- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
SerekWaniliowy napisał:
No zjadłam 2 kostki czekolady mlecznej, więcej nie dam rady, no i czekam już 1o minut leżąc na lewym boczku i nic:( jakiś leniuszek z tej naszej Bogny, chyba w mamusię się wdała lecę soczek wyciskać, może Jej posmakuje
Agus ja czytalam ze jak sie zje cos slodkiego i polorzy na lewym boku to czasem trzeba czekac nawet do dwoch godzin Ja probowalam ale moj szkrabek jak ja leze to on spi bo wogole sie nie rusza No i ani razu nie wytrzymalabym tak dlugo lezec bez ruchu na jednym boku Za to jak siedze to wtedy kopie rusza widocznie mu niewygodnie Wiesz jak ja robilam siadalam i jedna noge zginalam w kolanie i troche przyblizalam do brzucha Nie zeby bylo ciasno czy niewygodnie bo ja siedzialam wygodnie ale maly mial chyba mniej miejsca i wtedy sie wiercil!
Muszę wypróbować z tymi zgiętymi nogami, a jak nie wypali to chyba zaaplikuję sobie znów czekoladę, popiję ciepłą herbatką, włączę sobie dłuuugi film położę się i powyginam nogi to może się nasz grubasek ruszy
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Kasia :]
- Wylogowany
- budujemy zdania
Kasia a masz linka?podeslalabys bo ja wlasnie planuje kupic moze nawet i dzis jak mojego z lozka sciagne bo kaca leczy! :/
Proszę bardzo link: www.arus.pl/lozeczko-opuszczany-bok-mis-z-balonikiem-miod.html
Łóżeczko zamawialiśmy u producenta bezpośrednio, ale wczoraj byliśmy obejrzeć go "na żywo" w sklepie i jeszcze bardziej mi się spodobało. Przede wszystkim wygląda na solidne. I po długich namysłach zdecydowaliśmy się jednak kupić bez szuflady, bo w sklepie miała ona głębokość 10 cm czyli szału nie robi. I stwierdziliśmy, że lepiej już komodę dokupić, niż wydawać ponad 100 zł więcej na takie płytkie cóś
- nefeli
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja tez przestalam cokolwiek odczuwac i tez mnie to martwi plus super zawalone gardlo:(
Na dworze plus 25 mozna sie opalac,zycze i Wam pieknej pogody!!!
- nefeli
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wiecie co widzialam wczoraj na zywo te mini kocyki przytulanki do ktorych link ktoras wstawila,te z masa metek dookola ...hm ,mnie sie nie podoba wcale,takie nadziubdziane,wole glowke zwierzaczka na kocyku,taka jakby pajacynke bez tulowia.
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 8
- agilla.r
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Villemo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
agamo napisał:
Kasia a masz linka?podeslalabys bo ja wlasnie planuje kupic moze nawet i dzis jak mojego z lozka sciagne bo kaca leczy! :/
Proszę bardzo link: www.arus.pl/lozeczko-opuszczany-bok-mis-z-balonikiem-miod.html
Łóżeczko zamawialiśmy u producenta bezpośrednio, ale wczoraj byliśmy obejrzeć go "na żywo" w sklepie i jeszcze bardziej mi się spodobało. Przede wszystkim wygląda na solidne. I po długich namysłach zdecydowaliśmy się jednak kupić bez szuflady, bo w sklepie miała ona głębokość 10 cm czyli szału nie robi. I stwierdziliśmy, że lepiej już komodę dokupić, niż wydawać ponad 100 zł więcej na takie płytkie cóś
Super Ja mam z tej firmy moskitierę szyfonową i zastanawiam się czy nie kupić pościeli
Ja mam teraz wydatki dla starszaczka ze względu na przenoszenie go do innego pokoju na nowe łóżko. Musiałam zmienić karnisz, zakupić rolety, łóżko no i teraz muszę zakupić kołdrę, poduchę i pościel no i chcialam mu kupić piaskownicę Jak zrealizuję to wszystko to dopiero się wezmę za zakupy maluszkowe.
- ninka333
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Monika jak sie czujesz? jak cie nadal bedzie bolalo to moze warto odwiedzic lekarza wczesniej. ja bylam wczoraj bo w niedziele dostalam boli podbrzusza i jeszcze rwania w boku i dobrze zrobilam bo od razu leki dostalam. a nadal czuje brzuch po glupim spacerze nawet. i dlatego sobie leze caly dzien. z przerwa na spacer na lody obok bloku:)
Serku tez slyszalam tylko o zlym dzialaniu lisci malin. sama dlugo sie soczkiem z owocow faszerowalam bo co chwila mnie przeziebienie lapalo. sama lekarka kazala:)
Alivva gratuluje dziewuszki:)
Ninka nie wyobrazam sobie co przezyla twoja siostra. na pewno nie jest wam tez latwo. dbaj o swoj brzuszek bo ona cierpi ale na pewno ma nadzieje ze u ciebie za to bedzie wszystko w porzadku[/quote]
Kalinka dziękuję za wsparcie Uważzm, że co nas nie zabije to nas wzmocni więc idziemy do przodu
- Kasia :]
- Wylogowany
- budujemy zdania
A co do koloru...wolałabym inny, ale mamy meble w takim kolorze, więc to akurat będzie pasowało.
Agilla: Nasza Zosia ważyła ok 260 g jak byłam dwa tygodnie temu na wizycie, więc chyba też w normie. Poczekamy cierpliwie i na pewno się doczekamy
Villemo: Właśnie ja chyba też kupię u nich jeszcze pościel. Mają dwa sklepy: w Sułkowicach i Kalwarii, więc nie daleko nas. Możemy podjechać i zobaczyć to na własne oczy. Lubię kupować przez internet, ale wiadomo jak to jest...różnie się trafi (tak jak Ty np. z tą pościelą).
A teraz muszę się już pożegnać z Wami na dziś Lecę zjeść obiadek, a później zakupy remontowe ciąg dalszy i obiecane przez męża od miesiąca kino
Buziaczki
- ninka333
- Wylogowany
- pierwsze słowa
SerekWaniliowy napisał:
No zjadłam 2 kostki czekolady mlecznej, więcej nie dam rady, no i czekam już 1o minut leżąc na lewym boczku i nic:( jakiś leniuszek z tej naszej Bogny, chyba w mamusię się wdała lecę soczek wyciskać, może Jej posmakuje
Agus ja czytalam ze jak sie zje cos slodkiego i polorzy na lewym boku to czasem trzeba czekac nawet do dwoch godzin Ja probowalam ale moj szkrabek jak ja leze to on spi bo wogole sie nie rusza No i ani razu nie wytrzymalabym tak dlugo lezec bez ruchu na jednym boku Za to jak siedze to wtedy kopie rusza widocznie mu niewygodnie Wiesz jak ja robilam siadalam i jedna noge zginalam w kolanie i troche przyblizalam do brzucha Nie zeby bylo ciasno czy niewygodnie bo ja siedzialam wygodnie ale maly mial chyba mniej miejsca i wtedy sie wiercil!
robie z tą nogą dokładnie tak samo jak się długo nie odzywa moja maleńka zawsze pomaga i po chwili sie rozpycha bo jej nie wygodnie
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
Serek i Kasia jesteśmy mniej więcej na tym samy etapie i ja tez nie czuję ruchów, tzn. czuje jakieś bulgotanie, "przejechanie rybim ogonem" itd ale nie ma mowy o jakiś kopniakach więc nie mam pojęcia czy to maleństwo czy jelita. Mały też nie jest super malutki bo ma 300 g wiec tak w normie. Pytałam lekarza to mówi że tak między 18 a 20 tyg MOŻNA POWOLI czuć w pierwszej ciąży. Więc czekam na taki ruch którego nie pomylę z niczym innym
Agilla no ja wieczorkiem spróbuję sprowokować naszego leniuszka, już zaplanowałam leżakowanie z mężem przed TV i lody, może pomoże, wiem, że z medycznego punktu widzenia to jeszcze normalne, ale może się uda
Nefeli ja staram się nie używać wielu kosmetyków, stąd oleje do smarowania, masłem też zdrowo by było, ale jego zapach wolę jednak na kanapce hehee
U mnie pod blokiem jest ogromny plac z boiskami i placem zabaw, okno otwarte, jest szum, śmiech i krzyki dzieciaków od soboty, jak tylko słonko wyszło, tak lubię, tętni życiem aż miło
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 8
Agamo: Akurat nam nie zależy aż tak bardzo, żeby zaoszczędzić miejsca, więc wybraliśmy najpierw łóżeczko, a później będziemy myśleć nad zmianą na tapczanik. Cały strych wolny na wynoszenie zbędnych mebli
A co do koloru...wolałabym inny, ale mamy meble w takim kolorze, więc to akurat będzie pasowało.
Agilla: Nasza Zosia ważyła ok 260 g jak byłam dwa tygodnie temu na wizycie, więc chyba też w normie. Poczekamy cierpliwie i na pewno się doczekamy
Villemo: Właśnie ja chyba też kupię u nich jeszcze pościel. Mają dwa sklepy: w Sułkowicach i Kalwarii, więc nie daleko nas. Możemy podjechać i zobaczyć to na własne oczy. Lubię kupować przez internet, ale wiadomo jak to jest...różnie się trafi (tak jak Ty np. z tą pościelą).
A teraz muszę się już pożegnać z Wami na dziś Lecę zjeść obiadek, a później zakupy remontowe ciąg dalszy i obiecane przez męża od miesiąca kino
Buziaczki
Dobrze wam Ja niestety mieszkam w mieszkaniu nie mam piwnicy ani strychu no wiec ograniczony metraz wiec staramy sie z mezem jak najkorzystniej wykorzystac przestrzen jaka mamy zwlaszcze ze dla bombla pewnie bedzie mnustwo rzeczy ktore gdzies trzeba bedzie trzymac! Ja wlasnie zamowilam cos takiego zobaczymy jakie przyjdzie akurat cene mniejsza wycudzilam ze szuflade mam za darmo w cenie lozeczka!
www.mothercare.com/Mothercare-Darlington...6806,default,pd.html
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Piękne sloneczko u mnie Wyszlo. Opalam sie na ogródku hehe a jak pogoda u was?
a u mnie właśnie zaszło iwona tam u ciebie dziś przecież deszcz zapowiadali, więc skad ty żeś słońce wyczarowała... chyba ukradłaś to co u mnie miało cały dzień świecić oddawaj!!!