- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- Villemo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wiecie co - Wiktor przed chwilą tak wypiął nogę, że mi wystawało na brzuchu takie coś dla odmiany wysoko z boku Jak ucisnęłam lekko to zwiał ale czuć było wyraźnie kości. Śmieszne uczucie, już zdążyłam zapomnieć jak to jest gdy wystaje głowa ręka noga
Żar się u nas leje z nieba. Byłam z młodym na spacerze myślałam, że się usmaże w jeansowych ciążówkach, trzeba będzie się rozglądnąć za czymś cieniutkim lnianym.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
Izula okno na oścież otwieraj! Albo przed dom czy blok na ławeczkę posiedzieć z książką w poludnie
Agilla ładne te portki i beżowe najładniejsze, na wiosnę i do wszystkiego ja kupiłam sobie za 2 zł wiosenne w lumpie, ale wiem, że nie wszyscy lubią tam kupować, ale szkoda mi pieniążków, wiesz, zbieram na wózek hahaa
- Kasia :]
- Wylogowany
- budujemy zdania
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
- Villemo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Biedroneczka ja podobnie tylko muszę spódnice nakładać co by zamaskować swoje przysadziste udziska
Izula okno na oścież otwieraj! Albo przed dom czy blok na ławeczkę posiedzieć z książką w poludnie
Agilla ładne te portki i beżowe najładniejsze, na wiosnę i do wszystkiego ja kupiłam sobie za 2 zł wiosenne w lumpie, ale wiem, że nie wszyscy lubią tam kupować, ale szkoda mi pieniążków, wiesz, zbieram na wózek hahaa
hihihi serku jak nie zdołasz uzbierać zawsze możesz zrealizować swoje marzenia kupując córeczce allegro.pl/maxi-cosi-wozek-quinny-4w1-sm...osc-i3153135245.html
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
U mnie też dzień zapowiada się pięknie
W ogóle spojrzałam właśnie na swój suwaczek, to już 20 tydzień Tak szybko leci ten czas, przecież nie tak dawno robiłam test ciążowy, bo mi się @ spóźniała
Teraz to już bliżej, niż dalej
- papi88
- Wylogowany
- gadatliwa
tesciowa mi wlasnie przyniosla truskaweczki
a moje samopoczucie znow do du...
kurcze no chyba nie obejdzie sie bez lekarza tak nie chce isc bo sa dlugie kolejki po pare godzin w mojej przychodni sie czeka do internisty to czekajac złapie jeszcze wiekszego bakcyla ale mam znow zawalony nos i chrypa mi sie robi od zawalonego gardla a myslalam ze samo mi przejdzie a bez wiedzy lekarza nie wezme nawet wapna ani wit c a moze to jakies alergiczne u mnie bo goraczki nie mam
dobrze chociaz ze ladna pogoda aby tak dalej
- izula
- Wylogowany
- rozmowna
- Moje szczęście przyszło na Świat 22.08.2013 r.
Co do ubrań ciążowych to ja sobie zakupiłam w H&M takie ciążowe dżinsy 3/4 bardzo ładne i wygodne. Do tego mam bluzki odcinane pod brzuszkiem albo po prostu kupiłam o rozmiar większe takie obcisłe ale za tyłek. Teraz się rozglądam za lnianymi spodniami na upalne dni i sukienką jakąś bo ja normalnie to od sukienek i spódnic z daleka się trzymam.
Fajne spodnie widziałam w Bon Prixie lniane wersja ciążowa ale ja mam opory bo jak nie będę pasować to potem będę odsyłać. Jednak co wejść i przymierzyć to lepiej.
A i buty oczywiście wszystkie na koturnie i obcasie odstawiłam i zakupiłam wersje płaską na wiosnę, ale z butami to najmniejszy problem. Chodź ja mam i tu problemy bo mam szeroką stopę i jak jest moda na wąskie butki albo tzw szpice to ja nie mam co kupić.
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
SerekWaniliowy napisał:
Biedroneczka ja podobnie tylko muszę spódnice nakładać co by zamaskować swoje przysadziste udziska
hihihi serku jak nie zdołasz uzbierać zawsze możesz zrealizować swoje marzenia kupując córeczce allegro.pl/maxi-cosi-wozek-quinny-4w1-sm...osc-i3153135245.html
No tak na ten to faktycznie uciułam
Niagara mój mąż mi wczoraj dopiero powiedział, że On przez cały styczeń chodził w szoku, że to już, że w ciąży jestem, że co to teraz będzie hehe nic nie mogłam mu powiedzieć, bo sama miałam tak samo a tu już polowa
Papi nie mów o truskaweczkach mmm, wczoraj w Tesco stałam przy półce z truskawkami, malinami i jagodami i nie mogłam sie zdecydować i tylko wąchałam, aż mąż sie zdenerwował i powiedział, nie umiesz się zdecydować to dostaniesz banany i kiwi ;P jakbym była sama to bym wzięła pudełeczko każdych owoców ;P
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
- papi88
- Wylogowany
- gadatliwa
ja moze wyciagne mojego na zakupy w ndz chcialabym kupic chociaz jakies leginsy 3/4 czy spodenki bo jak przyjda nagle upaly to nie mam kompletnie co nosic ale bedzie ciezko bo jak wiekszosc facetow moj nie lubi zakupów
acha dziewczyny czy znacie jakies masci dostepne bez recepty na alergie?bo moj duzy mezczyzna ma jakas wysypke na nogach i to swedzi dałam mu zyrtec ale za nim podziala troche minie a nogi cholera drapie 2 lata temu dostal na wiosne takiego uczulenia ze skonczylo sie sterydami i zastrzykami w pupe nie wiadomo od czego to bo rok temu nic mu nie dolegalo-on pracuje w wykonczeniach mieszkan moze cos tam go uczula a moze cos pyli
za to moj mały mezczyzna od rana wbija mi sie w jajniki to jest niesamowite ze takie malenstwo moze tak fikac po brzuszku ze raz go czuje przy pepku a raz gdzies nisko
a i zawsze czuje go po lewej stronie tylko w roznych wysokosciach
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
Ja też byłam wczoraj z mężem w sklepie jakieś owoce kupić, chciałam gruszki i jabłka, a co kupiliśmy? Jak zwykle arbuza
Widocznie niunia sobie tego arbuza zamówiła jak w tym skeczu obrazkowym o frytkach
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
Od wczoraj jestem w takim dołku że masakra:( nie przeprowadzamy sie narazie nigdzie bo zrobilismy przelicznik i nie mamy kasy zeby placic pare stow wiecej na wlasne mieszkanie. Do tego tak sie wczoraj z mężem pokłócilam ze strzeliło mu cos w plecach i idziemy dzis do lekarza. Bedzie tez sie odwoływał żeby dali mu umiarkowany stopień a nie lekki. Bo ciezko z tym kręgosłupem... Normalnie dół jak nic... rodzice kupia to mieszkanie ale beda komus wynajmować jak ktos sie znajdzie. A my jak bedziemy miec wiecej kasy to wtedy pomyślimy.
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekam na moja kruszynkę
kolejny tydzień za mną mamy już 18 tyg:)
coś czuje ze to będzie chłopak ..
Ostatnio chce mi się jeść i jeść ..tez macie takie napady jedzenia??
Pozdrawiamy
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
Dzien dobry...
Od wczoraj jestem w takim dołku że masakra:( nie przeprowadzamy sie narazie nigdzie bo zrobilismy przelicznik i nie mamy kasy zeby placic pare stow wiecej na wlasne mieszkanie. Do tego tak sie wczoraj z mężem pokłócilam ze strzeliło mu cos w plecach i idziemy dzis do lekarza. Bedzie tez sie odwoływał żeby dali mu umiarkowany stopień a nie lekki. Bo ciezko z tym kręgosłupem... Normalnie dół jak nic... rodzice kupia to mieszkanie ale beda komus wynajmować jak ktos sie znajdzie. A my jak bedziemy miec wiecej kasy to wtedy pomyślimy.
Oj Iwonta współczuje mężowi z powodu kręgosłupa, myślę, że jak męża w złości nie pobiłaś to nie przez Ciebie mu strzeliło kochana a z tym stopniem niepełnosprawności to dobry pomysł, znajdźcie dobrego, przyjaznego lekarza, żeby wam wszystko ładnie wypisał i składajcie czym prędzej wniosek