- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mamusie które mają mieć dziewczynki, wejdzcie i zobaczcie jaka słodka nowa sukienka za 20zł i to z next!
allegro.pl/next-sukienka-serduszka-lato-...2cm-i3205251056.html
ja bym się skusiła ale nie znam płci a jest tylko jedna szt... może którejś z was się spodoba
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dzieki dziewczyny odkad przyszlam do domu odpoczywam Na lezaku nie dam rady slonce nagrzewa i za goraco w cieniu za chlodno wiec musialam wrocic do domu tu najlepiej!
Niestety zwolnienia wogole nie dostane wiec do konca dymanko heheh No ale od 10 maja mam urlop (pl ) do pracy wracam 30 maja i pozniej musze pracowac az do 13 lipca ;( wiec troche mi zejdzie ale planuje pogadac z szefem jak wroce ze ktos musi za mnie przejac obowiazki bo ja juz nie pykam i ze moge jedynie im asystowac i pomagac w miare mozliwosci bo chyba bym sie wykonczyla A i tak pewnie bedzie mi ciezko bo bardzo duzo po schodach musze chodzic i temperatura na samolotach latem ukrop ze hej. Ja tez Iva raczej nie wroce do obecnej pracy wiec razem bedziemy szukac Chcialabym znalezc cos innego ale wiadomo roznie to bywa wiec bedziemy sie nawzajem wspierac!
eh tak tymi ciastami kusicie ze ja chyba zrobie sobie chlebek babanowy jutro bo dzisiaj nie wstaje z sofy!
Madzia no to zycze coreczki! ciekawa jestem jaki wynik bedzie bo chyba dziewczynki zrownaly sie z chlopakami! A to co nie smacznego na tych talerzach bylo ze az nimi rzucalas?
Aga obiad był, i to dobry! prosiłam 3 razy żeby przylazł go zjeść , i ciagle było "no zaraz", więc nie wytrzymałam!!! to ja tu z ryjem przy garach żeby codziennie by obiad, przed pracą główkuję co tu ugotować i jeszcze mam się prosić?! o nie!
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
do brązowych getrów byłoby słodko:)
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
- Otrzymane podziękowania: 0
Uwaga Uwaga
Mamusie które mają mieć dziewczynki, wejdzcie i zobaczcie jaka słodka nowa sukienka za 20zł i to z next!
ja bym się skusiła ale nie znam płci a jest tylko jedna szt... może którejś z was się spodoba
Fajna ale róz jakoś do mnie nie przemawia
Dosyć mam juz ciuszków od kuzynki i koleżanek w tym kolorze więc sama jak już będę kupowala to ten kolor juz szerokim łukiem
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
kocham_cie napisał:
Uwaga Uwaga
Fajna ale róz jakoś do mnie nie przemawia
Dosyć mam juz ciuszków od kuzynki i koleżanek w tym kolorze więc sama jak już będę kupowala to ten kolor juz szerokim łukiem
poczeka na mnie do 09.05 myslę że w razie czego na chłopcu też będzie wyglądać gusttownie hihihi
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 8
Oj mnie tez by wkurzylo jakbym gotowala a nikt nie przychodzil Ale u mnie to nawet nie musze wolac jak tylko uszlysza odglos talerzy to juz leca bo wiedza ze obiad bedzie Maz zreszta zawsze mi pomaga z odbieraniem talerzy a szwagier to jak slyszy odglos przekrecanego palnika to juz przy stole siedzi smiesznie z nim mamy ale przynajmniej wesolo!
No z praca wszedzie to samo gó..no tzn ja do pracy moge wrocic mam juz wyznaczony termin ze 16 sierpnia 2014 ale nie chce wracac do tego miejsca Pracowalam wczesniej w innej firmie ogolnie robilam to samo co teraz ale inny zarzad, niestety firma stracila kontrakt za ktorym ja przeszlam do nowej firmy Myslalam ze bedzie to dla mnie szansa na cos lepszego badz przynajmniej utrzymanie stanowiska Niestety bardzo sie pomylilam bo bardziej niesprawiedliwej i faworyzujacej firmy na oczy nie widzialam! Juz dawno bym to olala ale chcielismy z mezem starac sie o dziecko wiec wiedzialam ze do ciazy musze wytrzymac a po macierzynskim czegos innego poszukam!wiec zawsze mam ten plan awaryjny by tam wrocic ale wolalabym tego uniknac!
- pyzaura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 11,10.2013 Michalinka :)
Wkoncu juz po 3 tyg mieszkamy u siebie chodz jeszcze balaganik ale blizej niz dalej
U nas pogoda brzydka
Jesli chodzi o palenie ja palilam przed ciaza ale tez jak tylko dowiedzialam sie ze jestem w ciazy automatycznie rzucilam i nie brakuje mi tego duzo lepiej nawet mi a co do kawki pije zawsze pilam kawke 2 3 dziennie ale teraz kawa smakuje mi jeszcze lepiej ale slaba z duzaaaaa iloscia mleczka kawa w ciazy jest pysznaaaaaa
Dziewczynki pytanie mam te co nie czuly ruchow cos juz czujecie ??
- Villemo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Monika23083
- Wylogowany
- rozmowna
Hejka dziewczynki
Wkoncu juz po 3 tyg mieszkamy u siebie chodz jeszcze balaganik ale blizej niz dalej
U nas pogoda brzydka
Jesli chodzi o palenie ja palilam przed ciaza ale tez jak tylko dowiedzialam sie ze jestem w ciazy automatycznie rzucilam i nie brakuje mi tego duzo lepiej nawet mi a co do kawki pije zawsze pilam kawke 2 3 dziennie ale teraz kawa smakuje mi jeszcze lepiej ale slaba z duzaaaaa iloscia mleczka kawa w ciazy jest pysznaaaaaa
Dziewczynki pytanie mam te co nie czuly ruchow cos juz czujecie ??
u mnie ruchy nadal niezidentyfikowane:(,
oj coś czuje, że jeszcze ktoś da mi popalić
- pyzaura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 11,10.2013 Michalinka :)
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
kocham_cie napisał:
Iva a ja weszłam na forum, popatrzyłam na avatar i się zastanawiałam co to za nowa mamuska
Paula to pokaż ten swój brzucho bo mojego to chyba żadna nie przebije
No dobra hihi specjalnie dla Ciebie
moje 110 cm w obwodzie z rozstępami 22 tc i 1 dzień
Yyyy przegrałam:( Paula ale ty masz zajebiaszczy ten brzusio taki szpiczasy i do przodu wywalony, u mnie rozlewa się na boki A rozstępy to jeszcze po klaudiuszku czy nowe???
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Villemo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Villemo napisał:
kocham_cie napisał:
Iva a ja weszłam na forum, popatrzyłam na avatar i się zastanawiałam co to za nowa mamuska
Yyyy przegrałam:( Paula ale ty masz zajebiaszczy ten brzusio taki szpiczasy i do przodu wywalony, u mnie rozlewa się na boki A rozstępy to jeszcze po klaudiuszku czy nowe???
Mam identyczny kształt brzuszka jak z Klaudiuszem Też miałam taki spiczasty wywalony do przodu. Rozstępy oczywiście z pierwszej ciąży nic nie dało smarowanie się... no ale nic dziwnego, brzuszek wywalony mocno do przodu blisko 130 cm w obwodzie, mały 4 kg raczej było to nie do uniknięcia. Na szczęście nie miałam dużo tkanki tłuszczonej więc rozstępy są płytkie i jak nie byłam w ciąży i brzuch był płaski to były praktycznie nie widoczne. No ale teraz za pewne się pogłębią bo brzuszek mam nieco większy niż na tym etapie z Klaudiuszkiem.
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
kocham_cie napisał:
Villemo napisał:
kocham_cie napisał:
Mam identyczny kształt brzuszka jak z Klaudiuszem Też miałam taki spiczasty wywalony do przodu. Rozstępy oczywiście z pierwszej ciąży nic nie dało smarowanie się... no ale nic dziwnego, brzuszek wywalony mocno do przodu blisko 130 cm w obwodzie, mały 4 kg raczej było to nie do uniknięcia. Na szczęście nie miałam dużo tkanki tłuszczonej więc rozstępy są płytkie i jak nie byłam w ciąży i brzuch był płaski to były praktycznie nie widoczne. No ale teraz za pewne się pogłębią bo brzuszek mam nieco większy niż na tym etapie z Klaudiuszkiem.
oj tam oj tam, pierdzielić te rozstępy dla maluszka waro:) a tak swoją drogą to dziś zauwazyłam że wywaliło mi kreskę od spojenia łonowego prawie po mostek... myslałam że mi nie wyjdzie bo mam bardzo jasną karnację, a tu taka niespodzianka... niby nie jest ciemna ale jest... to chyba świadczy o tym że mój brzusio tez już całkiem pokaźny
Kurcze Paulina ciekawe czy dalej nam w takim tempie będą te brzuchole rosły??? bo mój ma ok 105 ale ja to mam więcej tłuszczyku niż ty, no i kawał cyca więc wygląda na mniejszy niż twój troszkę mnie to przeraża bo gdzie do wsześnia
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 8