BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #643796 przez kocham_cie
brzuchowo brzuchowo, Paula chciałam Ci pokazać mój równie wypasiony brzuch co twój ale... jakoś go dziś wsiorbało :( pewno przez to że przed śniadankiem ;)

chyba stanęłam pod dziwnym kątem, bo w rzeczywistości jest dwa razy taki... albo ja jestem jakaś szurnięta, i sobie go wyolbrzymiam :huh: sama już nie wiem

Magda M

Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #643822 przez Alivva
Magda-sliczny brzusio Ty pantero :D

Ja wreszcie dotarlam do domu a teraz juz jestem w pracy.
Moja koza w koziolka sie nie zmienila... mam 100% zdrowa dziewczynke :-) pani doktor powiedziala,ze ma idealne jak na swoj wiek ciazowy wymiary i ze zyczylaby sobie zeby kazda ciaza tak ladnie przebuegala :-)
A ja???? Dumna,oj dumna jak paw :D
Ach,no i koza mierzy 16cm od glowki do pupci,wazy 425gram
Jakas foteczke z prawego profilu mam ale wrzuce pozniej przy czasie,a teraz sie troche zajme praca :-)

Pozdrawiam Was Kochane cieplutko.... u mnie za oknem lato :-)

11 lata 8 miesiąc temu #643823 przez agamo
Madzia super brzusio! A co do wielkosi to roznie bywa w zalerznosci pewnie co zalorzysz!a najlepiej to widac nago na zywo! zwlaszcza jak same ogladamy bo wiemy jak nasze brzuszki wczesniej wygladaly! moj wydaje sie troche podobny do twojego! wiec Madzia moze chlopiec bedzie?

Iva gratulacje no i super wiesci Niech tam malenka rosnie pieknie a mama bedzie pekac z dumy jeszcz bardziej!

A ja bylam sikac i znow dwie kropki na papierze z krwi! juz sama nie wiem czemu! nie boli mnie nic jak sikam!brzuch mnie dzisiaj tez nie boli, maly caly czas sie rusza i kopie wiec tez wporzadku Brzusio mam mieki Juz poprostu sama nie wiem! ale nie mam nic na bieliznie tylko te dwie kropki na papierze! niestety oddzial do ktorego dzwonilam wczoraj pracuja od pon do piatku wiec dzisiaj musialabym dzwonic na emergency! tyle ze to nie jest jakies obfite krwawienie czy sporo krwi a jedynie dwie kropki! buuuu :( okropny ten tydzien!

Aga

11 lata 8 miesiąc temu #643827 przez kocham_cie
Aga jaki chłopiec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dziewczynka będzie!!!!!!!!!!!!!

Misiaku a może masz zapalenie pęcherza moczowego??? no ale to byś chyba wiedziała, bo pewnie bolałaby przy sikaniu:/ kurcze ale mnie to denerwuje że tam u was na wszystko tak się zlewają... dochodzę do wniosku że w PL ta opieka medyczna wcale nie jest aż taka zła jak wszyscy mówią,a bynajmniej ta okołoporodowa.

Magda M

11 lata 8 miesiąc temu #643831 przez kocham_cie
a co do foty to wieczorem zrobię w bieliźnie i zobaczycie że brzucho wygląda zupełnie inaczej niż w tej sukience :laugh:

Magda M

11 lata 8 miesiąc temu #643845 przez agamo
Ok Ok cofam chlopca wyczuwam dziewczynke TAk tylko mi sie glupio powiedzialo :p hehe teraz jak bedzie chlopiec to bedzie moja wina :P
Myslalam o tym zapaleniu pecherza i znajoma tez mi mowila ze moze to to ze czasem i bezbolesne jest! no i mysle ze ta polozna z ktora rozmawialam tez o tym pomyslala bo kazala mi duzo wody pic! i tez tak sobie mysle ze jakby to nie z moczu to na bieliznie bym miala a tak to tylko po sikaniu na papierze! wiec moze to i racja a ja niepotrzebnie sie zamartwiam!przywiazalam sie od wczoraj do butelek z woda mineralna i popijam az mi w zelondku bulgocze!byleby to juz sie wiecej niepojawialo to bede spokojniejsza!

Aga

11 lata 8 miesiąc temu #643856 przez Alivva
Zdjecie zdjecia,ale pokaze Wam prawy profil mojej alienki :-)
Załączniki:

11 lata 8 miesiąc temu #643866 przez Alivva
Zdjecie zdjecia,ale pokaze Wam prawy profil mojej alienki :-)
Załączniki:

11 lata 8 miesiąc temu #643876 przez Alivva
Natalia, prosze w tabelce u mnie zamiescic imie na ktore sie wlasnie wspolnie zdecydowalismy... nasza alienka bedzie nosila moje drugie imie czyli.... ALICJA :-)

11 lata 8 miesiąc temu #643917 przez agamo
Iva jaka sliczna ta Alicja i taki drobniutki nosek ma Wyglada na taka kruszynke a juz tyle wazy! wyglada jakby cie ugryzc chciala :P hehehe No super!

Aga

11 lata 8 miesiąc temu #643921 przez nefeli
Agamo kochana ja bym poszla do lekarza upewnic sie co z tymi plamieniami.moze w szpitalu zbadaja na szybko mocz i bedziesz spokojniejsza.
Iwonka wspolczuje ciezkiej nocy Kochana,tak to jest z facetami nie maja nigdy dosc,meska duma i jeszcze jeden,nigdy sie nie odmawia,znam z roznych przypadkow,ale powiem Wam ze moj maz nigdy nie pije alkoholu i kilka lat temu zwalczylam dla niego palenie bo tego nie znosil,a ja i papieroski palilam i drineczki tez czasami,teraz nic a nic ;)
Iva ciesze sie z Twoich dobrych wynikow,ucaluj brzunia i baw sie dobrze ze swoim mezczyzna!!!Fotki sliczne i imie tez mi sie bardzo podoba,mile dla ucha i slodkie dla dziewczynki:) Ja nadal niezdecydowana,maz mi mowi ze zdecyduje jak ja zobacze ...hm moze i tak..
Madzia jaki sexi brzuszek i mama odstawiona i drapiezna zapewne dla taty :) a tak jak piszesz wszystko zalezy od ujecia na jednym wielki brzuchol,na innych jakby go wcale nie bylo :)

11 lata 8 miesiąc temu #643952 przez kocham_cie
no dobra to wrzucam roznegliżowaną fotke :blink: ten mój brzusio jest taki tłuściutki chyba wszytskie dodatkowe kg mi się na nim skupiły ;)

Magda M

Załączniki:

11 lata 8 miesiąc temu #643955 przez kocham_cie
Iva, Ala jest słodziutka i na taką kruszyneczkę wygląda a tu już prawie pół kg :)

Magda M

11 lata 8 miesiąc temu #643960 przez kocham_cie
A tak wogóle to znowu usłyszałam dziś że mam duży brzuch, ble ble ble mam dosyć takich tekstów do tego stopnia, że zaczęłam zakrywać brzuch rękoma, swetrem czym tylko popadnie... a dziś czeka mnie jeszcze spotkanie ze znajomymi którzy mnie jeszcze w ciąży nie widzieli, mam nadzieję że obejdzie się bez komentarzy, bo albo się porycznę albo kogoś zabiję :dry:

Magda M

11 lata 8 miesiąc temu #643976 przez agamo
Nefeli Daga jutro jeśli znów sie krew pojawi to jadę z mężem do szpitala! Miałam dwie dosłownie kropki na papierze wczoraj ale tylko raz i dzisiaj tez tylko raz taka plamke na papierze! Uzupelniam płyny non stop wiec jeśli jutro znów to samo to juz nie pozostawie im wyjścia musza cos zrobic bo jak ja w poniedziałek do pracy pójdę jak tu taki stres! A w dodatku w piątek jedziemy do polski autem taki kawał drogi a ze mną nie wiadomo co i jak!

Madzia super brzuszek i wcale nie za duży Nie przejmuj sie i brzuszka nie chowaj! Bo Przecierz to najpiękniejsza atut bycia w ciazy! Ja to aż nie mogę sie doczekać tekstów ze widać mi brzuszek! A jak ci ktoś mówi ze masz za duży to zawsze im możesz odpowiedzieć ze głupia nie jesteś i nie będziesz sie w ciazy odchudzac i ze dziecko masz dorodne to i brzuch duży To ich moze zamknie!bo nie bedą Przecierz dyskutowac o wielkości twojego malenstwa!

Ps.tylko mnie nie zabij ale brzusio z boku chyba nadal podobny do mojego ;p

Aga

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka