BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

12 lata 2 miesiąc temu #543969 przez Villemo
Iwonta - no właśnie na usg nie wykryli nic co mogło by sugerować skąd krwawienie :/ dziwne to wszystko. Niby wczoraj rano byłam na wizycie i było wszystko ok. Nie wiem może krwawienie po badaniu bo miałam pobierany wymaz na cytologię.

Od wczoraj wieczora juz nic się nie dzieje, nie krwawie wiec mam nadzieję ze będzie ok.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #544091 przez papi88
dziewczyny chciałam wstawic zdjecie mojej fasolki ale niechce sie dodac a ja jestem jakos mało techniczna ale bede próbowac

PAULINA

12 lata 2 miesiąc temu #544099 przez papi88

PAULINA

12 lata 2 miesiąc temu #544120 przez papi88
poddaje sie zmniejszyłam zdjecie i nie chce sie dodac dalej :( moze mi cos podpowiecie bo chyba jestem jakas nie kumata moze zle dodaje to zdjecie

PAULINA
Załączniki:

12 lata 2 miesiąc temu #544123 przez papi88
jednak się dodało :laugh: także przedstawiam wam mojego dzidziusia mierzy już 2.44 cm :)

PAULINA

12 lata 2 miesiąc temu #544169 przez Patka0308
hej dziewczyny:) ja jestem z mamuś wrześniówek 2012 ;) jejku...jak ten czas leci, niedawno byłam w ciąży, urodziłam we wrześniu a tu już wrześniówki 2013 :D życzę spokojnego przebiegu ciąży, w razie wątpliwości czy pytań zapraszamy do nas :D

12 lata 2 miesiąc temu #544292 przez iwonta_kg
Sliczna fasolka:) ja jutro albo pojutrze znowu bede miala usg żeby sprawdzić czy ten krwiak sie wchłonął.
Bylam w toalecie i wylatują mi skrzepy czyli sie oczyszcza.

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

12 lata 2 miesiąc temu #544294 przez agilla.r
papi88 napisał:

poddaje sie zmniejszyłam zdjecie i nie chce sie dodac dalej :( moze mi cos podpowiecie bo chyba jestem jakas nie kumata moze zle dodaje to zdjecie

co za słodziak:) ahhh takie zdjęcia można oglądać w nieskończoność,cudeńko!!
p.s. widzę że przeskoczyłaś do sierpniówek :)

12 lata 2 miesiąc temu #544322 przez papi88
tak źle coś obliczyłam wcześniej termin mam na 29.08.13 ale tak miło u was ze nie obrazicie się jak zostane juz z Wami?:)kto wie może jednak urodze we wrześniu czasami ciąze sa przenoszone no ale moze byc tak ze urodze duzo przed terminem zobaczymy czy mojemu dzieciaczkowi spieszy sie z wyjściem na świat:)

PAULINA

12 lata 2 miesiąc temu #544341 przez iwonta_kg
Ja tez chyba w ostateczności zostanę sierpniowką bo mam termin na 3 września ale planowaną cesarke przeprowadza sie w 39 tygodniu ciąży wiec jakos 27-28 sierpień mi wyjdzie. Ale co tam zostaje tu :)

12 lata 2 miesiąc temu #544388 przez papi88
iwonta_kg
a dlaczego masz mieć cesarke?są ku temu jakieś powody czy na życzenie?

PAULINA

12 lata 2 miesiąc temu #544401 przez agamo
Papi ale swietne zdjecie az ci zazdroszcze ja na swoje (w sumie drugie) bede musiala czekac jeszcze przynajmniej z dwa tygodnie a co do terminu to mnie wyliczajac z okresu wypada 20 sierpien wiec tez nie wiadomo kiedy malenstwo zdecyduje sie przyjsc na swiat Mimo wszystko zostaje we wrzesniowkach bo jakos tu mi dobrze!

Iwonta mysle ze wszystko na dobrej drodze i niedlugo bedzie po problemie!

Ja jutro ide powiedziec pracodawcy ze jestem w ciazy Tak sie tego boje choc wiem ze nic nie moze mi zrobic jak tylko pogratulowac ale i tak sie bardzo stresuje! no i w czwartek pierwsza wizyta z polozna! eh chcialabym miec juz to wszystko za soba i byc juz w polowie drogi! no coz jutro dam znac jak poszlo o ile przezyje ta rozmowe! a teraz milego wieczorku dziewczyny!

Aga

12 lata 2 miesiąc temu #544449 przez papi88
agamo nie martw sie dobrze bedzie każdy pracodawca nie jest pocieszony wiadomościa o ciąży swojej pracownicy ale Ty sie tym nie przejmuj.ja sie tez stresowałam czy mnie nie zwolnia bo odrazu poszłam na długie zwolnienie a z tego co wiem i jezeli sie nic nie zmienilo to okres ochronny zaczyna sie od 3 miesiaca ciazy wiec mialam obawy ale teraz sie tym nie przejmuje dziecko jest wazniejsze niz praca ale z drugiej strony pieniążki na dziecko tez potrzebne

PAULINA

12 lata 2 miesiąc temu #544695 przez iwonta_kg
Papi jestem po pierwszej cesarce 9 miesięcy i dlatego teraz tez mnie czeka. Wstępnie umówiłam sie juz w lekarzem. Tylko nie w swoim miescie absolutnie!

Agamo trzymam kciuki :)

12 lata 2 miesiąc temu #544706 przez nefeli
Hej mamusie,chyba dlugo z wami nie pobede:( nie moge sie ruszyc z lozka,klucia przy kazdej probie wstania sa tak silne ze opisac sie nie da,lekarz dal mi na to magnez,kazal lezec,ja niestety musze zajac sie dzieckiem i pozalatwiac wszystkie domowe sprawy,na szczescie nie pracuje,ale co to zmienia?czy ktoras miala takie klucie,jakby Ci noz w macice wbijano :( ? wiem ze to nie jest normalny objaw,strasznie mi zle.

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka