- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- pyzaura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 11,10.2013 Michalinka :)
- Otrzymane podziękowania: 0
- kalina
- Wylogowany
- gadatliwa
Villemo az mnie zatrzeslo jak bezczelnie u ciebie podeszli do prezentu. nawet jakby sie ten telewizor zepsul to by mi bylo wstyd powiedziec. ale ja nie mam widocznie az tak wrednego charatkeru:-)
- SerekWaniliowy
- Wylogowany
- rozmowna
Villemo ładna ta pościel i nie taka tania, ale my też dostaliśmy 2 komplety używane to 1 może kupimy
Dziewczyny a gdzie sie podziały biblie encyklopedie kolczyki zegarki itp na prezenty? albo tak jak na mojej komunii - kalkulator
MyMelange dziękuje z góry i spokojnej nocki! Zbieraj siły na intensywna wyccieczkę do Wrocławia
- pyzaura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No i wybralismy imie dla naszej ksiezniczki bedzie miala Michalinka
bym sobie dzis pospala a tak od 8 chodzi kominiarz i musze na niego juz czekac ale u nas slicznie dzis moj pracuje od pon do piatku i namowilam go na wypad jutro na skwerek do Gdyni pochodzic moze troszke sloneczka nabrac oby tylko nam dopisala pogoda
Milego dnia laseczki
- pyzaura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
U mnie też śliczny słoneczny poranek
Pyzaura bardzo ładne imię wybraliście Ja cały czas mam jeszcze wątpliwości, czy moja Lenka pozostanie Lenką I nie chodzi mi tutaj o płeć
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
- pyzaura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
,Dzień dobry
U mnie też śliczny słoneczny poranek
Pyzaura bardzo ładne imię wybraliście Ja cały czas mam jeszcze wątpliwości, czy moja Lenka pozostanie Lenką I nie chodzi mi tutaj o płeć
No dla nas bylo to zaskoczenie ze bedzie corunia bo chcielismy synka ale juz sie przyzwyczailismy i doczekac sie jej nie mozemy chodz pan dr powiedziam ze wyglada na dziewczynke na 100% jeszcze nie powiedzial dlatego wstrzymam sie do 4 czerwca na nastepna wizyte
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
Pyzaura jaka Sliczna ta gwiazdeczka twoja! I jak sie ladnie pokazała:-)
U mnie jest juz tak gorąco ze zaczynam nago spac jak szłam spac po dziewiątej wczoraj to były 22 stopnie. Teraz jest 21.
Wiecie jaki mialam sen?? Że Kacperek był w domu z nami i jak Mielismy mu zmienić pierwszego pampersa to on tak strasznie płakał jakby go to bolalo
Najbardziej sie obawiam że nie poradze sobie z tym pępkiem i kikutem jak juz Kacperek naprawde bedzie w domu :-/
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 8
Eh to zadkie zagladanie tutaj zostawie siwe znaki Bo tyle tematow poruszonych ze nie wiem o czym pisac! Pierwsze zaczne od porodu rodzinnego U nas jest za darmo i mozna miec nawet porod rodzinny przy cesarce!Moj oczywiscie tez nie chce byc bo go to troche przeraza ale ja go zmusilam Powiedzialam ze dla mnie to bedzie o wiele bardziej ciezkie przezycie niz dla niego i ja bede go tam potrzebowac zeby mi pomogl czy wejsc pod prysznic czy przynies wode czy jeszcze cos innego A z drugiej strony wiem ze on zawsze do wszystkiego ma takie podejscie ze nie a pozniej jak go przycisne to mi dziekuje.
Vilemo Paula z ta komunia to jakas wogole porazka i ja bym powiedziala co o czyms takim mysle a juz tym bardziej jakby ktos komentowal ile dalam! trzeba bylo powiedziec ze przed komunia nikt ci cennika nie pokazywal!debile! A z ta posciela to jaka to posciel welurkowa? nie za ciepla?
Agus z tymi facetami to czasami wariactwo Najwazniejsze ze sie zagoi i nie bedzie problemow z palcami ale brzmialo i napewno wygladalo to groznie Moze i dobrze ze tego nie widzialas!
Izula fajnie ze napisalas Trzymaj sie kochana! i bez niepotrzebnych stresow bo to nikomu nie potrzebne a napewno nie wam! odpoczywaj ile wlezie i ciesz sie kazdym dniem ciazy a nie mysl jak dlugo bedzie trwala bo jeszcze przyjdzie taki dzien ze bedziesz mowic do brzuszka "no wylaz juz bo sie nie moge doczekac" choc jak bedziesz miec cesarke to moze nie bedziesz tak mowic ale glowa do gory wszystko bedzie dobrze
Dobra lece na sniadanie bo maz juz wrzeszczy na mnie
- Villemo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Bry:-)
Pyzaura jaka Sliczna ta gwiazdeczka twoja! I jak sie ladnie pokazała:-)
U mnie jest juz tak gorąco ze zaczynam nago spac jak szłam spac po dziewiątej wczoraj to były 22 stopnie. Teraz jest 21.
Wiecie jaki mialam sen?? Że Kacperek był w domu z nami i jak Mielismy mu zmienić pierwszego pampersa to on tak strasznie płakał jakby go to bolalo
Najbardziej sie obawiam że nie poradze sobie z tym pępkiem i kikutem jak juz Kacperek naprawde bedzie w domu :-/
Dzień dobry,
Poradzisz sobie poradzisz, w brew pozorom to nie takie trudne W cale nie jest tak, że trzeba na niego tak strasznie uważać. Fakt, że najgorsze są momenty gdy dzieciątko ma jeszcze klamrę, nie wiem jakie praktyki są u Ciebie w szpitalu, u mnie Klaudiuszkowi ściągnęli klamrę w 2 dobie życia więc nim zdążyłam zostać wypisana do domku. W domku już na spokojnie, mitem jest, że nie można go zamoczyć przy kąpieli, nie trzeba więc być bardzo ostrożnym, pępuszek odpadł w drugim tygodniu życia i był spokój
- Villemo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dzien dobrerek dziewczyny
Eh to zadkie zagladanie tutaj zostawie siwe znaki Bo tyle tematow poruszonych ze nie wiem o czym pisac! Pierwsze zaczne od porodu rodzinnego U nas jest za darmo i mozna miec nawet porod rodzinny przy cesarce!Moj oczywiscie tez nie chce byc bo go to troche przeraza ale ja go zmusilam Powiedzialam ze dla mnie to bedzie o wiele bardziej ciezkie przezycie niz dla niego i ja bede go tam potrzebowac zeby mi pomogl czy wejsc pod prysznic czy przynies wode czy jeszcze cos innego A z drugiej strony wiem ze on zawsze do wszystkiego ma takie podejscie ze nie a pozniej jak go przycisne to mi dziekuje.
Vilemo Paula z ta komunia to jakas wogole porazka i ja bym powiedziala co o czyms takim mysle a juz tym bardziej jakby ktos komentowal ile dalam! trzeba bylo powiedziec ze przed komunia nikt ci cennika nie pokazywal!debile! A z ta posciela to jaka to posciel welurkowa? nie za ciepla?
Agus z tymi facetami to czasami wariactwo Najwazniejsze ze sie zagoi i nie bedzie problemow z palcami ale brzmialo i napewno wygladalo to groznie Moze i dobrze ze tego nie widzialas!
Izula fajnie ze napisalas Trzymaj sie kochana! i bez niepotrzebnych stresow bo to nikomu nie potrzebne a napewno nie wam! odpoczywaj ile wlezie i ciesz sie kazdym dniem ciazy a nie mysl jak dlugo bedzie trwala bo jeszcze przyjdzie taki dzien ze bedziesz mowic do brzuszka "no wylaz juz bo sie nie moge doczekac" choc jak bedziesz miec cesarke to moze nie bedziesz tak mowic ale glowa do gory wszystko bedzie dobrze
Dobra lece na sniadanie bo maz juz wrzeszczy na mnie
Agamo jest troszkę grubsza niż bawełniana ale myślę, że to nie problem, po prostu lżej ubiorę dzieciątko do spania i tyle, bliźniaki spały sezon w tej pościeli. I tak nie wiadomo jak będzie wyglądało spanie pod kołderką, Klaudiuszek się bardzo odkopywał a potem marzł więc jeśli Wiktorek pójdzie w ślady braciszka to będzie i tak na początku spał w śpiworku.
- Monika23083
- Wylogowany
- rozmowna
Powoli już nie mogę spać przez ten upał, tak w nocy jest duszno:) ale pogoda przepiękna, więc już się szykuję na grillowane rybki z warzywami:)
Pyzaura, śliczne imię dla małej ślicznotki:)
Dzisiaj się dowiedziałam od rodzinki mieszkającej w Austrii, że tam dziecko nie jest kąpane aż do odpadnięcia pępka...ciekawe
Załamałyście mnie tymi prezentami, cennikami komunijnymi, wprawdzie ja na komunii nie byłam dobre 15 lat, ale nie myslałam, że do tego doszło. Właśnie przeglądałam Biblię, którą dostałam w prezencie od cioci..hm czy ktoś daje jeszcze takie prezenty>?
Iwonta - pokazuj się w tej sukience:)tak Ci zazdroszczę tego morza, że nie wiem czy w czerwcu nie wyciągnę mojego Towarzysza do Gdyni albo do Władysławowa...
A i dzięki za komplementy... mój P. już chyba dawno zapomniał o ich istnieniu
Miłego dnia!
- pyzaura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa