- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- czarnula0609
- Wylogowany
- gaworzenie
Powiem wam że u mnie od dwóch dni powróciły znowu poranne mdłości.A mała jest tak ruchliwa ,że nie daje mi w nocy spać i co jakiś czas raz na dwa trzy dni czuje , że dostaje czkawki takie przyjemne tikanie w brzuchu.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- chomiczka
- Wylogowany
- gadatliwa
Jestem mamą lutową 2013. Niestety synka nie udało mi się karmić piersią, w związku z tym sprzedaję prawie nowy laktator Tommee Tippee. Może któraś z was będzie zainteresowana.
W zestawie Laktator TT, sterylizator, butelka antykolkowa TT oraz wkładki laktacyjne BabyOno. Wszystko użyte dosłownie kilka razy.
Polecam!
allegro.pl/laktator-reczny-tommee-tippee...tis-i3253792500.html
Życzę wszystkim mamusiom szczęśliwego rozwiązania i spełnienia w macierzyństwie
Zostało mi trochę wkładów poporodowych i 2 pary majtek siateczkowych Hartmanna, których nie zdążyłam użyć, oraz całe pudełko kapsułek wit D+K, nie karmiąc piersią nie podaje wit K. W związku z tym nie zużyje już tego. Także mogę to dorzucić do paczki dodatkowo
Miłego dnia!
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
- MyMelange
- Wylogowany
- rozmowna
Powrocilam z wielkiego miasta Breslau ;P
Targi zaliczone, ale ogolnie oprocz super konsultacji z P. Zawitowskim, to niewiele do ogladania. Pomacalam sobie kocyki La Millou, wzielam milion ulotek, popatrzylam co Jacykow wyprawia z ciezarowkami i tyle. Na wykladach spedzilam ponad 2 godziny z czgo jestem bardzo zadowolona
Potem ruszylam do Askotu ogladac wozki i znalazlam pieeekny Tako Captiva Mohican z imitacji lnu Ło ten wspb.home.pl/tako/index.php?option=com_v...emart_category_id=26 kolor 04.
Ma pare minusow, ale jest sliczny i niedrogi No i kupilam polspiochy i czapeczke Serious Man.
Nogi mi odpadaly po calym dniu, wiec nigdzie wiecej nie jechalam.
AAAAA, piatkowy wieczor spedzilam z psiapsiola na ryneczku. Siedzialam do 1 prawie! Matko, jak ja kocham ten rynek. I jeszcze bylo 20 stopni i miliony ludzi CUDOWNIE!!!
A co u Was?
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Noc znowu nieprzespana co raz bardziej zaczyna mi brzusio przeszkadzać w spaniu, też się chyba jednak zdecyduję na tego rogala 1,5m.
Teraz uciekam do rodziców na obiadek a potem na 14:00 do pracy
Miłej niedzieli
- ninka333
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ciesze się bardzo, że u większości z was wszystko jest w porządku.
Iza - trzymam mocno za ciebie kciuki, i wierze ze wszystko sie ułoży i bedzie dobrze.
MyMelange - ja mam wózek Tako ale starszą wersję Tako Jumper X i bardzo dobrze się u mnie sprawował i mam nadzieje że bedzie dalej bo mam zamiar go uzytkowac przy drugim dzidziusiu Kolor wybieraliśmy uniwersalny tak na wszelki wypadek. Minu jeden ogromny ma ten nasz wózek, ze kosz jest wysoko umieszczony i przy wersji ze spacerówka cięzko sie do niego dostać.
Ja "odpoczywam" u rodziców na wsi już od kilku dni i jeszcze trochę posiedzę Zaczeliśmy przebudowe domu i wiecznie wiercą, tłuka, tną itp przyjemności od 7 rano do 18!!! Ale damy rade
Opaliłam sie samoistnie bardzo fajnie ale niestety tak mnie pogryzlo robactwo że jestem cala w czerwone i swędzące plamki
Jutro mamy konsultacje u pani prof kardiologi prenatalnej z naszym maleńim serduszkiem i troche sie stresuje ale wierze ze wszystko bedzie dobrze.
Pozdrawaim gorąco
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
To moja ostatnia niedziela w pracy
Ogólnie jeszcze 2 tygodnie po 6 godzin ale bez week więc spoko-loko
Szkoda tylko,że mnie moglam dziś jechac pokibicować młodemu w rajdzie rowerowym :/
Kinia-fajny ten wózeczek tez mi się bardzo podobają takie ala naturale materiały
Mi bratowa dzis przyprowadziła rano spacerówkę (a'la parasolkę) z tej samej firmy z jakiej kupilam wóz dla małej (bebe confort) i co mnie bardzo cieszy....wszystkie części sa kompatybilne więc od początku moge sobie wozić w samochodzie stelaż spacerówki który zajmuje o wiele mniej miejsca niż ten drugi :)Zaraz postaram się wrzucić fotkę
- niagara
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
U mnie też piękne słoneczko wyszło z samego rana
Powiedzcie mi dziewczyny jak Wy odczuwacie te kopniaki? Bo ja nie wiem, ale ja chyba nic takiego nie czuję W ogóle Lenka jest mało ruchliwym dzieckiem
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja mam wrażenie,że mala jest spokojniejsza od Filipa i nie miałabym nic przeciwko,żeby tak wlasnie zostało...
jak ja czuję kopniaki??? mała daje mi jak na razie z każdej strony ma takie swoje chwilówki,że jest bardziej aktywna (rano jak wstaję,po 16tej i miedzy 23 a 1 w nocy) że jak się rozkręci to caly brzyszek sie kołysze
- akina_zet
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mamuśki korzystają z niedzieli tylko ja z Magda w pracy kwitniemy
Od jutra mam zmianę na 16ta więc będę łapać troche słonka w ogrodzie w hamaku
- akina_zet
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)
Oj dziewczyny pogoda nie sprzyja pracowaniu
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Madzia dokładnie, ja też właśnie czuję najbardziej jak leżę na plecach, albo usiądę wygodnie na kanapie
Oj dziewczyny pogoda nie sprzyja pracowaniu
Ja juz odliczam dni do końca maja a wypocząć i się wylenić jeszcze zdążę Pytanie tylko,czy będę potrafiła??
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
Powiedzcie mi dziewczyny jak Wy odczuwacie te kopniaki? Bo ja nie wiem, ale ja chyba nic takiego nie czuję W ogóle Lenka jest mało ruchliwym dzieckiem
Natalia ja czuje takie intensywne kopanie od środka. Jakby Kacperek się rozciągał albo poprostu kręcił. Czasem z godzinę potrafi się tak wiercić a czasem nie czuje jego kopniaków pare dni. Rusza się ale mniej intensywniej.
Iva fajny wózeczek! I ładny nowy awatarek!
Ja znów byłam dziś nad morzem I mam nowe fotki I nawet nogi zamoczyłam w morzu