- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
No wiecie co, mój mąż w tajemnicy coś dziś robił i pół godziny temu zadzwonił Jego kuzyn, że są w szpitalu i szyją mojego męża ale co się stało? podobno nic! a teraz nie mogę się do nich dodzwonić i już bardzo się denerwuję tym NICZYM
Nie mogę sie niczym zająć, chyba lepiej będzie jak tam pojadę, będę spokojniejsza a to tylko 5 minut autem...
Serku tylko spokojnie, pamiętaj że nie można Ci się denerwować!!!
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
Padam na twarz... Nie dosc ze jestem Zmeczona to jeszcze cierpie na wlasne życzenie... Mam tak podrażniona skórę ze zajebiaszczo boli jak leze pod kołdrą... Nie moge nogami ruszac bo jak ocieram o posciel to sama sobie ból zadaje. Chyba mi jeszcze jakies uczulenie wyskoczyło w dodatku! MASAKRA!
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 8
Iwona śliczna fotka Moj brzusio trochę podobny ale to chyba tez zalerzy co zalorze! Jutro moze jakaś fotkę walne!
Agus tylko bez niepotrzebnych stresów Pewnie maz wariat cos nawymyslal jak to faceci!
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
Iwonka wygladasz kwitnaco:) po prostu slicznie:)
- kalina
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 0
Izulka biedna ty. mam nadzieje ze szybko ci wszystko pod czujnym okiem wroci do normy. niech ci tylko rodzinka cos lepszego do jedzenia pzyniesie zebys w tym szpitalu nie schudla
Serku i co z mezem? ci faceci to zawsze musza cos wymyslic. a najgorsze jak probuja udawac twardych i kaza sie nie martwic. a wiadomo ze jak nie wiemy co jest to sie zawsze po glowie kolacze najgorszy scenariusz
dziewczyny po wizytach gratuluje poznania plci. i oby wszystkim nam juz sie nic nie zmienilo po porodach:)
Paulinka ciekawe kiedy nagle ci brzuszek wybombi bo na razie taki fajniutki ale ja tez mialam dlugo maly a pozniej w przeciagu kilku dni tak urosl ze sie nadziwic nie moglam:)
Iwonka fajnie ci maly bryka:) faktycznie pilkarz bedzie jak nic. po raz kolejny zazdroszcze morza bo moze to dzieki niemu tak ladnie wygladasz:)
a na uczulenie szybciutko wapno pij
pisalas o suchych nogach. zacznij smarowac nogi oliwka. duzo pomaga. ja sobie nie moglam dac rady wczesniej z moimi to nawet do kapieli troche wlewalam. i z maszynki na golarke elektryczna sie przerzucilam. goraco polecam jezeli masz mozliwosc zakupic bo tak nie podraznia
Iva kicia przeslodka. az zazdroszcze bo uwielbiam koty i wczesniej mialam ale moj maz nie lubi i niestety nie mamy:(
Monia romantyzm twojego faceta mnie powalil. ale moze nie wiedzial jak ma sie oswiadczyc i nie wiedzac jak zareagujesz wolal tak przedstawic sprawe niz dostac kosza:)
zaczynam sie uczyc mowic do brzuszka. bo mal tak szaleje ostatnio ze doszlam do wniosku ze najwyzsza pora:)
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
Moi rodzice byli dzis na pogrzebie w Swieciu skad pochodze. Zmarla mojej takiej przybranej cioci mama. Ja nie jechalam,bo taka podroz meczaca a poza tym szkola mlodego i moja praca a wolne mialam tylko dzis. No ale chodzi o to,ze rodzice mieli wrocic po weekendzie a wrocili dzis.... Mama po mszy zle sie poczula i idac na cmentarz upadla... wnetrze prawej dloni konkretnie rozciete i ma cos z zebrami. Albo obite,albo pekniete nie dosc,ze ma od jakiegos czasu problem ze stawami i z zylakami,co utrudnia jej poruszanie sie to jeszcze teraz ten upadek Jutro znow do lekarza....
- Villemo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Serku
U mnie też masakra z miejscem, na rzecz łóżeczka muszę wywalić komodę z sypialni, no i zastanawaim się nad wymianą łóżka bo mam 160, a myslę że spokojnie starczyłaby 140, a zawsze to 20cm więcej miejsca
Iwonka a ty jak zawsze wyglądasz kwitnąco i to morze... och zazdroszczę.. zazdroszczę
Nie rób tego iihihih bo jak jednak Twojemu dziecięciu spodoba się wasze łóżko to się nie pomieścicie. Wiem co mówię, dziecko to potrafi być mistrz ekspansji jeśli chodzi o terytorium na łóżku starych
- Villemo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aliva - bardzo mi przykro z powodu mamy, mam nadzieję, że szybko wróci do zdrowia. Wiem co to troska o bliskich bo moja mama przez kilka miesięcy walczyła z wodonerczem a teraz ma reumatoidalne zapalenie stawów w prawej dłoni i ma opuchniętą rękę już od świąt wielkanocnych.
Izulka- trzymaj się kochana, powiem Ci, że może dobrze że trafiłaś do szpitala, tam będziesz cały czas pod okiem specjalistów, kroplówką rozgonią skurcze i będzie wszystko ok, zobaczysz!
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
Iwonka fajnie ci maly bryka:) faktycznie pilkarz bedzie jak nic. po raz kolejny zazdroszcze morza bo moze to dzieki niemu tak ladnie wygladasz:)
pisalas o suchych nogach. zacznij smarowac nogi oliwka. duzo pomaga. ja sobie nie moglam dac rady wczesniej z moimi to nawet do kapieli troche wlewalam. i z maszynki na golarke elektryczna sie przerzucilam. goraco polecam jezeli masz mozliwosc zakupic bo tak nie podraznia
Raz tez ogoliłam nogi i posmarowalam oliwka i mi jakas wysypka sie pokazała wiec chyba sie przerzuce na jakis balsam a oliwka bede tylko brzuch smarowac. Maszynkę tez musiałabym zmienić... Dzieki za rade:-)
Iva to przykre co spotkało Twoją mamę. Oby szybko wróciła do zdrowia!
- akina_zet
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)
Widzę, że tu same złe wiadomości
Iva - oby mamie szybciutko wróciło zdrówko!
Serek - no właśnie, czy już wszystko ok z mężem?
Izulka - trzymam kciuki oby wszystko się poukładało!
Dziewczyny, proszę powiedzcie czy warto iść do szkoły rodzenia czy też nie? Bo sama nie wiem co robić.... U mnie w szpitalu jest darmowa szkoła, ale jak czytam opinie to niestety taka sobie i bym musiała do niej chodzić sama (a to drugi koniec miasta i dojazd fatalny) bo zajęcia są od 10 rano, a wiadomo mój mąż ciągle w rozjazdach w pracy i nie dałby rady być ze mną Ale mam stres,że nie będę wiedziała jak zachować się podczas porodu, czy później ubrać lub przewinąć małą
I kolejne pytanie - rodzić z facetem czy bez, mowa oczywiście o porodzie naturalnym
- Monika23083
- Wylogowany
- rozmowna
kalina napisał:
Raz tez ogoliłam nogi i posmarowalam oliwka i mi jakas wysypka sie pokazała wiec chyba sie przerzuce na jakis balsam a oliwka bede tylko brzuch smarowac. Maszynkę tez musiałabym zmienić... Dzieki za rade:-)
Iva to przykre co spotkało Twoją mamę. Oby szybko wróciła do zdrowia!
Iwonta na podrażnienie po goleniu nalepszy jest Sudocrem, Kermuren z 10% mocznikiem lub krem Pilarix. Dla mnie najlepszą maszynką jest Gillette mach 3:) dla mężczyzn oczywiście:)
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekam na moja kruszynkę
Dziś mamy 22 tyg:)
U nas wszystko dobrze.Strasznie bolą mnie piersi.A jak u Was z tymi bólami też odczuwacie?
pozdrawiamy
- Monika23083
- Wylogowany
- rozmowna
Iva, zdrówka dla mamy!
kalina oświadczył mi się już dwa lata temu prawie...przy jajecznicy porannej:) teraz to może chciałby mieć w końcu tą żonę
serku daj znać co z mężem
akinaja do szkoły rodzenia idę, bo jest blisko, jet darmowa no i położną od razu u nich sobie wybrałam. Ja idę sama, bo na spotkania w parach nie było już miejsca. Dodatkowo mamy co piątek gimnastykę za darmo w tej szkole, no i różne różności za free się dostało:)
mój P. będzie przy porodzie, nawet idziemy na przygotowanie do tej szkoły rodzenia ( jakiś 2 godzinny kurs dla towarzyszy przy porodzie). Wydaje mi się, że fajnie jest to rozwiązane dlatego się zdecydowałam. Kurs dodatkowo prowadzi położna która później do domku będzie przychodzić, więc taki kontakt zbudujemy sobie już wczesniej. A jak to jest u Ciebie?
Ja całe dnie spędzam poza domem na wsi, wiec czytam Was rano przy śniadanku. Wczoraj troszkę pogrzebałam w polu, a tak obijałam się na leżaku:) piekna pogoda! A wieczorem cotygodniowe spotkano ze znajomymi z pracy na piwku - soczku:)
Miłego dnia!
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
Dziękuje dziewczynki za słowa pocieszenia, na szczęście koniec końców to nic groźnego, wróciliśmy w nocy i byłam padnięta. Okazało się że moja złota rączka robiła wczoraj wieczorem porządki w domu, piwnicy i naszym składowisku rzeczy niepotrzebnych - garażu, na koniec kupił 3 regały w Castoramie i składał je sam i z tego co zrozumiałam to przy składaniu jakaś część odpadła rozcięła mu prawe przedramię od miejsca gdzie ludzie sobie żyły tną w górę i taką miał dużą i głęboką tą ranę i miecho na wierzchu, że zadzwonił po kuzyna a ten zawiózł go na pogotowie, jak tam dojechałam to już mu szyli rękę, podobno lekarz oglądał i wszystkimi palcami będzie ruszał, jak wyszliśmy to sie śmiał bo znieczulenie działało ale w nocy i rano jęczał.
Iwonka mąką ziemniaczaną posyp nogi, żeby się nie ocierały i wapno pij, a w ogóle to może już Ci przeszło?
Alivva jak się czuje mama? Mam nadzieję, że szybko wróci do zdrowia i będzie znów jeździła z Toba na rowerze