BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #621016 przez kocham_cie

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #621054 przez agamo
niagara napisał:

Przypomniało mi się, że ktoś nam wczoraj obiecał zdjęcia maluszka i słodkich ubranek, i słowa nie dotrzymał! Oj, nieładnie :evil: Czyżby Agamo??? Masz nam coś do powiedzenia? :laugh:

Natalia bardzo przepraszam ale wczoraj po wysłaniu ostatniego linka do tych czapeczek odplynelam bo dzisiaj do pracy o 4.30 musiałam wstać i kompletnie zapomnialam Obiecuje poprawę i dzisiaj postrzelam fotki i wam pokaże! A tak wogole to dzień dybry!

Aga

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #621069 przez iwonta_kg
papi88 napisał:

czy ktoras z was kupowala/bedzie kupowala jakies pasy ciazowe?ja na razie chce kupic taki zwykly niespecjalistyczny poprostu jakby bluzka miala mi sie podwinac to zeby brzuszek i nerki nie byly odkryte i wlasnie ogladam na allegro ale troche boje sie zamowic bo pisza w niektorych ze po pierwszym praniu sie rozciagaja z drugiej strony to nie majatek wiec moze zaryzykuje

Ja kupowalam taki pas po ciąży. Żeby brzuch szybciej spadł. W specjalnym sklepie leczniczym. Ale szybko przestałam go nosić bo blizna mi pękła bo mi za bardzo haczyla. Dzieki niemu spadł mi troche brzuch ale po cesarce trzeba używać przy noszeniu.

Buuuuuuuuuuuu... deszcz pada... pogoda znów do deeeeee... a miało być tak pięknie... ale za to z tej oto okazji że pada deszcz mężulek ma wolne :lol: i dopada mnie od rańca :angry: a mnie się tak spać chce! tydzień czasu spałam sobie do 10 a tu 7.30 "misu ja już nie śpię to ty też nie będziesz" buuuuuuu... :dry: wygoniłam go do robienia śniadania hahaha :silly: :silly:

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 9 miesiąc temu #621147 przez nefeli
dzien dobry Mamusie!
Iwonta ja "przeczytalam dopada mnie do tanca" i tak mysle ktora to godzina w Polsce? i widze ze dzis z samego rana :) nie ma to jak sniadanie do lozka.Ja standardowo kanapki z twarogiem.
Wiecie martwi mnie to branie tych czopkow,jeszcze 2 dni terapi zostaly i nie wiem czy prosic go o wymaz z pochwy czy robic tylko badanie moczu???

11 lata 9 miesiąc temu #621155 przez nefeli
Ja jutro jade ogladac pasy,nie mylcie sa ciazowe i po ciazy to dwie rozne rzeczy,ja mysle o ciazowym ze wzgledu na przepukliny w kregoslupie,ktore juz daja o sobie znac,znalazlam piekny bialy bawelniany bez szwow podobno nie odznacza sie pod ubraniem ale jutro chce pojechac go obejrzec z bliska,po ciazy mam ale powiem ze za dlugo nie nosilam.
Moze jutro zaszaleje i jesli poznam plec kupie kilka ubranek,trzymajcie kciuki kochane :) I milego dnia Wam zycze!!!

11 lata 9 miesiąc temu #621159 przez Villemo
Dzien dobry,
Iwonta moj niby poszedl do pracy ale mialam za to intensywna noc bo musialam go przekonac do imienia Wiktor :-D ale sie napracowalam :side:

11 lata 9 miesiąc temu #621174 przez MyMelange
Czesc Dziewczyny :)

Uwaga, ciag dalszy Kiniowych snow: dzis mi sie przysnil siusiorek w mym brzuchu :) I to calkiem dorodny hehehehehe. W poniedzialek wizyta, zobaczymy czy sen sie zrealizuje.

Pogoda dzis deszczowa, katar z nosa leci, spac sie chce.... eh. W niedziele za to ma byc pieknie :)

Prawdziwa milosc zaczela sie 4.10.2013 :-)

11 lata 9 miesiąc temu #621192 przez nefeli
Villemo mam nadzieje ze byla to mila praca ;)
Mi sie dzis moja ksiezniczka snila i tryskajace mleko z biustu....

11 lata 9 miesiąc temu #621194 przez moni84
witam:))
u mnie pogoda też do niczego, nawet się z łózka podnieść nie chce.... mogłoby słonko wyjść to od razu by przyjemniej się zrobiło

11 lata 9 miesiąc temu #621204 przez Villemo
MyMelange napisał:

Czesc Dziewczyny :)

Uwaga, ciag dalszy Kiniowych snow: dzis mi sie przysnil siusiorek w mym brzuchu :) I to calkiem dorodny hehehehehe. W poniedzialek wizyta, zobaczymy czy sen sie zrealizuje.

Pogoda dzis deszczowa, katar z nosa leci, spac sie chce.... eh. W niedziele za to ma byc pieknie :)

Kinia no to ja Ci powiem, że mi się wiele razy sisior śnił i jak się okazało były to sny prorocze :D

Ja się jakoś podkurowałam, za to Klaudiuszek mi się rozchorował :angry:

11 lata 9 miesiąc temu #621208 przez Villemo
nefeli napisał:

Villemo mam nadzieje ze byla to mila praca ;)
Mi sie dzis moja ksiezniczka snila i tryskajace mleko z biustu....

Z moim dużym brzuszkiem była to orka na ugorze :lol:

11 lata 9 miesiąc temu #621221 przez iwonta_kg
A mi sie dzis śniło szkolenie. Co zrobić gdy dziecko placze w lozeczku? Czy wziac je na ręce czy pogłaskać po główce tak żeby je uspokoić :unsure:

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 9 miesiąc temu #621240 przez agilla.r
Villemo napisał:

Dzien dobry,
Iwonta moj niby poszedl do pracy ale mialam za to intensywna noc bo musialam go przekonac do imienia Wiktor :-D ale sie napracowalam :side:

Villemo ja też muszę popracować nad przekonaniem męża do imienia Wiktor i chyba też tak jak wytoczę najcięższe dzieło :P
Nie wiem dlaczego mężczyźni nie są przekonani do tego imienia... ale ja na razie jeszcze się nie wysilam bo nie wiem czy będzie chłopiec :)

p.s. u Was też tak deszczowo ? Miłego dzionka :*

11 lata 9 miesiąc temu #621280 przez Villemo
agilla.r napisał:

Villemo napisał:

Dzien dobry,

Villemo ja też muszę popracować nad przekonaniem męża do imienia Wiktor i chyba też tak jak wytoczę najcięższe dzieło :P
Nie wiem dlaczego mężczyźni nie są przekonani do tego imienia... ale ja na razie jeszcze się nie wysilam bo nie wiem czy będzie chłopiec :)

p.s. u Was też tak deszczowo ? Miłego dzionka :*

Mój był uparty na Kajetana i tylko dlatego, nie chciał się zgodzić na Wiktorka :angry: no ale użyłam solidnych argumentów. Rozgrzałam do czerwoności i powiedziałam albo się zgodzisz albo odwracam się dupą :side: :lol:

U mnie jeszcze nie deszczowo ale się zanosi :lol:

11 lata 9 miesiąc temu #621298 przez Monika23083
Cześć dziewczyny!

Ja też miałam sen i to bardzo dziwny: stoję samotnie na dworcu kolejowym w Poznaniu, czekam na pociąg, nie wiem dokąd. Każdy podjeżdża i odjeżdża, a ja nie wsiadam ( nie wiem czemu), niektóre tylko przejeżdżają, ja nadal stoję z walizką a mój brzuch z każdym kolejnym pociągiem robi się coraz większy i większy...i się obudziłam...:)

Tak sobie myślę, że jeszcze trochę i bym urodziła na tym dworcu:)

U mnie też deszczowo:(

Pozdrawiam:)

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka