- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- akina_zet
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)
Dziewczęta powiedzcie mi czy wasze szkrabki też kopią was wszędzie??? Bo mój Antek to się przemieszcza w jakimś szalonym tempie... w ciągu 10 minut potrafi kopnąć w pęcherz, zaraz potem gdzieś nad pępkiem po czym sru i dostaję gdzieś w bok?! Myślicie że to przez to że księciunio leży w poprzek??? i poprostu dostaję na raz z główki, łapki i nogi
U mnie ruchy dopiero zaczynają być intensywniejsze,ale też czasem coś mi drgnie na dole, coś z prawej a to coś z lewej strony i byłam zdziwiona, że też już czuję jak trafi w pęcherz (myślałam,że to się zaczyna jak dziecko jest już naprawdę sporawe), takie to śmieszne uczucie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
Alivva dziękuje za informację, popędzę dziś na ryneczek, Oni sie zaopatrują na giełdach, co prawda 2 lata to sporo, ale może coś znajdę
Izula dobrze, że już jesteś spokojniejsza i pod zaufaną opieką trzymaj się dla dzidziusia a na pewno wszystko będzie dobrze
Kocham Cię masz niezłego żonglera w brzuszku mam wrażenie że opisujesz mojego maluszka i moje odczucia, tez leży w poprzek, tyle że główkę ma po lewej a nóżki o prawej i chyba z jajników zrobiła sobie worki treningowe bo jak sie uweźmie to tak wali przez kilka minut, że z bólu nie wiem co mam ze sobą zrobić, taka kruszka a tyle ma siły! No a swoją droga to faktycznie ciekawe, że przy USG zawsze leżakuje i zakłada nogę na nogę a tak to jak na arenie szaleje.
- akina_zet
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Niagara mój mąż w styczniu, no wiem, że wcześnie, ale cały czas leżałam i miałam mnóstwo czasu na myślenie, jak Go spytałam o wspólny poród to spytał czego ja chcę i po co On tam, no to było tylko pytanie retoryczne i jak mu powiedziałam, że zrobi jak uważa, ale jeśli nie będzie chciał to będzie mi bardzo przykro i bardzo sie na nim zawiodę bo to nasze wspólne dziecko, od tamtej pory tematu nie ma i nie wiem czy od razu chciał iść czy po prostu zrobi to dla mnie W każdym bądź razie porozmawiaj z nim, spytaj dlaczego nie chce i powiedz mu dlaczego to dla Ciebie takie ważne. Ja zrozumiem i chyba nawet zachęcę męża do alkoholizacji już po samym porodzie, niech sie odchami i odreaguje bo jak wrócimy do domu to może nie mieć już na to czasu Oni troszkę inaczej przeżywają emocje.
Dziewczyny mój to stwierdził,że zemdleje Ale wie jaka panikara jestem i będzie przy mnie
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
www.lidl-pageflip.com/pl.html?kid=l2KjID
Miłego dnia brzuchatki!
Akina no mój też wszystkim teraz mówi, że idzie, bo ja spanikuje i będę uciekała i musi mnie przypilnować ale prawda jest taka, że ja straszny tchórz jestem i bez Niego może być krucho a tfuuu nawet nie myślę, że może Go nie być! Brrr
- paulinka.k22
- Wylogowany
- budujemy zdania
Moja mała też reaguje na słońce, dziś zdążyłam się położyć na leżak, a ona od razu zaczęła fikać a przed chwilą to nie wiem co wyprawiała, bo nagle mój brzuch z jednej strony był wklęsły, a z drugiej takie wielki jajo się zrobiło
Dziękuję za komplementy mojego małego domku
- akina_zet
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kalina
- Wylogowany
- gadatliwa
- akina_zet
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
na mojego meza przy porodzie nie ma co liczyc i mowil mi to jeszcze przed ciaza wiec sie jakos nastawilam. ale wkurzyl mnie ostatnio bo mowi ze nie wie po co on w szpitalu jeszcze przed porodem. a wiadomo ze ktos jest mi potrzebny i mu mowie ze nawet jak w pracy bedzie nie ma opcji zeby nie przyjechal. odpuszcze mu patrzenie jak dziecko wychodzi ale w koncu sama sobie biegac po wode czy tam nie wiadomo po co nie bede a z kim mam sie czuc pewnie wtedy jak nie z nim
teraz może tak mówi, a jak przyjdzie co do czego to pewnie będzie w takim szoku, że będzie przy Tobie
- czarnula0609
- Wylogowany
- gaworzenie
Jestem dzisiaj po majowej wizycie waga mojej małej dziewczynki to 850 gram.
28 .05 glukoza na 8.30
Wszystko mnie boli mała skacze i kopie jak szalona.
pozdrawiam
- MyMelange
- Wylogowany
- rozmowna
- kalina
- Wylogowany
- gadatliwa
Czarnulka fajnie ze wszystko w porzadku. oj rozszalaly sie juz nasze dzidziusie:-)
- akina_zet
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kinia będziemy wszystkie w takich samych portkach zapierniczać
Czarnula 850 gram, łaaaaał, kiedy moja będzie taka duża 14.05 na połówkowym było słodkie 328 g.
No dobra zabieram swojego łaciatego kudłacza na spacer, bo mi tu merda ogonem przed nosem
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
na mojego meza przy porodzie nie ma co liczyc i mowil mi to jeszcze przed ciaza wiec sie jakos nastawilam. ale wkurzyl mnie ostatnio bo mowi ze nie wie po co on w szpitalu jeszcze przed porodem. a wiadomo ze ktos jest mi potrzebny i mu mowie ze nawet jak w pracy bedzie nie ma opcji zeby nie przyjechal. odpuszcze mu patrzenie jak dziecko wychodzi ale w koncu sama sobie biegac po wode czy tam nie wiadomo po co nie bede a z kim mam sie czuc pewnie wtedy jak nie z nim
Dziewczyny wczoraj przed 18 byliśmy w banku by mnie upoważnić do konta męża i tam 2 babeczki zamknęły już bank i obsługiwały nas GODZINĘ bo jedna przez 2 opowiadały o swoich ciążach i porodach, tak się śmiałam, ze jak wróciłam to musiałam sie położyć bo brzuch mnie bolał a mąż wtedy pojechał na te porządki co mu bokiem wyszły, no ale nie o tym, jedna z nich mówiła, że mąż przy pierwszym kategorycznie nie chciał być przy narodzinach pierworodnego no i nie był a przy drugim to nawet go nie pytała, no bo po co? i jak już wchodziła na salę to sie z nim pożegnała i powiedziała, że może jechać do domu, no to chłop sie zawinął, jak mu wrzeszcząca rodząca kazała a po porodzie awantura bo sie okazało że Jej wina że On nie widział narodzin bo go wygoniła a Jemu zależało żeby być tylko się go nie spytała chłopy to takie dziady czasami i mówia, że nas sie nie da zrozumieć
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
bestplayer.tv/film/3686-national-geograp...-2005-lektor-pl.html
Dziewczyny co powiecie o prezentach komunijnych? Co dajecie albo byście dały albo co Wasze dzieci dostały? Idziemy na komunie kuzynki córki i pojęcia nie mam co dać. A druga sprawa to koszt, za ile albo ile?