BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 7 miesiąc temu #656515 przez iwonta_kg
Mam sposób na swoja bezsenność... Iść do sklepu i kupić moskitiere na okno żeby móc mieć otwarte całą noc bez komarów i innego robactwa. Bo teraz śpimy tylko przy rozszczelnionym. Normalnie budze się w nocy przez to że jest gorąco i mam sucho w gardle. A jak się napije łyka wody to od razu mam pełny pęcherz i trzeba iść do łazienki.

Tak w ogole to dzień dobry:-)

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu #656562 przez niagara
Dzień dobry :)

Ja mam dokładnie odwrotnie, śpię jak zabita, a rano nie mogę się zwlec z łóżka :blush: :blink:
U nas na szczęście jeszcze nie ma komarów, a przynajmniej ja ich nie zauważyłam :)

11 lata 7 miesiąc temu #656572 przez iwonta_kg
Ja mam bagna po drugiej stronie ulicy i stąd tyle ich lata :pinch: :pinch: :pinch: :pinch:
Jeszcze do tego ogródek pod oknem więc z ziemi też pełno robactwa włazi... bleee :X

11 lata 7 miesiąc temu #656577 przez kalina
dzien dobry:)
ja wieczorkiem usnac nie moge za to rano ostatnio spi mi sie az za dobrze:) dzis obudzilam sie o 8:30 to bylo ciezko. ale sie zwijam do rodzicow na weekend i mam nadzieje na pogode bo chce sie nawdychac swiezego powietrza:)
a chociaz tez jestem od lutego na zwolnieniu to mam wrazenie ze az za szybko ten czas leci

[img]http:// www.zapytajpolozna.pl/ components/com_widgets/ view.php?sid=61621 [/
url]

11 lata 7 miesiąc temu #656582 przez niagara
Wiecie co przed chwilą zrobiłam, tak się jakoś zamyśliłam i umyłam włosy żelem pod prysznic :blush: :lol: A jak się ładnie pienił :lol: Tylko zapach mi coś nie pasował :silly: :lol:
A jeszcze wczoraj pisałam, że nie jestem roztargniona :blush: :laugh:

Tak się teraz zastanawiam, czy to naprawdę był żel pod prysznic, czy coś innego :huh: :ohmy: Na pewno nie był to szampon :silly:
Dobrze, że przy umywalce stoi tylko pasta do zębów i ewentualnie mydło :lol: :lol:

11 lata 7 miesiąc temu #656586 przez izula
cześć dziewczynki

wieści ze szpitala, właśnie był obchód i dostanę kolejną kroplówkę z magnezem. Od czwartku to już 4. Macica się stawia, brzuch się robi twardy i bóle mnie łapią w dole.

Jedna wielka masakra. :(

Robili mi krzywą cukrową i wyniki wyszły b dobre i to jeden plus. :)

[/url]
[/url]

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #656588 przez iwonta_kg
Hehehe dobre Natka :laugh:

Ja z roztargienia to mam tylko tyle że jak rozmawiam o czymś z mężem a za chwile nie pamiętam o czym mówiłam! pamięć mi się pogorszyła w ciąży chyba :pinch:

IZUŚ dobrze że jesteś pod dobrą opieką to najważniejsze. cała reszta się ułoży! wiem że zbyt długi pobyt w szpitalu działa źle na psychikę ale choćbyś miała leżeć tam do końca ciąży to najważniejsze żeby Twoje maleństwo było zdrowiutkie! i za to trzymam kciuki!!! :kiss:

11 lata 7 miesiąc temu #656604 przez niagara
Dokładnie :) Izula myśl o swojej maleńkiej Kruszynce, to ona jest najważniejsza :) My kobiety wszystko przetrwamy, byleby nasze dzieci były zdrowe :) Trzymaj się :)

Ja też walczę z alergią, ale nie chcę za bardzo brać leków, bo boję się o moje Maleństwo :dry: Wczoraj byłam u lekarza, zapisał mi jakieś krople do nosa, ale i tak biorę je tylko wtedy, gdy już sama wytrzymać nie mogę :dry:

Izka głowa do góry, będzie dobrze zobaczysz :) Do września już coraz bliżej :)

11 lata 7 miesiąc temu #656607 przez izula
Boje się czy ta duża dawka magnezu nie zaszkodzi mojej Kruszynce. Muszę wierzyć, że wiedzą co robią. :(

[/url]
[/url]

11 lata 7 miesiąc temu #656609 przez iwonta_kg
Papi coś dawno nie widziałam :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: nie wiecie co u niej???

11 lata 7 miesiąc temu #656611 przez iwonta_kg
izula napisał:

Boje się czy ta duża dawka magnezu nie zaszkodzi mojej Kruszynce. Muszę wierzyć, że wiedzą co robią. :(

Iza magnezu nigdy nie jest za dużo w organizmie. Nie martw się.

11 lata 7 miesiąc temu #656612 przez Villemo
niagara napisał:

Wiecie co przed chwilą zrobiłam, tak się jakoś zamyśliłam i umyłam włosy żelem pod prysznic :blush: :lol: A jak się ładnie pienił :lol: Tylko zapach mi coś nie pasował :silly: :lol:
A jeszcze wczoraj pisałam, że nie jestem roztargniona :blush: :laugh:

Tak się teraz zastanawiam, czy to naprawdę był żel pod prysznic, czy coś innego :huh: :ohmy: Na pewno nie był to szampon :silly:
Dobrze, że przy umywalce stoi tylko pasta do zębów i ewentualnie mydło :lol: :lol:

Dobrze, że to nie krem do depilacji ihihiihih

Dzień dobry,

Ja nawet odpukać śpię bardzo dobrze. Poduszka rogal jest rewelacyjna, odeszły bóle bioder i naprawdę się wysypiam. No i mąż się do mnie nie dobiera w nocy no bo i jak, jak mam 1,5 metrową poduchę między nogami :side: :S

My na szczęście mamy znośnie w domu. Sypialnie mam z południowej strony ale cały dzień okna są zasłonięte roletami, więc się tak nie nagrzewa.

Uciekam, bo wieczorem grill muszę jakieś szaszłyczki porobić.

11 lata 7 miesiąc temu #656615 przez Villemo
izula napisał:

cześć dziewczynki

wieści ze szpitala, właśnie był obchód i dostanę kolejną kroplówkę z magnezem. Od czwartku to już 4. Macica się stawia, brzuch się robi twardy i bóle mnie łapią w dole.

Jedna wielka masakra. :(

Robili mi krzywą cukrową i wyniki wyszły b dobre i to jeden plus. :)

Nadmiar magnezu jest wydalany z moczem i żeby szkodził to musiałabyś mieć naprawdę mocno zaburzoną czynność nerek, żeby sobie nie dawały z nim rady. Będzie dobrze kochana, tylko leż odpoczywaj i nie stresuj się.

11 lata 7 miesiąc temu #656617 przez Villemo
iwonta_kg napisał:

Papi coś dawno nie widziałam :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: nie wiecie co u niej???

Właśnie od kilku dni mnie to zastanawia. Zaczynam się martwić ;/

11 lata 7 miesiąc temu #656618 przez iwonta_kg
Iza Twoim zadaniem teraz jest leżeć i pachnieć :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka