BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 7 miesiąc temu #654220 przez zuzuzanta
Reaguje na ciepełko. Mój Wojtek też daje czadu w słońcu.

Właśnie mąż dokonał stosownych pomiarów mojego brzuchola, kazałam mu mierzyć w najszerszym z najszerszych miejsc :lol: :silly: i wyszło 92 cm

Kasia

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu #654227 przez kocham_cie
Serku
U mnie też masakra z miejscem, na rzecz łóżeczka muszę wywalić komodę z sypialni, no i zastanawaim się nad wymianą łóżka bo mam 160, a myslę że spokojnie starczyłaby 140, a zawsze to 20cm więcej miejsca :blink:

Iwonka a ty jak zawsze wyglądasz kwitnąco i to morze... och zazdroszczę.. zazdroszczę :blush:

Magda M

11 lata 7 miesiąc temu #654229 przez iwonta_kg
Ja sie wieczorem zmierze i dam znac :)

Dzieki za komplementy :) :) :) :) :) :) :)

Dobra uciekam bo pierwsza miłość leci :lol:

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 7 miesiąc temu #654240 przez izula
dziewczyny jutro idę do szpitala, dostałam skierowanie.
Założyli mi pessar ale macica szaleje i pani dr chce mnie mieć na oku i podać kroplówkę.

[/url]
[/url]

11 lata 7 miesiąc temu #654249 przez iwonta_kg
Izula, to nie dobrze ale co znaczy że macica szaleje? Kurcze, mam nadzieje ze bedzie dobrze. Musi być!

11 lata 7 miesiąc temu #654271 przez nefeli
Niagara kochana jestes o tym wlasnie wozeczku mowilam!!! o to BMW mi chodzilo :) czyz nie cudny?

11 lata 7 miesiąc temu #654282 przez pyzaura
Czesc dziewczynki :)

Jak tam wam mija dzionek u nas taka piekna pogoda ze dopiero przyszlam do domku bylam u rodzicow na malym grilu a najadlam sie chyba za 10 :P

pozniej wrzuce fotko mojej ksiezniczki :D

Ania

11 lata 7 miesiąc temu #654288 przez nefeli
Izula wszystko bedzie dobrze,najwazniejsza dobra opieka trzymam mocno mocno kciuki za Was i w pelni Cie rozumiem,ale staraj sie jak najmocniej myslec pozytywnie!!!
Iwonka nic pod Twoim podpisem nie ma na tych stronach,dlatego wyslalam maila :(
Iva tak jak juz wczesniej pisalam sprzecik dla niunki super!jeju w kompleksy wpadam przy Was ja nic nie kupuje,wczoraj spojrzalam tylko na materace i ja jak zwykle podoba mi sie wszystko co najdrozsze,ale tym razem bede myslec logicznie i kupie zwykly materac z jednej strony lateks z drugiej kokos :)zawsze to 50 euro mniej czy nawet wiecej,wozek sama spacerowka minimum 650 :( no i ta wada o ktorej kiedys pisalam te obrotowe sa waskie :( ale plus ze rozklada sie zupelnie na plasko!
Moja malutka szaleje ze hej,a ja dzis power sprzatania,wyrzucania...wiecie co ja kocham wyrzucac rzeczy ;) nie lubie miec w domu rzeczy zbednych,badz takich ktorych nie lubie :(
w przeciwienstwie do moich tesciow.....aaaaaaa smietnik i wyobrazam sobie co mi naprzynosza,jesli znow na glowe sie zwala :(
jutro badanie,stres gigant i ogolnie niepokoj :(
A Iwonka maluszek juz reaguje na swiatlo i dlatego na slonku tak szaleje,moja tez na plazy pod bluzka grzeczna a jak tylko w kostiumie wystapilam to brzuch caly skakal :) to samo wieczorami :) podobno rowniez odczuwa juz zimno i cieplo na tym etapie :)

11 lata 7 miesiąc temu #654294 przez nefeli
Iwonka wlasnie zobaczylam no no bedzie miala moja rozbrykana corcia towarzysza :) my tez tak kopiemy,a ostatnio to chyba fikolki sa najciekawszym zajeciem,bo raz dostane w kregoslup,za chwile w pecherz a za moment znow po brzuchu :) :) :)

11 lata 7 miesiąc temu #654408 przez akina_zet
Pyzaura i jak tam, myślałaś już nad imieniem :laugh: ?

Monika Z.

11 lata 7 miesiąc temu #654413 przez SerekWaniliowy
Villemo super pomysł z ta dostawką, nigdy wcześniej takiej nie widziałam, ale muszę popatrzeć ile kosztują, bo mamy już łóżeczko, dostaliśmy od teścia po jego 3-latku.

No ja dziewczyny należę do tych większych brzuszków 99cm w pępku - to chyba najszersze miejsce i przeraziłam się, że tak szybko rosnę aż zaczęłam smarować brzuszek ziajką którą polecałyście, a czy któraś z Was używa kremów z wyższej półki typu Mustella itd? co o nich sądzicie?

Paulinka
no nie za duży masz brzusio, taki zgrabniutki ale apetyczny domek :) ja miałam taki chyba z miesiąc temu a ostatnio chyba przez powrót apetytu mnie wysadziło :silly:

Izula trzymamy kciuki za szpitalną opiekę, głowa do góry! Wszystko będzie dobrze, poleżysz troszkę ale dzidziuś będzie zdrowy :kiss:

Kocham Cię jak my wywalimy komodę to zostanie nam nieduża szafa w której sami się nie mieścimy a co dopiero nasz malutki grubasek :( od rana biorę sie za wycinanie mebelkow i będę jeździła nimi po kartce, coś wymyślić muszę, bo przecież nie będziemy biegali po Jej szmatki i inne przybory maluszkowe do przedpokoju :angry:

Iwonta widać że dogadujecie się z Kacperkiem, bo wyglądasz kwitnąco ach i to morze :side:

Aga

11 lata 7 miesiąc temu #654417 przez MyMelange
Ja dzis sie zmierzylam pierwszy raz i mam 92cm w pasie :)

Prawdziwa milosc zaczela sie 4.10.2013 :-)

11 lata 7 miesiąc temu #654453 przez pyzaura
akina_zet napisał:

Pyzaura i jak tam, myślałaś już nad imieniem :laugh: ?

NO wlasnie i tu rodzi sie problem mam liste zrobiona szukamy ale nie nie mozemy znalesc :) wlasnie weszlam zeby was prosic mozec cos doradzicie chcialabym proste nie za dlugie :) ohhh :P

Ania

11 lata 7 miesiąc temu #654468 przez iwonta_kg
Ja mam 94 w pasie :lol:

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #654474 przez SerekWaniliowy
No wiecie co, mój mąż w tajemnicy coś dziś robił i pół godziny temu zadzwonił Jego kuzyn, że są w szpitalu i szyją mojego męża :( ale co się stało? podobno nic! a teraz nie mogę się do nich dodzwonić i już bardzo się denerwuję tym NICZYM

Nie mogę sie niczym zająć, chyba lepiej będzie jak tam pojadę, będę spokojniejsza a to tylko 5 minut autem... :(

Aga

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka