- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekam na moja kruszynkę
zasnęłam ok 23 a już przed 5 byłam na nogach..
I chyba ze zmęczenia często leci mi krew z nosa...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- biedroneczka39
- Wylogowany
- rozmowna
karolcia1919 pewnie I ze zmeczenia ta krew z nosa ale mysle ze jesli to bedzie trwalo dluzej to zglos lekarzowi.
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekam na moja kruszynkę
MyMelange zycze udanego remontu w takim razie. Ja tez bede robic remoncik sypialni ale jeszcze troszke. W jakich kolorkach planujesz? Bo ja zielen z brazami
karolcia1919 pewnie I ze zmeczenia ta krew z nosa ale mysle ze jesli to bedzie trwalo dluzej to zglos lekarzowi.
Tez tak myślę ze ze zmęczenia...ale jak już się obudzę nie mogę zasnąć...:/
Jeszcze ta pogoda...było kilka dni ciepło a dziś deszczowo...Dobija mnie już to..
- Villemo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wysłałam babcie z młodym na spacerek bo oczywiście nie zdążyłam go dobrze ubrać a on już w samych bodziakach i rajtkach wyskoczył na balkon.
A ja ledwo dycham bo głowa boli od rana strasznie. Jestem strasznym wrażliwcem na spadki ciśnienia atmosferycznego ;/
Jak wam minęła noc mamuśki?
- izula
- Wylogowany
- rozmowna
- Moje szczęście przyszło na Świat 22.08.2013 r.
Ja nie śpię od 6 ) Pogoda się u mnie też popsuła. Jest pochmurnie i deszczowo.
Przeglądałam katalog, który dostałam w Smyku z wózkami i fotelikami na 2013 rok.
I znowu mam mętlik w głowie bo napisali, że GRACO Symbio GO i EVE z gondolą waży tylko 12kg oraz Navington Cadet też waży tylko 12kg. Za to wózki Beby Design są ładne ale napisali, że waży 14,5 kg. To tak moja lista wózków się powiększa.
Villemo u mnie standardowo na wstawaniu na siusiu ))
Po wczorajszych lodach dziś mam smaka na sałatkę z ryżem albo makaronem ) może kurczak do tego i groszek i nie wiem co jeszcze )) Chyba wyślę męża na zakupy )) póki jest w domu bo idzie na popołudnie do pracy.
- nefeli
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jakas niespokojna jestem o mala,a do wizyty 2 tygodnie,nie wyobrazam sobie co by bylo jakbym miala meza ginekologa,bylam bym codziennie pierwsza pacjentka
Milego dnia mamusie!!!
- papi88
- Wylogowany
- gadatliwa
ja od rana jem slodycze przed ciaza moglyby dla mnie nie istniec.ostatnio tez coraz wiecej osob mowi ze ladnie wygladam i faktycznie troche cera i wlosy zaczely sie poprawiac-tak działa synek
jezeli chodzi o krew z nosa to w ciazy mamy duzo wiecej krwi dlatego takie krwawienia z nosa,dziasel sa normalne ale mimo wszystko lepiej zglosic to lekarzowi bo nie zawsze przyczyna musi byc ciaza
nie moge sie doczekac przyszlego tyg w pon mam usg we wt fryzjera i zmiana kolorku a w sr szkole rodzenia
- ninka333
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Zauważyłam, że mój pępek zaczyna wychodzic i swędzi mnie skóra naokoło. Też już zauważacie takie zmiany????? Ja czuje macice już tuż tuż przy pępku więc to chyba dlatego.
Krwawienie z nosa jest dośc powszechne w ciąży bo jest rozpulchniona śluzówka, i dochodzi często też do krwawienia i puchnięcia dziąseł. Ja nie miałam z krwawieniami problemu ale okresowo mam zupełnie "zapchany" nos mimo że nie mam kataru i to też jest objaw rozpulchnionej śluzówki. Za to z dziąsłami już mi zaczyan się problem.
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 8
- Villemo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja bym mogła spać i spać wysypiam sie jak nigdy od 22 do 7 rano z jednym siusiu.
Zauważyłam, że mój pępek zaczyna wychodzic i swędzi mnie skóra naokoło. Też już zauważacie takie zmiany????? Ja czuje macice już tuż tuż przy pępku więc to chyba dlatego.
Krwawienie z nosa jest dośc powszechne w ciąży bo jest rozpulchniona śluzówka, i dochodzi często też do krwawienia i puchnięcia dziąseł. Ja nie miałam z krwawieniami problemu ale okresowo mam zupełnie "zapchany" nos mimo że nie mam kataru i to też jest objaw rozpulchnionej śluzówki. Za to z dziąsłami już mi zaczyan się problem.
Ja już mam od jakiegoś czasu wystający pępuszek a co do swędzenia skóry to smaruj się czym popadnie, mnie tak w pierwszej ciąży zaczęło swędzieć a chwile potem w tych miejscach pojawiły się rozstępy ;/
- Kasia :]
- Wylogowany
- budujemy zdania
U mnie słonko właśnie wyszło! Ślicznie się robi
Gratuluję mamusiom córeczek Aliva i Nefeli - dziewczynki próbują wyrównać szanse w naszej tabelce
Buziaczki Kochane :*
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
- Kasia :]
- Wylogowany
- budujemy zdania
- papi88
- Wylogowany
- gadatliwa
znow na brzuchu zrobil mi sie krzywulec po tym jak sie zaczelam przeciagac.taki twardy brzuch a dziecko uklada sie po lewej stronie doslownie jakby wypychal głowke nie moge sie z tym oswoic-boje sie tego
wiec dziewczyny ktore czekaja na ruchy/zaczynaja je dopiero czuc ruchy to nic zobaczycie co za figury dziecko robic zacznie z waszymi brzuchami
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
Ninka ja mam wystający pępek jeszcze od poprzedniej ciąży. nie schował się po porodzie i tak teraz jest od początku. i też mnie brzuch swędzi mimo smarowania balsamami i oliwkami.
Mój synek jakoś mało się rusza od paru dni... czuje tylko takie puknięcia. wcześniej skakał jak szalony! nie wiem czy mam się martwić... pewnie jestem troche przewrażliwiona ale nie wiem co myśleć... tłumaczę sobie że akurat wtedy kiedy próbuję go wyczuć to śpi ależ ile można