- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- nefeli
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
- Kasia :]
- Wylogowany
- budujemy zdania
- biedroneczka39
- Wylogowany
- rozmowna
Jest to test wykonywany z probki krwi matki.Wyklucza on wady genetyczne plodu.Za wysoki wynik moze swiadczyc nie koniecznie o najgorszym...oznacza ze moze byc liczba mnoga dzieciatek lub ciaza starsza niz myslelismy a czasem nawet poprostu zle sa odczytane wyniki I tego sie sereczku trzymajmy.Serku co to za badanie AFP? dlaczego je robilas? nie martw sie czasami laboratorium sie pomyli albo ciut zawyzony wynik nie oznacza nic zlego. Mialas juz genetyczne i wszystko bylo w porzadku wiec na pewno i teraz bedzie.Ja tez mam maly brzuszek,i jakby nie rosl,mocno mocno trzymam za Was kciuki wszystko bedzie dobrze!!!!!!!musi byc,staraj sie myslec pozytywnie,zajmij sie czyms do czasu wizyty zebys nie myslala,jak chcesz to klikaj tu z nami czas Ci szybciej zleci.
- nefeli
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nefeli
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Moze to badanie wykonuja u kobiet ktore nie mialy prenatalnych badan?bo doczytalam sie ze robi sie je w 16-19tygodniu,i czesto wyniki sa bledne.
Wiec serku Twoj na pewno jest bledny lub oznacza wiekszy plod,tak jak pisze Biedroneczka tego sie trzymajmy.
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
Sluchajcie macie problem z wypadaniem włosów? Mi strasznie lecą! Biorę witaminy, myje włosy szamponem nivea potem odżywką. Nic to nie daje:( macie jakis pomysł co moge zrobić?
- biedroneczka39
- Wylogowany
- rozmowna
Hej. Serek nie daj sie tam i czekamy na wieści i zdjęcia z usg
Sluchajcie macie problem z wypadaniem włosów? Mi strasznie lecą! Biorę witaminy, myje włosy szamponem nivea potem odżywką. Nic to nie daje:( macie jakis pomysł co moge zrobić?
Hi hi jedno co mi ptzyszlo do glowy zeby kupic peruke hi hi...tylko sie nie pogniewaj bo mnie na zarty sie wzielo kochana...a swoja droga mi tez wypadaja. To chyba na wiosne tak lniejemy
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Wogóle ostatnio chodzę jakaś taka niespokojna! Bardzo bym chciała czuć maleństwo, wówczas miałabym pewność że wszsytko z nim ok... następna wizyta w maju... ja chyba oszaleję!!!
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
iwonta_kg napisał:
Hi hi jedno co mi ptzyszlo do glowy zeby kupic peruke hi hi...tylko sie nie pogniewaj bo mnie na zarty sie wzielo kochana...a swoja droga mi tez wypadaja. To chyba na wiosne tak lniejemy
Hahahaha
Iwonka mi też przed ciążą strasznie wypadały włosy i używałam odżywki z firmy Biovax, do kupienia w aptece, strasznie śmierdzi, ale pomaga Alternatywą jest jeszcze maska do włosów z Elseve czarny słoiczek z różową nakrętką, mi też pomagała
- Villemo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dzień dobry mamuśki, u mnie dziś też fatalne samopoczucie! z łożka wygrzebałam się o godzinie 14 i w dalszym ciągu nie umiem dojść do siebie... niby ciśnienie książowe ale czuje się okropnie słaba... Myślę że to te zmiany temperatury tak na nas działają
Wogóle ostatnio chodzę jakaś taka niespokojna! Bardzo bym chciała czuć maleństwo, wówczas miałabym pewność że wszsytko z nim ok... następna wizyta w maju... ja chyba oszaleję!!!
Nie cchcę Cię dobijać ale później człowiek nie mniej się stresuje. Wystarczy, że się maleństwo uspokoi na pół dnia i człowiek odchodzi od zmysłów Ja sobie kilka dni temu też wkręciłam film bo na 3 dni przestałam czuć ruchy.
- Villemo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja polecam Dermena - szampon przeciw wypadaniu włosu. Większość dziewczyn od nas z lipcówek stosowało po porodzie bo włosy wychodziły garściami. Nawet na łysinie mojego tatka zaczął się pojawiać po tym szamponie meszek
- Monika23083
- Wylogowany
- rozmowna
Włosy już mi tak nie lecą, a ile nowych się pojawiło:)
no ale już chyba z 4 miesiąc wcieram te specyfiki:)
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 8
A tu fotka mojego szkrabka tzn jego buzki jak sie na nas patrzyl przez wiekszosc badania!
A tu fotka pierwszych spioszkow dla niego i zestaw smokow