BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 8 miesiąc temu #644952 przez kocham_cie
A tak wogóle to dzień dobry :) Iwonka, Kalina trzymajcie się dzielnie, i oby maluszki wspołpracowały i grzecznie dały się badać, a na koniec niech wam pomachają albo puszczą buziaczka:laugh:

Magda M

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #644983 przez agamo
Madzia jaki chłopak!!!!!! Przecież to ma być dziewczynka!!! :p hehehe szczerze to cos mi sie wydaje ze zaczynasz tez myśleć o chlopczyku!

Ale dzisiaj u mnie pięknie juz slonecznie i 21 stopni ma być! Standardowo bo w pracy ale aż chce sie żyć w taka pogodę! Oby w pl było tak ładnie jak przyjade!krakowianki chuchajcie na ta pogodę w najbliższych tygodniach!! Pleassssssseeee

Aga

11 lata 8 miesiąc temu #645003 przez iwonta_kg
Dzisiaj tatuś zobaczy Kacperka pierwszy raz na USG :)

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 8 miesiąc temu #645018 przez niagara
Cześć Dziewczyny:)
Iwonta Kalina czekamy na dobre wiadomości po wizytach :)
Alivva ja też mam ten sam problem, moi rodzice nie dają sobie przetłumaczyć, że to my wybieramy imię dla dziecka, a nam podoba się Lena :dry:

11 lata 8 miesiąc temu #645024 przez Alivva
W wlkp juz teraz 22 stopnie w cieniu. W tym tygodniu chodze do pracy na 16, balsam do opalanua z filtrem 50 kupilam wiec moze troche slonka zlapie :-)
Ale dzis,najpierw do miasta musze leciec. Mlody ma dzis imieninki. I chce mu kupic jakas nowa koszulke.na rower. Za tydzien otwiera sezon rowerowy swoim pierwszym w tym roku rajdem :-)

Mamuski-raz jeszcze-przyjemnosci na wizytach :-)

11 lata 8 miesiąc temu #645026 przez Alivva
Niagara,wiem,ze to mega wkurzajace bo moja.mama znow zaczyna ale tez z doswiadczenia wiem,ze trzeba to przetrwac i stanowczo postawic na swoim a dziadkowie-nie majac w sumie argumentow w koncu.akceptuja nasze wybory. Ja mialam podobnie z Filipem,to samo bylo jak bratowa urodzila Majke a potem Adama. Moja mama ZAWSZE miala swoje "lepsze" propozycje imion dla wnuczat... ale nic nie wskorala :D

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #645040 przez kalina
eh dziewczyny tez mnie wkurza ze rodzinka neka w sprawie imion. a my jeszcze nie mozemy sie dogadac. i zaczynam sie lapac na tym ze jak naciskaja ze jakies imie ze ladne to juz jestem na nie. a jak nie podoba sie to mam ochote na takie wlasnie imie. uwazam ze to sprawa tylko rodzicow. reszta niech spitala:-)

Iva owocnych zakupow

Aga specjalnie dla ciebie sprobuje zatrzymac sloneczko w krakowie:-D

[img]http:// www.zapytajpolozna.pl/ components/com_widgets/ view.php?sid=61621 [/
url]

11 lata 8 miesiąc temu #645053 przez kocham_cie
agamo napisał:

Madzia jaki chłopak!!!!!! Przecież to ma być dziewczynka!!! :p hehehe szczerze to cos mi sie wydaje ze zaczynasz tez myśleć o chlopczyku!

Ale dzisiaj u mnie pięknie juz slonecznie i 21 stopni ma być! Standardowo bo w pracy ale aż chce sie żyć w taka pogodę! Oby w pl było tak ładnie jak przyjade!krakowianki chuchajcie na ta pogodę w najbliższych tygodniach!! Pleassssssseeee

Aga mogę się założyć że będzie chłopak bo tak bardzo jestem nastawiona na dziewczynkę:) ale z drugiej strony wszyscy mówią że będzie chłopak (bo tak podobno wyglądam?) więc możę moja kruszynka zrobi na opak i będziedzie dziewczynką :silly:

Magda M

11 lata 8 miesiąc temu #645099 przez paulinka.k22
Cześć dziewczynki!
W końcu mamy piękną pogodę! Tylko że ja się dziś trochę gorzej czuję! chyba muszę poleżeć. Miłego dnia i powodzenia na wizytach!

11 lata 8 miesiąc temu #645102 przez karolcia1919
Witamy Was z brzuszkiem:)

U nas wszystko dobrze...ruchy delikatne...ale malutko.
8 maja mam wizytę a 21 Usg trzymajcie kciuki:)

A co u Was ? jak Wasze maleństwa??:)

My z moim szykujemy pomału pokój dla naszego szkraba:)Nie mogę już się doczekać:)
Teraz zakupujemy łóżeczko mam dylemat czy drewniane czy turystyczne? a Wy jakie polecacie??

Pozdrawiamy

11 lata 8 miesiąc temu #645111 przez iwonta_kg
Karolcia a czemu tak oddzielnie masz wizyte i oddzielnie usg?

11 lata 8 miesiąc temu #645113 przez agamo
Iwona nie pochwalilam ci nawet wczoraj brzuszka! Ślicznie juz go widać! Te Kacperki sie rozpychaja co?! No super ze i mąż zobaczy napewno padnie ze szczęścia jak to pierwszy raz!

Kalina ale by było dobrze jakby ci sie udało utrzymać ta pogodę! Dzięki kochana!

Madzia zobaczymy jak to będzie choć w czwartek pewnie popołudniu pójdę spać bo o północy musimy wstać by wyruszyć w trasę wiec pewnie przeczytam co tam u ciebie sie chowa w piątek!wiadomo życzę ci tego czego i ty sama sobie zyczysz Ale wiecie najważniejsze byśmy ciążę szczęśliwie donosiły bez żadnych niepotrzebnych stresów i komplikacji i pózniej przeszły poród lekko i z jak najmniejszym bólem a malenstwa by sie urodziły silne i zdrowe! I nie ważne czy kogucik czy kurka i jakie imię i wszystkie inne drobnostki bo i tak będziemy je tak samo mocno kochać bez względu na wszystko!
Uuuffff ale pojechałam teraz! :D hehehehe dzisiaj mam chya optymistyczny dzien!

Aga

11 lata 8 miesiąc temu #645158 przez iwonta_kg
Dzieki agamo :)

Wlasnie jade do koszalina. Brzuch mnie boli z nerwów... Wiem ze wszystko bedzie ok ale to chyba nie zalezy ode mnie. Ta nerwowośc...

11 lata 8 miesiąc temu #645164 przez agamo
Iwonka będzie dobrze oddychaj głęboko i zobaczysz nerwy przejdą i napewno wszystko będzie dobrze! A mąż cie dzisiaj na rękach będzie nosił ze takiego pięknego syna mu w środku nosisz!

Aga

11 lata 8 miesiąc temu #645169 przez iwonta_kg
No no napewno hehe szczególnie że nie może dźwigać przez chory kregoslup ;) zbierze żonę na zakupy i bedzie dobrze :)

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka