BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 7 miesiąc temu #656055 przez paulinka.k22
Cześć dziewczynki!

Kasia mi też czas strasznie się dłuży :( podobnie jak Ty, też jestem od początku lutego na zwolnieniu. Chciałabym, żeby był juz co najmniej lipiec :laugh:

Iwonka sukienka super, lubie strasznie rzeczy z Housa. Ale dla mnie by się nie nadawała, ze względu na tą gumę w pasie. Nie wiem czy Wy też tak macie, ale każda gumka strasznie mnie ciśnie w brzuch, majtek normalnych już nie założę, tylko takie bezszwowe. ;) nawet ostatnio z piżam musiałam gumę wypruć, bo myślałam że zwariuję :lol:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu #656058 przez kocham_cie
karolcia1919 napisał:

może źle to zabrzmiało ale czuje ze to chłopiec...a będę się cieszyła z kazdej wiadomosci nie zależnie kto tam siedzi:)

Dziękuję Wam za wsparcie.

życzę Wam miłego weekendu:) dużo słoneczka :) i kopniaczków:)

Karolcia ja czułam, a wręcz byłam pewna że mieszka u mnie dziewczynka... która okazała się małym Antkiem :lol:

Magda M

11 lata 7 miesiąc temu #656062 przez kocham_cie
A mi leci ten czas bardzo szybko... może dlatego że tak jak Aga ciągle parcuję i mam zamiar pracować do końca lipca... potem 2 tyg urlopu i dopiero gdzieś od połowy sierpnia L4:) oczywiście pod warunkiem że nadal będę się dobrze czuła :lol:

Magda M

11 lata 7 miesiąc temu #656065 przez kocham_cie
pyzaura malutka naprawdę prześliczna, a imię... no cóż wszystkie Michaliny które znam to fajne laski więc...patrząc na twoją księżniczkę myślę że trafione:)

Czemu ta moja mała paskuda Antek, nie chce tak zapozować tylko się zasłania... :S ja też chcę takie śliczne zdjęcie do albumu rodzinnego jakie wy macie :blush:

Magda M

11 lata 7 miesiąc temu #656102 przez iwonta_kg
Witam się prawie że wieczornie...

Wiecie jak się dzisiaj wystraszyłam :ohmy: byłam w mieście z mężem i zaczęły mnie skurcze łapać :ohmy: niby to od tego że za długo dziś na słońcu byłam :dry: myślałam że urodzę!!!! posiedziałam chwilę na ławce i przeszło, ale stres niesamowity :ohmy: wróciliśmy do domu i od tamtej pory leżę i pachnę...

ale pochwalę wam się jeszcze jednym zdjęciem z plaży w sukience :laugh:

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
Załączniki:

11 lata 7 miesiąc temu #656130 przez Monika23083
Iwona wyglądasz nieziemsko! pięknie Ci w tej sukience:)

Mi bardzo szybko czas leci w tej ciąży, też jestem od początku lutego na zwolnieniu, ale jakoś tak te tygodnie przez palce uciekają:)

Muszę się przyznać, że nigdy nie prowadziłam tak bujnego życia towarzysko - kulturalnego jak teraz i to pewnie dlatego:) znajomi dbają bym za dużo nie siedziała:)no i masę czasu zajmuje mi czytanie książęk...:)

a dzisiaj koncert Afromental w Kaliszu:)

Miłego wieczoru !! :)

11 lata 7 miesiąc temu #656132 przez niagara
Mi też ten czas jakoś szybko leci, mimo iż siedzę w domu :silly: Jeszcze niedawno w ogóle nie wiedziałam, że w ciąży jestem, a tu już za połową :)

Karolcia trzymam kciuki za wizytę :) Teraz już na pewno poznasz płeć swojego Maleństwa :)

Mnie jakoś roztargnienie nie dopadło jeszcze, albo nie zauważyłam :silly:

11 lata 7 miesiąc temu #656149 przez iwonta_kg
Jak dla mnie też doba ma za mało godzin ;] i czas szybko mi leci strasznie...

11 lata 7 miesiąc temu #656305 przez iwonta_kg
Nadeszła moja godzina snu wiec sie żegnam na dzis i mówię ładnie dobranoc :-)
słodkich snów wam życzę :-)

11 lata 7 miesiąc temu #656451 przez pyzaura
iwonta_kg napisał:

Nadeszła moja godzina snu wiec sie żegnam na dzis i mówię ładnie dobranoc :-)
słodkich snów wam życzę :-)

dobranoc :kiss:

Ania

11 lata 7 miesiąc temu #656452 przez Alivva
Moj synio wyjechal dzis do taty na weekend,ja spedzilam pare godzin w lezaku w ogrodzie z ksiazka,teraz sie wymoczylam w wannie,porzadnie wybalsamowalam i leze w lozku :-) a pchelka szaleje :-) przede mna weekend w pracy,dwa dni po 11 godzin,ale mysl,ze to juz ostatni week w pracy cieszy :-)

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #656463 przez akina_zet
Oj dziewczyny mi też czas się jakoś dłuży (też jestem na zwolnieniu od lutego - źle się czułam, poza tym mam bardzo stresującą pracę, której nie znoszę) , bardzo bym chciała by był wrzesień, choć termin dopiero na koniec miesiąca, a mała jeszcze może zrobić psikusa i pojawić się w październiku :blink: Zastanawiam się jakie będzie to lato czy dam radę jak będą duże upały :unsure:

Dzisiaj wpakowałam się w tramwaj i pojechałam do przyjacióły, do której jedzie się dobre 40 minut, myślałam,że zemdleje w środku, małej chyba też upały nie odpowiadają bo dawała o sobie znać. Wiecie co tramwaj był pełny, dookoła pełno ludzi, te stare dewoty z tymi siatkami z zakupami, które sobie poukładały na pustych miejscach, żadna tej torby nie zdjęła! Gapiły się na mnie, a ja stałam zamroczona od tego gorąca.... Jak mnie to wkurza! Jakby torby potrzebowały miejsca siedzącego!

Co do roztargnienia, też mi się to zdarza, ale chyba najgorsze jest przekręcanie słów i niemożność wypowiedzenia się czasem :P Jakbym mówiła w innym języku,wszyscy się ze mnie śmieją a ja tylko powtarzam,że mózg mam przecież też w ciąży :P

Monika Z.

11 lata 7 miesiąc temu #656471 przez iwonta_kg
2 w nocy... Bezsenność...

11 lata 7 miesiąc temu #656472 przez akina_zet
oj ja też nie śpię :blink:

Monika Z.

11 lata 7 miesiąc temu #656475 przez karolcia1919

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka