- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- Monika23083
- Wylogowany
- rozmowna
Monika23083 we Wladku jest przepieknie i Jastrzebia Gora obok jeszcze piekniejsza smigaj tam chodz moim kochanym miastem jest Gdynia ale to podrodze moze skusisz sie i tu i tu [/quote
Wiem , w zeszłym roku byłam i zrobiłam sobie rowerową wycieczkę do Jastrzębiej Góry z Władka:)przecudowne widoki po drodze no i Hel jeszcze z drugiej strony:) oj sie nakręcam, nakręcam...zazdroszczę Wam tego morza, ja za polskie morze to bym dużo dała:)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
- Monika23083
- Wylogowany
- rozmowna
świetnie wyglądasz i sukienka super
te wrzesniówki to same laski widzę, ciąża służy:)
chyba sie przejde dzisiaj do House'a, bo sukienek mam bardzo bardzo mało w swojej szafie:)
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Villemo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- pyzaura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 11,10.2013 Michalinka :)
dziewczynki co myslicie o tej sukience?? ide 15 czerwca na wesele i sie zastanawiam czy takiej nie zakupic ??
- Villemo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
allegro.pl/komunia-sukienka-bombka-z-ozd...512-i3234400236.html
dziewczynki co myslicie o tej sukience?? ide 15 czerwca na wesele i sie zastanawiam czy takiej nie zakupic ??
O ile jest taka jak na zdjęciu to mi się bardzo podoba! I myślę, że fason taki, że może być i jako sukienka i jako tunika do leginsów. Spokojnie wykorzystasz po ciąży.
- pyzaura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- akina_zet
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)
Dziewczyny wpadłam tylko się przywitać i życzyć pięknego dzionka
Lecę do przyjacióły
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zaraz lecę na plażę
- pyzaura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pyzaura fajna ta sukienka a ktory kolor wybrałas?
Zaraz lecę na plażę
wez mnie ze soba nad morze
nie wiem moze jasna jakas bez?
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
allegro.pl/komunia-sukienka-bombka-z-ozd...512-i3234400236.html
Moim zdaniem sukienka całkiem fajna, tylko te zakładki na dole mi się nie podobają i tak się jakoś brzydko układają, ale to tylko moje zdanie
- pyzaura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
Piękny dzień! A ja idę dziś pilnować mojego 3-letniego szwagra i zaczęłam mieć obawy czy oby dam sobie radę bo to dziecko ma robaczki w dupce a będziemy sami do 18, aż mąż przyjedzie mi pomóc
Izula Izula napisz po obchodzie czy Pani doktor zadowolona z efektów po kroplówce, dużo cierpliwości i spokoju Ci życzę!
Pyzaura ładne imię, takie dość niespotykane i niunia jaka słodziutka, chyba złożyła ustka do buziaka dla podglądaczy A sukienka bardzo mi sie podoba tylko coś z tym dołem nie tak jest, no i bez brzuszka będziesz mogła ją tez nosić. Mi sie jeszcze taka podoba grafitowa tyle że taka typowo weselna bardziej allegro.pl/sliczna-sukienka-ciazowa-z-ro...0-l-i3227312560.html ale nie przeszła u mnie bo za krótka a ja mam grube girasy i muszę mieć za kolanko
Jak ja Wam dziewczyny zazdroszczę tych wypadów nad morze i spacerków po tych wszystkich miasteczkach, tak bardzo podobają mi sie te luźne wakacyjne klimaty, kiedy bym tam nie pojechała i nieważne na jak długo to zawsze czuje sie jak dziecko na wakacjach chodząc po molo albo po kramach z muszelkami
Iwonta olej ten sen, czekasz na Kacperka i czekasz to wyobrażasz sobie że mogłabyś mu zrobić krzywdę? Widzę, że wszystkie tu takie drobniutkie jesteście tylko ja taki pączuś a w sukience bardzo Ci ładnie, te marynarskie pasy to może dla mnie bo lubię takie zestawienie kolorów tylko może być troszkę za krótka, ale na pewno dziś podejdę do Housa
Agamo korzystaj z wolnego i rodzinki i nic się nie przejmuj zaległościami, jak wrócisz to sie wyklikasz z nami
Villemo lubię takie matki jak Ty, żeby nie przesadzać z niczym w żadną stronę, trudno czasami o zdrowy rozsądek nad opieką nad takim maluszkiem, ale dobrze, że mamy tu mamy doświadczone Ja na tą chwilę to nie wyobrażam sobie nawet wziąć na ręce naszą kruszynkę
Monika no właśnie Biblia - zastanawiam się czy dzieci dostają jakieś prezenty tego typu? Ja chyba dołożę do prezentu lub pieniążków Biblie i książeczkę z informacja na temat świętego po którym młoda nosi imię.
Akina miłych ploteczek
Ufff ale nasmarowałam... to teraz w końcu idę sie ubrać i doprowadzić do porządku bo niedługo wychodzę
- Villemo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dzień dobry kochane brzuchatki!
Piękny dzień! A ja idę dziś pilnować mojego 3-letniego szwagra i zaczęłam mieć obawy czy oby dam sobie radę bo to dziecko ma robaczki w dupce a będziemy sami do 18, aż mąż przyjedzie mi pomóc
Izula Izula napisz po obchodzie czy Pani doktor zadowolona z efektów po kroplówce, dużo cierpliwości i spokoju Ci życzę!
Pyzaura ładne imię, takie dość niespotykane i niunia jaka słodziutka, chyba złożyła ustka do buziaka dla podglądaczy A sukienka bardzo mi sie podoba tylko coś z tym dołem nie tak jest, no i bez brzuszka będziesz mogła ją tez nosić. Mi sie jeszcze taka podoba grafitowa tyle że taka typowo weselna bardziej allegro.pl/sliczna-sukienka-ciazowa-z-ro...0-l-i3227312560.html ale nie przeszła u mnie bo za krótka a ja mam grube girasy i muszę mieć za kolanko
Jak ja Wam dziewczyny zazdroszczę tych wypadów nad morze i spacerków po tych wszystkich miasteczkach, tak bardzo podobają mi sie te luźne wakacyjne klimaty, kiedy bym tam nie pojechała i nieważne na jak długo to zawsze czuje sie jak dziecko na wakacjach chodząc po molo albo po kramach z muszelkami
Iwonta olej ten sen, czekasz na Kacperka i czekasz to wyobrażasz sobie że mogłabyś mu zrobić krzywdę? Widzę, że wszystkie tu takie drobniutkie jesteście tylko ja taki pączuś a w sukience bardzo Ci ładnie, te marynarskie pasy to może dla mnie bo lubię takie zestawienie kolorów tylko może być troszkę za krótka, ale na pewno dziś podejdę do Housa
Agamo korzystaj z wolnego i rodzinki i nic się nie przejmuj zaległościami, jak wrócisz to sie wyklikasz z nami
Villemo lubię takie matki jak Ty, żeby nie przesadzać z niczym w żadną stronę, trudno czasami o zdrowy rozsądek nad opieką nad takim maluszkiem, ale dobrze, że mamy tu mamy doświadczone Ja na tą chwilę to nie wyobrażam sobie nawet wziąć na ręce naszą kruszynkę
Monika no właśnie Biblia - zastanawiam się czy dzieci dostają jakieś prezenty tego typu? Ja chyba dołożę do prezentu lub pieniążków Biblie i książeczkę z informacja na temat świętego po którym młoda nosi imię.
Akina miłych ploteczek
Ufff ale nasmarowałam... to teraz w końcu idę sie ubrać i doprowadzić do porządku bo niedługo wychodzę
Serku bardzo mi miło ja was bardzo dobrze rozumiem 2 lata temu też byłam spanikowaną mamusią która swojego synka samodzielnie wykąpała dopiero jak już siedział. niezły obciach nie hhehe. Tak to robił to mój mąż, on ma wielkie łapska to i czułam się bezpieczniej jak to on wyciągał małe śliskie stworzonko z wody . Na początku też bałam się go brać bez rożka na ręce nie mówiąc o tym, że mały jadł zawsze bardzo łapczywie, nie raz zdarzyło mu się tak zakrztusić że robił się aż fioletowy więc nawet karmienie było dla mnie stresujące. Z czasem było coraz lepiej.
W tym wszystkim najważniejsze jest, żeby przede wszystkim słuchać swojej matczynej intuicji i nie dać jej zagłuszyć "cennymi" radami innych, nawet do tego co mówi lekarz należy podchodzić z dystansem bo dzieci bywają różne i nie ma do nich jednej instrukcji obsługi. Najwięcej o swoim dziecku wie matka bo to ona jest z nim od początku, to ona opiekuje się nim całą dobę i wie co jest dla niego najlepsze. Myślę, że taka postawa gwarantuje sukces na całej linii w postaci zadowolonego maluszka i szczęśliwej mamy. Tego się trzymajmy