- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- nefeli
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
Ja ich chyba pozabijam wszystkich dzisiaj w tym szpitalu! Wsciekli sie wszyscy no! Od 6 rano lataja po oddziale, wala cos, dra sie na caly oddzial, jakies przekupy sie przeprzykuja pod moimi drzwiami i jeszcze snieg sie topi! No szlag mnie trafi! Dzis sa chyba operacje i dlatego lataja jak glupie! Do sali ktos co chwile po cos wchodzi. Albo salowa wali smietnikiem o sciane, halasuje workiem, myje podloge po ciemku! No masakra!
Ale najbardziej mnie wkurza jak mam ułożone kapcie tak żeby wstać z lozka i założyć to jak one myją podłogę to zawsze gdzies pod łóżko mi je wsuną! I musze sie gimnastykować żeby je wyciągnąć.
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
iwonta_kg
ja miałam robione usg w ten piątek tez wlasnie w 9tydz i 1 dzien i musze ci powiedziec ze jak patrze na twoje usg to twój dzidziusi to chyba słodko spi bo na moim zdjeciu widac juz wyraznie kończyny jakby sie tam wiercił i machał nimi az bylam zdziwiona:) w końcu nie moge nic prawie jeść, wymiotuje na dodatek nie moge spac mój mały już rządzi:)
Zdołowałas mnie tym... Patrzyłam w necie na zdjęcia usg 9 tygodnia i raczej są juz pokazane chociaż rączki nie wiem co mam o tym myśleć
A masz swoje zdjęcie? Wrzuc je jak masz.
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziewczyny jestem w szpitalu o 16 dostałam krwawienia zadnych boli ale krew misiaczkowa i brzydkie skrzepy:( na szczęście z fasolka wszystko ok. Serce bije jak szalone, łożysko w porządku tylko nie wiadomo skąd krwawienie. zostaje naobserwacji najprawdopodobniej koło 3-4 dni
Witaj w klubie. Nie wykryli zadnego krwiaka? Najważniejsze ze malenstwu nic nie jest
- nefeli
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja sie zamartwiam bo od tych kluc w macicy w niedziele i znow dzisiaj jakos trace pewnosc,wiem ze do 13 go tygodnia nic nie jest pewne i mimo usilnych prob pozytywnego myslenia zaczynam watpic ze wszystko jest ok,nie mam zadnych objawow poza totalnym brakiem apetytu,sennoscia,w podbrzuszu przestalam odczuwac cokolwiek. chyba oszaleje do 6 lutego
- agilla.r
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Iwonta nie doluj sie,kazdy lekarz i aparatura inaczej zrobia usgie.ja z usgie z 7go tygodnia z synem mam piekna fotke,a z 5go cos juz bylo widac,teraz nic nie widac mimo 5 tego tygodnia wszystko jest dobrze z Twoja fasolka!
Ja sie zamartwiam bo od tych kluc w macicy w niedziele i znow dzisiaj jakos trace pewnosc,wiem ze do 13 go tygodnia nic nie jest pewne i mimo usilnych prob pozytywnego myslenia zaczynam watpic ze wszystko jest ok,nie mam zadnych objawow poza totalnym brakiem apetytu,sennoscia,w podbrzuszu przestalam odczuwac cokolwiek. chyba oszaleje do 6 lutego
Nie martw się, nie masz czym. Ja byłam w 5 tyg i widziałam tylko pęcherzyk, w 6 tyg był widoczny zarodek ok 4 mm a w 7 widziałam już serduszko i maleństwo miało 1,1 cm:) Jeśli chodzi o objawy to nie są wyznacznikiem. W pierwszej ciąży miałam cały czas mdłości, byłam senna itd a ciąża okazała się pusta bez zarodka. Teraz bolą mnie tylko piersi, mdłości tylko czasami rano a brzuch nie bolał mnie ani razu. Każda ciąża jest inna, wiem że i tak człowiek się martwi i nakręca ale nie masz powodu. To normalne że w 5 tyg nic nie widać
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agilla.r
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Co znaczy ze ciąża byla pusta bez zarodka?
tzn. że było puste jajo czyli sam pęcherzyk. Zarodek obumarł na bardzo wczesnym etapie a pęcherzyk powiększał się tylko że był pusty...
- agilla.r
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- peperoni32
- Wylogowany
- gaworzenie
- [*] Aniołek 25.02.2013
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nefeli
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dpc
- Wylogowany
- pierwsze słowa
za tydzień mam się zgłosić do ustalenia terminu usg i założą mi kartę ciąży
dwapluscos.blogspot.com/ - nasz blogowy dzieć!
- Lolaaaaaaa88
- Wylogowany
- gaworzenie
Przedstawiam wam moja fasoleczke
Jezu az sie wzruszyłam jak ja zobaczyłam! Krwiak ma możliwość żeby wyleciał przez szyjkę wiec jest ok. Z usg wychodzi 9tydz i 1dzien
wow dziewczyny długo mnie nie było i miałam duzo nadrabiania
Iwonta piękna fasolka:) twoja historie czytalam ze lzami w oczach. Z calego serca trzymam kciuki by wsyztsko tym razem było dobrze:) trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny, które mają problemy w ciązy jak i te które nie mają. Wszystkie zasługujemy na szczescie i usmiech:)
ja czuje, że będzie chłopak:) od 3 dni mam lekie mdłości sama nei wiem co jeść...
noi dzis ide na usg, pochwale sie wieczorem, mam nadzieje, ze wszytsko jest dobrze:)
buziaki tulaki:*
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74