BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 9 miesiąc temu #620636 przez biedroneczka39
agamo napisał:

Dziewczyny wlasnie wpadlam na taka aukcje co prawda z chin ale z tak pieknymi czapeczkami ze chyba sobie kilka kupie ten sam sprzedawca ma kilka roznych aukcji ale takie piekne oblukajcie

www.ebay.co.uk/itm/Cute-Handmade-Newborn...sd%3D130697051989%26

Agus cudaki tylko ja to zawsze mam problem zeby obliczyc ile to w funtach jest :)

<3 Oliwia i Alicja <3

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #620654 przez nefeli
Aga sliczne te czapeczki,teraz prawie wszystko chinszczyzna,pytanie tylko jakiej jakosci,bo sa te lepsze i te gorsze.Ja sie kiedys na alegro nacielam na posciel piekne kolory,100% bawełny,jejku nie wyobrazacie sobie jaki szajs mi przyslali i jeszcze nie chcieli przyjac z powrotem...

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #620663 przez Villemo
nefeli napisał:

Aga sliczne te czapeczki,teraz prawie wszystko chinszczyzna,pytanie tylko jakiej jakosci,bo sa te lepsze i te gorsze.Ja sie kiedys na alegro nacielam na posciel piekne kolory,100% bawełny,jejku nie wyobrazacie sobie jaki szajs mi przyslali i jeszcze nie chcieli przyjac z powrotem...

Nefeli ja też się tak nacięłam na pościel... jeszcze zaraz po kupnie ok ale po pierwszym praniu jak ją zobaczyłam to myślałam, że wyprałam jakąś starą ścierę :ohmy: Zamierzam tu wkleić linka do tej pościeli co by żadna z was się nie nacięła.

Ooooo dokładnie ta: allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=12789069 czyż nie wygląda pięknie? :angry:

11 lata 9 miesiąc temu #620685 przez Villemo
Aga - ja jak jeszcze przeglądałam inne forum to natchnęłam się na dziewczynę która robi takie cuda na szydełku : picasaweb.google.com/115187779026005457477/SzydeKowo

11 lata 9 miesiąc temu #620720 przez MyMelange
A ja od wczoraj od 23.55 jestem ciocia :) Kuzynka po ciezkiej ciazy urodzila w 38tc zdrowego chlopaka :)

Mam pare tych czapeczek, bo zakupilam do sesji foto, wiec na bank zarzuce swojemu szkrabowi do zdjec :)

Prawdziwa milosc zaczela sie 4.10.2013 :-)

11 lata 9 miesiąc temu #620723 przez Kasia :]
Villemo napisał:

Aga - ja jak jeszcze przeglądałam inne forum to natchnęłam się na dziewczynę która robi takie cuda na szydełku : picasaweb.google.com/115187779026005457477/SzydeKowo

No proszę jakie śliczności :) Moja przyjaciółka "wyczarowuje" różne rzeczy na szydełku, więc dobry pomysł mi podsunęłyście...poproszę o specjalnie zamówienie :)

11 lata 9 miesiąc temu #620729 przez ninka333
piszecie dziewczyny o rzeczach robionych na szydełku czy jak te czapeczki "z chin" a bedzie to wygodne dla maleństwa????? bawełniane rzeczy są milutkie i delkatne a te to chyba będą podraznić delikatną skórę i odciskać wzorki na skórze.... Wyglądają super i sa słodziutkie ale ja osobiście nie założyłabym tego na maleńkie dziecko, no chyba że tak ok roku.

Tak samo ubranka zapinane z tyłu, zupełnie niepraktyczne!!! uciska i odgniata dziecko robiąc siniaki na plecach - tyle, że ładnie wyglądają.

córeczka ALICJA

11 lata 9 miesiąc temu #620741 przez biedroneczka39
Co Wy dzis takie malo rozmowne jestescie moje drogie :)

A czasem naprawde strach cos kupic przez internet bo na zdjeciu cuda wianki a pozniej na zywo jedna wielka porazka...choc ja sama upatrzylam sobie posciel do lozeczka na e-bayu I teraz sie zastanawiam czy kupic czy lepiej na zywo w sklepie ?

<3 Oliwia i Alicja <3

11 lata 9 miesiąc temu #620746 przez moni84
jestem tu nowa i dołączam do wrześniowych mamusiek:))

czapeczki super:))))

11 lata 9 miesiąc temu #620755 przez Kasia :]
Ja właśnie poproszę ją, żeby zrobiła mi z czegoś cieniutkiego - takie prawie jak niteczka. Żeby nie gryzło. Zresztą taką czapeczkę to myślałam na chwilkę okazjonalnie gdzieś założyć, a nie ubierać w domku.

11 lata 9 miesiąc temu #620756 przez biedroneczka39
moni84 napisał:

jestem tu nowa i dołączam do wrześniowych mamusiek:))

czapeczki super:))))

Witaj moni84 napisz cos o sobie I dodaj suwaczek :)

<3 Oliwia i Alicja <3

11 lata 9 miesiąc temu #620757 przez Kasia :]
Witam nową Mamusie na forum :)

11 lata 9 miesiąc temu #620761 przez moni84
a jak dodać suwaczek????

11 lata 9 miesiąc temu #620771 przez Kasia :]
moni84 napisał:

a jak dodać suwaczek????

Najpierw musisz sobie stworzyć suwaczek na jakiejś stronie. Możesz wziąć też te, które są tutaj: patrz u góry strony --> SUWACZKI.

Jak już skończysz go tworzyć, to link do niego musisz skopiować do swojego profilu. W ustawieniach profilu jest coś takiego jak PODPIS. Tam sobie wklejasz link i już :) Powinno działać :silly:

11 lata 9 miesiąc temu #620778 przez biedroneczka39
Jestem ostatnia w tabelce buuu...:) Ale jak mowia ostatni beda pierwszymi hi hi :)

<3 Oliwia i Alicja <3

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka