)

Iva ma sie gust co nie ? hehehe

No rejczel :lol:
Powiekszyłam ta Twojąb fotkę-nasze bable będą ciągnąć takie same smoczki :D
A wiecie co dzis zrobiłam?? sama nie wierzę alee....kupilam maleńka sukieneczkę sztruksową :P oczywiście nie różowa bo to juz byłoby zbyt wiele ale sukienusia jest :) w kolorze kawy z mlekiem i z Kubusiem Puchatkiem oczywiście (jak zwykle on wszystkiemu winny )
A co tam...jak nie mi to może kuzynce sie przyda ;)

iva w takim bądź razie to coś dla ciebie :blink:
allegro.pl/unisex-cudny-pajacyk-kombinez...-3m-i3161216465.html

Magda M

11 lata 9 miesiąc temu #622051 przez niagara

11 lata 9 miesiąc temu #622052 przez kalina
hejo:)
kurcze ciezko za wami nadazyc tyle piszecie. widze ze sie u nas druzyna pilkarska tworzy powolutku:) gratuluje sisiakow. ja juz sie 23 nie moge doczekac zeby sie dowiedziec:)

magda boski kombinezonik:)

ogladnelam filmik o porodzie i doszlam do wniosku ze wiecej takich nie ogladam bo strach co mnie czeka

slonko moze ze mna sie spotkasz na porodowce. choc sama jeszcze nie wiem na pewno gdzie bede rodzic. fajnie ze dzwonilas do zeromskiego bo tez sie za to zabieralam i tak zeszlo to przynajmniej wiem ze juz nie mam po co.

kurcze serek mam nadzieje ze kolejka byla i dlatego tak dlugo nie piszesz.

[img]http:// www.zapytajpolozna.pl/ components/com_widgets/ view.php?sid=61621 [/
url]

11 lata 9 miesiąc temu #622053 przez niagara
kocham_cie napisał:

Alivva napisał:

agamo napisał:

Alivva napisał:

Smoki mam kupione te same i chyba nawet identyczne wzory ;)

Iva ma sie gust co nie ? hehehe

No rejczel :lol:
Powiekszyłam ta Twojąb fotkę-nasze bable będą ciągnąć takie same smoczki :D
A wiecie co dzis zrobiłam?? sama nie wierzę alee....kupilam maleńka sukieneczkę sztruksową :P oczywiście nie różowa bo to juz byłoby zbyt wiele ale sukienusia jest :) w kolorze kawy z mlekiem i z Kubusiem Puchatkiem oczywiście (jak zwykle on wszystkiemu winny )
A co tam...jak nie mi to może kuzynce sie przyda ;)

iva w takim bądź razie to coś dla ciebie :blink:
allegro.pl/unisex-cudny-pajacyk-kombinez...-3m-i3161216465.html

Cudny jest ten pajacyk:)

11 lata 9 miesiąc temu #622060 przez kalina
pozazdroscilam wam ubranek i tez cos wzielam:)

[img]http:// www.zapytajpolozna.pl/ components/com_widgets/ view.php?sid=61621 [/
url]
Załączniki:

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #622064 przez kalina
a to moj brzunio w ktorym od wczoraj cos sie rusza.. na razie delikatnie myzialo w srodku wieczorkiem :lol:

url]
Załączniki:

11 lata 9 miesiąc temu #622070 przez biedroneczka39
No to na to wyglada ze tylko ja nie mam jeszcze nic dla dzidziusia ale patrzac na to ze jestem najmlodsza stazem ciazowym to jeszcze zdaze kupic. Niestety narazie brak srodkow finansowych I brak pracy przez moja agencje...hamy jedne jak tak dalej to z zasilku macierzynskiego nici :(

Serku odezwij sie do nas...czekamy niecierpliwie...

<3 Oliwia i Alicja <3

11 lata 9 miesiąc temu #622073 przez biedroneczka39
kalina napisał:

a to moj brzunio w ktorym od wczoraj cos sie rusza.. na razie delikatnie myzialo w srodku wieczorkiem :lol:

kalina jaka Ty chudzinka jestes...sliczny brzusio :)

<3 Oliwia i Alicja <3

11 lata 9 miesiąc temu #622076 przez niagara
Ale mi się spodobał ten pajacyk :) Boski jest :) Kurcze tylko bardziej do chłopczyka pasuje, a jak mi się urodzi dziewczynka? Ja chcę taki :laugh: :laugh:

11 lata 9 miesiąc temu #622098 przez słonko
Cześć dziewuszki, śliczne ciuszki :) ale mi się zrymowało :laugh: Ja tez juz trochę kupiłam, część w lumpeksie
:P

Czytam Wasze żarty, a tu nagle takie wieści od Serka... Mam nadzieję, że wkrótce nas uspokoisz! Trzymam kciuki!

A ja tak się kurowałam na tym moim tygodniowym L4, że się serio rozchorowałam :( Miałam dzis 37,2. Z Internetu dowiedziałam się, że gorączka w ciąży niebezpieczna i postanowiłam, że zwalcze to w zalążku. Czosnek, chrzan, imbir, herbata owocowa, lipa i oczywiscie kiszona kapusta oraz kiwi :-) i wapno. Polecam! Juz mi lepiej. A wszystko przez to, ze wczoraj intensywnie wietrzylam mieszkanie...

W pon koniecznie do pracy, mam juz dość siedzenia w domu! Jak Wy to wyyrzymujecie?

Paulina i Piotruś

11 lata 9 miesiąc temu #622104 przez nefeli
Serku odezwij sie zaczynam sie martwic,odbieralam swoje wyniki i pytalam lekarke o to badanie,to wcale nie musi oznaczac niczego zlego,wszystko moze byc dobrze i musi!!!
Jejku odezwij sie ze juz po wizycie.czekamy na Ciebie.
Sliczne spioszki,sowka chyba? Biedroneczka nie martw sie ja tez jeszcze nic nie kupowalam ale jutro mam nadzieje,ze zaczne i troszke mam po syniu Ty zapewne tez po dziewczynach cos masz :)
Ja teraz jakas wybredna sie zrobilam,w pierwszej ciazy duzo bieli i pasteli w ubrankach,teraz zupelnie na odwrot szukam zywych kolorow i niebanalnych wzorow.
Ale pastele kocham nadal,tylko ze one najfajniej wygladaja przy ciemnej karnacji,a ja raczej blada i mlody tez :(

11 lata 9 miesiąc temu #622106 przez słonko
Jakie ślicze brzuszki!

Moj zaprezentuję Wam na fotach ze ślubu :-) to juz za tydzień, a jeszcze mało co gotowe :dry: po co mi to było w czasie ciąży, tylko dodatkowy stres. A meza mam przecież od wielu lat :)

Paulina i Piotruś

11 lata 9 miesiąc temu #622107 przez Villemo
biedroneczka39 napisał:

No to na to wyglada ze tylko ja nie mam jeszcze nic dla dzidziusia ale patrzac na to ze jestem najmlodsza stazem ciazowym to jeszcze zdaze kupic. Niestety narazie brak srodkow finansowych I brak pracy przez moja agencje...hamy jedne jak tak dalej to z zasilku macierzynskiego nici :(

Serku odezwij sie do nas...czekamy niecierpliwie...

Nie martw się kochana ja też jeszcze nic nie kupiłam, bardziej z rozsądku :-) okazało się, że chłopaczek więc mam sporo ciuszków po Klaudiuszku, jeszcze mają spłynąć od męża rodziny więc staram się dać sobie na wstrzymanie choć jak tak oglądam to ciężko. Na pewno kupię też parę nówek ale nie będę specjalnie szaleć :)

Też się martwię o Serka :-( mam nadzieję, że się odezwie jak wróci do domku.

11 lata 9 miesiąc temu #622108 przez niagara
Kocham cie jak znajdziesz coś równie boskiego dla Maleństwa to wrzucaj linki :laugh: Albo lepiej nie, bo zbankrutuję :lol:

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka