- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- izula
- Wylogowany
- rozmowna
- Moje szczęście przyszło na Świat 22.08.2013 r.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- papi88
- Wylogowany
- gadatliwa
- izula
- Wylogowany
- rozmowna
- Villemo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Tylko duże i pompowaneCJa mam wielki problem z tym jakie kółka dadzą sobie radę zimą z chodnikami zasypanymi śniegiem?
Cholera... mamy mieć za chwilę gości więc wzięłam się za sprzątanie i brzuch mnie rozbolał jak cholera.
Wkurza mnie wszystko, młody marudzi bo chyba wychodzi mu kolejny ząbek, mam duży brzuch i nie daje rady ubrać sobie butów i założyć skarpet w dodatku co chwile jacyś goście bo schodzą się zaproszenia na komunie niektórzy tak jak ostatnio ;/ mają tupet się niezapowiedzieć Padam na pysk ! Mam ochotę zamknąć się od środka w domu.
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Dziewczyny a jak pisałyście o cenie za Quinny 2,5 tysiąca to co wchodzi w skład ceny??
izunia ten za 2,5 tys to jest starsza wersja quinny buzz a tu masz wszystkie informacje:)
www.bajkowachatka.pl/product/WOZEK-BUZZ-...y-MAXI-COSI/?id=4313
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A nie myslalyscie dziewczyny u kupieniu takich wozkow uzywanych w przypadku jak nie uzbieracie kaski? Bo ja sie zastanawialam ale zrezygnowalam z quinny Ale przegladalam rozne aukcje i naprawde mozna cos wychaczyc uzywanego Kiedys jak szukalam to babka za smieszne pieniazki chciala sprzedac rame ze spacerowka i spacerowke w idealnym stanie bo mowila ze uzywala tylko nosidelka ktorego nie sprzedaje a wozek chce jednak inny wiec ten sprzedawala!
agomo jakbym znalazła w dobrym stanie i kolorystyce to bym się zdecydowała, ale nie widziałam jeszcze zeby były ogłoszenia o sprzedaży quinny moodd... myśle że takie wózki to się rozchodzą po znajomych, albo sprzedawca bardzo szybko znajduje chętnego u siebie w okolicy i nawet nie wrzuca do netu:(
- izula
- Wylogowany
- rozmowna
kolor oczywiście to kolejna decyzja na póżniej ) Tak się zastanawiam, bo Villemo pisała, że tylko duże pompowane koła poradzą sobie zimą. Czy te kółka poradzą sobie zimą.
CO do fotelików Maxi Cosi to wyczytałam, że MAXI COSI Cabrio FIX jest lepszy pod względem bezpieczeństwa od wersji Citi. Ma 5 gwiazdek ADAC w wersji z bazą EASYFIX. Ale najbardziej to mi się podobają foteliki z taką budką jak np ma RECARO.
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 8
www.bajkowachatka.pl/product/WOZEK-GLEBO...y-MAXI-COSI/?id=4335
kolor oczywiście to kolejna decyzja na póżniej ) Tak się zastanawiam, bo Villemo pisała, że tylko duże pompowane koła poradzą sobie zimą. Czy te kółka poradzą sobie zimą.
CO do fotelików Maxi Cosi to wyczytałam, że MAXI COSI Cabrio FIX jest lepszy pod względem bezpieczeństwa od wersji Citi. Ma 5 gwiazdek ADAC w wersji z bazą EASYFIX. Ale najbardziej to mi się podobają foteliki z taką budką jak np ma RECARO.
ze co?..o boshe jak to przeczytalam to pomyslalam ze w jakims obcym mi jezyku heheheh masakra az szczena opada...
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
Też cały czas myślę o tym wózku i nie mogę się zdecydować
- nefeli
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Iwonta u mnie dzis lato,w samej bluzeczce,ale ja chora wiec jakos sie nie wzruszylam,bylam nad morzem z godzinke a teraz standardowo kanapki z twarogiem.
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 8
Agamo jesli masz u siebie sklep mothercare to ma super ubranka,jakosc na 6tke.polecam,plus mase przydatnych bajerow dla maluszka.
Iwonta u mnie dzis lato,w samej bluzeczce,ale ja chora wiec jakos sie nie wzruszylam,bylam nad morzem z godzinke a teraz standardowo kanapki z twarogiem.
Oooo milo wiedziec ze polecasz bo mam znajoma co tylko w mothercare kupuje ale nie wiedzialam czy ze wzgledu na to ze jest dosyc droga czy faktycznie warto. Poki co to kupilam wozek ktory maja w mothercare tyle ze na necie bo byl duuuuzo taniej No a dzisiaj zamowilam w mothercare lozeczko bo akurat mieli 20% na wszystkie mebelki wiec akurat wyszlo ze szuflade mam za darmo. W domu trzymam katalog i za kazdym razem jak go ogladam to sie zakochuje w tych bobasach i ich ciuszkach! ale staram sie narazie wstrzymac z ciuszkami najpierw zaczynam od najcieszych najdrozszych sprzetow a pozniej pomalu w te drobiazgi i ciuszki od ktorych juz mi sie ciezko powstrzymac!
- nefeli
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Premaman ma oryginalne rzeczy i nowosci,ale tez ceny wysokie.
Ja uwazam ze nie nakupie za duzo,ale rzeczy ktore na prawde beda potrzebne i sie w nich zakocham.
Kurcze mam zawalone gardlo a teraz juz chyba i nos wiec choroba sie rozkreca