BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 8 miesiąc temu #627217 przez izula
Dziewczyny a jak pisałyście o cenie za Quinny 2,5 tysiąca to co wchodzi w skład ceny??

[/url]
[/url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #627218 przez papi88
Mój jest dość twardy właśnie i te uczucie jakbym miała peknac no w sumie od rana jest dziwny jak mały niby chciał się wydostać moze dziecko się tak ulozylo

PAULINA

11 lata 8 miesiąc temu #627221 przez izula
Papi a jakbyś no-spe wzięła??

[/url]
[/url]

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #627226 przez Villemo
izula napisał:

CJa mam wielki problem z tym jakie kółka dadzą sobie radę zimą z chodnikami zasypanymi śniegiem?

Tylko duże i pompowane :)

Cholera... mamy mieć za chwilę gości więc wzięłam się za sprzątanie i brzuch mnie rozbolał jak cholera.

Wkurza mnie wszystko, młody marudzi bo chyba wychodzi mu kolejny ząbek, mam duży brzuch i nie daje rady ubrać sobie butów i założyć skarpet w dodatku co chwile jacyś goście bo schodzą się zaproszenia na komunie niektórzy tak jak ostatnio ;/ mają tupet się niezapowiedzieć :ohmy: Padam na pysk ! Mam ochotę zamknąć się od środka w domu.

11 lata 8 miesiąc temu #627240 przez iwonta_kg
Dobrze że ja mam już wózek i omija mnie ten szał zastanawiania się który wybrać i który lepszy :)

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 8 miesiąc temu #627251 przez SerekWaniliowy
Izula ja siedze teraz na telefonie u mechanika, jak wroce to podesle jakies i nformacje. Ale tak ogolnhe to w tym quinny za 2300 byla spacerowka gondola i fotelik maxi cosi ale to byl quinny buzz a nie moodd.

Aga

11 lata 8 miesiąc temu #627258 przez kocham_cie
izula napisał:

Dziewczyny a jak pisałyście o cenie za Quinny 2,5 tysiąca to co wchodzi w skład ceny??

izunia ten za 2,5 tys to jest starsza wersja quinny buzz a tu masz wszystkie informacje:)

www.bajkowachatka.pl/product/WOZEK-BUZZ-...y-MAXI-COSI/?id=4313

Magda M

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #627259 przez kocham_cie
własnie ogldałam "o matko" dotyczący wyprawki dla maluszka... naprawdę świetny... ta położna która się tam wypowiada jest genialna :silly:

Magda M

11 lata 8 miesiąc temu #627262 przez kocham_cie
agamo napisał:

A nie myslalyscie dziewczyny u kupieniu takich wozkow uzywanych w przypadku jak nie uzbieracie kaski? Bo ja sie zastanawialam ale zrezygnowalam z quinny Ale przegladalam rozne aukcje i naprawde mozna cos wychaczyc uzywanego Kiedys jak szukalam to babka za smieszne pieniazki chciala sprzedac rame ze spacerowka i spacerowke w idealnym stanie bo mowila ze uzywala tylko nosidelka ktorego nie sprzedaje a wozek chce jednak inny wiec ten sprzedawala!

agomo jakbym znalazła w dobrym stanie i kolorystyce to bym się zdecydowała, ale nie widziałam jeszcze zeby były ogłoszenia o sprzedaży quinny moodd... myśle że takie wózki to się rozchodzą po znajomych, albo sprzedawca bardzo szybko znajduje chętnego u siebie w okolicy i nawet nie wrzuca do netu:(

Magda M

11 lata 8 miesiąc temu #627280 przez izula
www.bajkowachatka.pl/product/WOZEK-GLEBO...y-MAXI-COSI/?id=4335

kolor oczywiście to kolejna decyzja na póżniej :)) Tak się zastanawiam, bo Villemo pisała, że tylko duże pompowane koła poradzą sobie zimą. Czy te kółka poradzą sobie zimą.

CO do fotelików Maxi Cosi to wyczytałam, że MAXI COSI Cabrio FIX jest lepszy pod względem bezpieczeństwa od wersji Citi. Ma 5 gwiazdek ADAC w wersji z bazą EASYFIX. Ale najbardziej to mi się podobają foteliki z taką budką jak np ma RECARO.

[/url]
[/url]

11 lata 8 miesiąc temu #627294 przez agamo
izula napisał:

www.bajkowachatka.pl/product/WOZEK-GLEBO...y-MAXI-COSI/?id=4335

kolor oczywiście to kolejna decyzja na póżniej :)) Tak się zastanawiam, bo Villemo pisała, że tylko duże pompowane koła poradzą sobie zimą. Czy te kółka poradzą sobie zimą.

CO do fotelików Maxi Cosi to wyczytałam, że MAXI COSI Cabrio FIX jest lepszy pod względem bezpieczeństwa od wersji Citi. Ma 5 gwiazdek ADAC w wersji z bazą EASYFIX. Ale najbardziej to mi się podobają foteliki z taką budką jak np ma RECARO.

ze co?..o boshe jak to przeczytalam to pomyslalam ze w jakims obcym mi jezyku :P heheheh masakra az szczena opada... :P

Aga

11 lata 8 miesiąc temu #627302 przez niagara
Jeśli zastanawiacie się nad wyborem fotelika samochodowego to polecam stronkę fotelik.info/ na której znajdują się rankingi fotelików, oceny niezależnych ekspertów i crash testy :)
Też cały czas myślę o tym wózku i nie mogę się zdecydować :dry:

11 lata 8 miesiąc temu #627308 przez nefeli
Agamo jesli masz u siebie sklep mothercare to ma super ubranka,jakosc na 6tke.polecam,plus mase przydatnych bajerow dla maluszka.
Iwonta u mnie dzis lato,w samej bluzeczce,ale ja chora wiec jakos sie nie wzruszylam,bylam nad morzem z godzinke a teraz standardowo kanapki z twarogiem.

11 lata 8 miesiąc temu #627323 przez agamo
nefeli napisał:

Agamo jesli masz u siebie sklep mothercare to ma super ubranka,jakosc na 6tke.polecam,plus mase przydatnych bajerow dla maluszka.
Iwonta u mnie dzis lato,w samej bluzeczce,ale ja chora wiec jakos sie nie wzruszylam,bylam nad morzem z godzinke a teraz standardowo kanapki z twarogiem.

Oooo milo wiedziec ze polecasz bo mam znajoma co tylko w mothercare kupuje ale nie wiedzialam czy ze wzgledu na to ze jest dosyc droga czy faktycznie warto. Poki co to kupilam wozek ktory maja w mothercare tyle ze na necie bo byl duuuuzo taniej No a dzisiaj zamowilam w mothercare lozeczko bo akurat mieli 20% na wszystkie mebelki wiec akurat wyszlo ze szuflade mam za darmo. W domu trzymam katalog i za kazdym razem jak go ogladam to sie zakochuje w tych bobasach i ich ciuszkach! ale staram sie narazie wstrzymac z ciuszkami najpierw zaczynam od najcieszych najdrozszych sprzetow a pozniej pomalu w te drobiazgi i ciuszki od ktorych juz mi sie ciezko powstrzymac!

Aga

11 lata 8 miesiąc temu #627349 przez nefeli
Aga ciuszki maja super jakosci,ale ja tez teraz jak bylam w sobote to nic nie kupilam bo teraz kolekcja letnia,a my przeciez rodzimy we wrzesniu,wiec obawiam sie ze kupione spioszki czy body z ktortkim rekawem beda wyrzuceniem kasy,zaczekam do sierpnia i mam nadzieje ze zdarze cos kupic.Polecam tez beneton,piekne rzeczy,ale najlepiej trafic na przeceny bo ceny szokuja.
Premaman ma oryginalne rzeczy i nowosci,ale tez ceny wysokie.
Ja uwazam ze nie nakupie za duzo,ale rzeczy ktore na prawde beda potrzebne i sie w nich zakocham.
Kurcze mam zawalone gardlo a teraz juz chyba i nos :( wiec choroba sie rozkreca :(

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka