- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
W tych rankingach chyba fotelik Peble ma lepszy wynik, tez oglądałam crash testy, w niektórych fotelikach te manekiny latały jakby wcale przypięte nie były i pomyślec, że to mogły by być dzieci
Agamo ja chciałam kupić używany a tylko fotelik ewentualnie nowy, ale używanych nigdzie nie znalazłam, poprostu chyba jest to jakiś nowszy model i tak jak mówi Kocham Cię rozchodzą się jak cieple bułeczki
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
- Monika23083
- Wylogowany
- rozmowna
Jaka jestem wsciekla! Byli wlasnie moi rodzice i zaproponowali ze wezmą nam kredyt na mieszkanie ktory my bysmy spłacali. A mój mąż twierdzi że w ten sposób oni ustawiają nam życie! No kur... Rata kredytu byłaby większą niz czynsz ktory płacimy właścicielowi w wynajętym mieszkaniu ale dalibysmy rade. Jego zdaniem oni chcą nam ustawiać życie i mowic co mamy robic. Jak mam go przekonać??
Hmm, ciężka sprawa z tymi facetami..dlaczego myśli, że ustawiają Wam życie? Chyba przecież mieszkania by za Was nie wybierali?
Wynajmowanie mieszkania to tylko strata kasy i jak jest możliwość wzięcia kredytu na swoje własne i zdolność do spłat to nic tylko korzystać.
Może to uraziło jego męską dumę?
- izula
- Wylogowany
- rozmowna
- Moje szczęście przyszło na Świat 22.08.2013 r.
Powiedz mężowi, że jak się pokłócicie z rodzicami to co wtedy. Całe życie będziecie słuchać, że mieszkanie macie dzięki Nim.
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 8
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Jaka jestem wsciekla! Byli wlasnie moi rodzice i zaproponowali ze wezmą nam kredyt na mieszkanie ktory my bysmy spłacali. A mój mąż twierdzi że w ten sposób oni ustawiają nam życie! No kur... Rata kredytu byłaby większą niz czynsz ktory płacimy właścicielowi w wynajętym mieszkaniu ale dalibysmy rade. Jego zdaniem oni chcą nam ustawiać życie i mowic co mamy robic. Jak mam go przekonać??
oj a gdyby twoi rodzice kupili ci mieszkanie to też by sie nie przeprowadził bo ustawiają wam życie??? ale ci faceci są beznadziejni i uparci, przecież to wy będziecie go spłacać... a tak wogóle to ja myslę że twoi rodzice myślą własnie o tym abyście byli bardziej niezależni i mieli własne 4 sciany a nie wynajęte, gdzie w każdej chwili właściciel może wypowiedzieć umowę i co wówczas wylądujecie z maluszkiem na ulicy... czy u rodziców???
- izula
- Wylogowany
- rozmowna
- Moje szczęście przyszło na Świat 22.08.2013 r.
Właśnie jem kolację a drugą ręką piszę ))
To inny argument dla męża jak właściel zmieni zdanie i wypowie wam umowę to będzie ciężko przeprowadzać się z małym dzieckiem i szukać mieszkania do wynajęcia.
A tak macie swoje, będziecie sami spłacać. Też jestem za męską dumą. Znam to z autopsji.
- Monika23083
- Wylogowany
- rozmowna
Iwonta przepraszam, żle przeczytałam ))
Właśnie jem kolację a drugą ręką piszę ))
To inny argument dla męża jak właściel zmieni zdanie i wypowie wam umowę to będzie ciężko przeprowadzać się z małym dzieckiem i szukać mieszkania do wynajęcia.
A tak macie swoje, będziecie sami spłacać. Też jestem za męską dumą. Znam to z autopsji.
Dokładnie, tylko jak ma się dzieci to dla ich dobra i bezpieczeństwa tą dumę czasem trzeba schować...
- nefeli
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co do ciuszkow to u Nas juz wszystko na lato,stroje kapielowe i krotkie rekawki,zimowe przeceny sie skonczyly
Iwonta ja wynajmuje i mam dosc przeprowadzek i innych bzdur z tym zwiazanych,wywalania pieniedzy,wiec bylabym wdzieczna gdyby ktos wzial mi kredyt i bylabym na swoim,wiec przekonuj meza,na pewno to chwilowa meska duma a i tak sie zgodzi wiec sie nie stresuj
- słonko
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Co do przebywania na słońcu, też myślę że z umiarem i bez przegrzewania to same korzyści
Papi, nie mogłam uwierzyć czytając Twojego dzisiejszego posta o uczuciu, jakby brzuch miał pęknąć! Miałam napisać dokładnie to samo! I już któryś raz zauważam, że w tym samym czasie odczuwam coś podobnego do Ciebie... Zaczynam odczuwać jakieś pokrewieństwo Może to przez to, że mamy tak samo na imię A co do brzuszka, ciężko mi było dziś momentami chodzić, takie napięcie powłok brzucha czułam. Wiesz, ja mam nadzieję, że to przez to, że zaczął się ten skokowy wzrost brzucha, który dotąd siedział w ukryciu - u mnie faktycznie zaczyna wywalać i ludzie od paru dni patrzą na mnie jak na ciężarną
- Monika23083
- Wylogowany
- rozmowna
Czy ja jedna tutaj w ogóle nie rozglądam się za wózkiem Chyba chcę to odwlec, bo to spory wydatek... Poza tym będę raczej szukała używanego lub pożyczę od koleżanki, która mi to zaproponowała
Co do przebywania na słońcu, też myślę że z umiarem i bez przegrzewania to same korzyści
Papi, nie mogłam uwierzyć czytając Twojego dzisiejszego posta o uczuciu, jakby brzuch miał pęknąć! Miałam napisać dokładnie to samo! I już któryś raz zauważam, że w tym samym czasie odczuwam coś podobnego do Ciebie... Zaczynam odczuwać jakieś pokrewieństwo Może to przez to, że mamy tak samo na imię A co do brzuszka, ciężko mi było dziś momentami chodzić, takie napięcie powłok brzucha czułam. Wiesz, ja mam nadzieję, że to przez to, że zaczął się ten skokowy wzrost brzucha, który dotąd siedział w ukryciu - u mnie faktycznie zaczyna wywalać i ludzie od paru dni patrzą na mnie jak na ciężarną
nie jesteś sama, ja się jeszcze też nie rozglądam za wózkiem,szczerze to za niczym się jeszcze nie rozglądam:) nie wiem co ze mnie będzie za matka
Może mi się odmieni jak w poniedziałek dowiem któż to mieszka u mnie:)
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
- papi88
- Wylogowany
- gadatliwa
słonko no moj brzuch dzisiaj wyjatkowo dziwny zaczelo sie od rannego krzywulca po czym byl caly dzien jakis twardy no i te wrazenie jakby mial peknac i wogole moj chlopiec dzis wyjatkowo ruchliwy.wzielam dzis na zapas nospe 3x magnez mam nadzieje ze to wszystko co sie dzieje z moim brzuchem jest normalne i bezpieczne bo nastraszylam sie tym stawianiem sie macicy wiem ze jak sie za czesto stawia to konczy sie w szpitalu a tego kazda z nas na pewno wolalaby uniknac
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
Jak u Was wstaje dzień? Bo u mnie bardzo pogodny i słoneczny się zapowiada ale chyba nici ze spacerku w pojedynkę, brzuszek mnie boli mocniej niż co dzień to się troszkę boję.
Mąż mnie żarcikami swoimi rozbudził no i koniec spania to co? To jak śpicie to chyba biorę się za wózki haha