- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kasia :] napisał:
Agamo: Akurat nam nie zależy aż tak bardzo, żeby zaoszczędzić miejsca, więc wybraliśmy najpierw łóżeczko, a później będziemy myśleć nad zmianą na tapczanik. Cały strych wolny na wynoszenie zbędnych mebli
A co do koloru...wolałabym inny, ale mamy meble w takim kolorze, więc to akurat będzie pasowało.
Agilla: Nasza Zosia ważyła ok 260 g jak byłam dwa tygodnie temu na wizycie, więc chyba też w normie. Poczekamy cierpliwie i na pewno się doczekamy
Villemo: Właśnie ja chyba też kupię u nich jeszcze pościel. Mają dwa sklepy: w Sułkowicach i Kalwarii, więc nie daleko nas. Możemy podjechać i zobaczyć to na własne oczy. Lubię kupować przez internet, ale wiadomo jak to jest...różnie się trafi (tak jak Ty np. z tą pościelą).
A teraz muszę się już pożegnać z Wami na dziś Lecę zjeść obiadek, a później zakupy remontowe ciąg dalszy i obiecane przez męża od miesiąca kino
Buziaczki
Dobrze wam Ja niestety mieszkam w mieszkaniu nie mam piwnicy ani strychu no wiec ograniczony metraz wiec staramy sie z mezem jak najkorzystniej wykorzystac przestrzen jaka mamy zwlaszcze ze dla bombla pewnie bedzie mnustwo rzeczy ktore gdzies trzeba bedzie trzymac! Ja wlasnie zamowilam cos takiego zobaczymy jakie przyjdzie akurat cene mniejsza wycudzilam ze szuflade mam za darmo w cenie lozeczka!
www.mothercare.com/Mothercare-Darlington...6806,default,pd.html
śliczne to łożeczko
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 8
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
www.bajkowachatka.pl/assortment/BUZZ-3/?...gory=160,173,231,457
kurcze tanio co nie??? korci mnie, szkoda że różu nie ma w całości w zestawie bo jakby się okazało że mój szkrabek to dziewuszka to chyba bym chciała różowy, bo jest przesłodki- choć jeszcze niedawno zarzekałam się że nigdy nie kupie różowego wózka
nie wiedziałam że między moodd a buzz jest taka różnica cenowa...
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 0
Serku to z tobą pisałam o Quinny prawda???... dziś szperałam troszkę w necie i znalazłam sklep w którym buzz 3w1 mają za 2500...
kurcze tanio co nie??? korci mnie, szkoda że różu nie ma w całości w zestawie bo jakby się okazało że mój szkrabek to dziewuszka to chyba bym chciała różowy, bo jest przesłodki- choć jeszcze niedawno zarzekałam się że nigdy nie kupie różowego wózka
...ale się ożywiłam, aż usiadłam za chwilkę przejrzę oferty które sobie zapisałam w ulubionych, bo akurat robię porządek na komputerze, bo przez te wózki, to zrobiłam sobie masakre ;P ale kochana wiesz jakie są różnice między buzz a moodd poza ceną prawda?
A kiedy myślałaś zamawiać?
Tak sobie myślałam, ale poważnie, że gdybyśmy sie zdecydowały we 2 albo więcej na jakiś wózek to i cenę byśmy dostały lepszą
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
kocham_cie napisał:
Serku to z tobą pisałam o Quinny prawda???... dziś szperałam troszkę w necie i znalazłam sklep w którym buzz 3w1 mają za 2500...
...ale się ożywiłam, aż usiadłam za chwilkę przejrzę oferty które sobie zapisałam w ulubionych, bo akurat robię porządek na komputerze, bo przez te wózki, to zrobiłam sobie masakre ;P ale kochana wiesz jakie są różnice między buzz a moodd poza ceną prawda?
Tak sobie myślałam, ale poważnie, że gdybyśmy sie zdecydowały we 2 albo więcej na jakiś wózek to i cenę byśmy dostały lepszą
serku dla mnie jedyną różnicą jest to że moodd ma piekny biały stelaż więc uświadom mnie jeśli masz większą wiedzę od mojej
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
SerekWaniliowy napisał:
kocham_cie napisał:
serku dla mnie jedyną różnicą jest to że moodd ma piekny biały stelaż więc uświadom mnie jeśli masz większą wiedzę od mojej
Kocham Cie różni się przede wszystkim siedzonkiem w spacerówce:
-Moodd ma rozkładaną do leżenia na płasko, ma szerszą spacerówkę sz35cm, w52cm a gł23cm
-Buzz ma przechylana do tyłu, tzn plecki idą w dół a nóżki w górę, spacerówka ma wymiary sz 22cm, w 47cm, gł 22cm
No i Moodd jest troszkę mniejszy po złożeniu, ma ładniejsze kolory pokryć i 2 kolory stelaża, ale tez i większa cenę.
W obu można kupić wersje 3 i 4 kołowa i w obu można zmieniać koła przednie na 3 i 4 koła i na koło terenowe.
Aha i jeszcze maja różne pałąki i różnie montowane
Narazie więcej różnic mi nie przychodzi do głowy, ale wieczorem albo jutro przysiąde do filmików o a tutaj masz porównanie tych 2 wózków
- agilla.r
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Madzia u mnie deszcz zapowiadali?! Coś ty! Ani jednej chmurki na niebie a na termometrze 18 stopni:) a termometr jeszcze w cieniu. Zaraz pewnie slonce zacznie na niego świecić hehe czuje jak mi sie buzia opala.
Nawet nie moge tego czytac bo skręca mnie z zazdrości Tak bym chciała sobie pospacerować nad morzem...
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A ty podjęłaś już decyzję???
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agilla wsiadaj w ciapąg i przyjeżdżaj do mnie
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Madzia u mnie deszcz zapowiadali?! Coś ty! Ani jednej chmurki na niebie a na termometrze 18 stopni:) a termometr jeszcze w cieniu. Zaraz pewnie slonce zacznie na niego świecić hehe czuje jak mi sie buzia opala.
no w dzień dobry tvn
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A moge wam sie pochwalić moim nowym nabytkiem ogrodowym?? Ślicznym czerwonym okrągłym fotelem??
Agilla wsiadaj w ciapąg i przyjeżdżaj do mnie
no dawaj
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
Serku jak dla mnie to jedyna ważna różnica to ta że spacerówkę można rozłożyć do pozycji leżącej... no fakt moodd mi się podoba o wiele bardziej ale jest to aż 1000zł różnicy jak nie więcej... sama już nie wiem co zrobić wózek chcę kupić dopiero w sierpniu więc na szczeście mam jeszcze troszkę czasu do namysłu
A ty podjęłaś już decyzję???
Nie, jeszcze nie podjęłam i wózek myślę kupić kolo lipca, chyba ze nadarzy się jakaś wybitna okazja to szybciej, narazie nic mnie nie przekonuje do innych wózków wiec póki co obstaje przy moodd, moodd ma tez o 13cm szersze siedzonko w spacerówce, co nie wpływa ogólnie na szerokość wózka bo są takie same
Póki co szperam, szukam różnic między innymi wózkami, wad i zalet Moodda, może coś mnie bardziej przekona, może coś zniechęci, a że prawie codziennie siędze pół dnia sama w domu to mam na to czas
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
Już się nie mogę doczekać majówki, liczę na piękna pogodę to tez nad morze pójdziemy sie wygrzać i powdychać jodku