BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 7 miesiąc temu #657208 przez Alivva
niagara napisał:

Alivva napisał:

Patrze na tabelkę..... widzę,że od karolci zalezy która płec przeważy bo na razie rowniutko 11 do 11 :D

Chyba, że będzie miała bliźniaki, parkę w dodatku :silly: :woohoo:

Chyba Ty hahahaha
a tak serio.....ciekawe czy ktos będzie miał "niespodziankę" przy porodzie w formie takiej,że płeć się nie sprawdzi.... Kurcze,ja takiej nie chcę :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu #657212 przez iwonta_kg
O ho ho ! Z tymi bliźniakami to by bylo szaleństwo już ;) zostały nam 3-4 miesiące. Juz chyba nikt wiecej do nas nie dołączy co?

Wiecie co wkurzył mnie ten x-faktor dzisiaj. Te hyżyki jakies dziwne są! Oni są kumplami w programie jak to maja stwierdziła no porażka a ten jeszcze potwierdził ze kazdy pracuje na wlasne konto. Miny mieli takie ze jakby mogli to by sobie to oczu skoczyli przez tą konkurencję między mini. Masakra. Ale lepiej ze majka odpadla.

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 7 miesiąc temu #657216 przez kocham_cie
Jussstyś wiem że to okropny ból, tzn nie wiem z doświadczenia ale wiem od mamy i dlatego zdecydowana jestem na znieczulenie zewnątrzoponowe... ja przy okresie nie umiem wytrzymać z bólem krzyży a co dopiero przy porodzie :dry:

Magda M

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #657219 przez Alivva
Noooo widzialam te ich miny :laugh: :laugh: :laugh:

jakas mamuska bliźniąt mogłaby dolaczyc do nas a co ;)
dzis byla u nas na basenie grupa z Lwówka-40dzieciaków i w tym dwie pary bliźniaczek jednojajowych :D

11 lata 7 miesiąc temu #657225 przez kocham_cie
iwonta_kg napisał:

U mnie z piciem jest najgorzej w nocy. Napije sie łyka wody i chwile pozniej mam pęcherz pelny jakbym wypila ze dwa litry! Ja nie wiem jak to funkcjonuje :unsure:

Iwonka ja mam tak samo, wstaję na siku potem ide zrobić łyk wody i za 2h znowu siku bo aż mnie brzuch boli tak mam przepełniony pęcherz :S

a brzusio masz fantastyczny :woohoo:

Magda M

11 lata 7 miesiąc temu #657226 przez iwonta_kg
Yyyyy! Juz jest 23! Ja dawno o tej porze śpię! Ale mnie zagadałyście! Uciekam do spania. Dobranoc! Słodkich snów! :*

11 lata 7 miesiąc temu #657227 przez niagara
Iwnota macie może w Kołobrzegu jakieś fajne sklepy z artykułami dziecięcymi? Głównie chodzi mi o mebelki i wózki :blush: Będziemy w Mielnie w tym roku więc tak sobie myślę, że może byśmy wyskoczyli na jakieś "małe" zakupy :) A nóż znajdziemy coś fajnego :blink:

11 lata 7 miesiąc temu #657237 przez Jussstyś
kocham cie ja chcialam znieczulenie, ale rodziłam w niedzielę i nie bylo anestezjologa i nie dostałam znieczulenia choć chcialam...

11 lata 7 miesiąc temu #657246 przez kocham_cie
Jussstyś napisał:

kocham cie ja chcialam znieczulenie, ale rodziłam w niedzielę i nie bylo anestezjologa i nie dostałam znieczulenia choć chcialam...

jeju to jakiś masakra, a gdyby mieli jakąś niespodziewaną cesarkę??? u mnie w szpitalu na szczęście pracuje całą dobe. Choć domyślam się że jak mu wypadnie coś pilnego to też sie wypnie na moje znieczulenie :dry:

Magda M

11 lata 7 miesiąc temu #657248 przez kocham_cie
ja również uciekam spać, może dziś się uda... dobranoc

Magda M

11 lata 7 miesiąc temu #657258 przez Alivva
U nas tez jest anestezjolog 24h na dobę a od niedawna oddział połozniczy ma nawet swojego wlasnego :)

11 lata 7 miesiąc temu #657260 przez akina_zet
Dziewczyny macie jakąś radę na pękające naczynka? :( Nigdy nie miałam z tym problemów, a teraz na nogach pełno pajączków, aż wstyd je odsłaniać :( W ogóle taka żylasta się zrobiłam :ohmy:

Monika Z.

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #657271 przez Jussstyś
kocham cie gdyby byla cesarka to by wezwali lekarza ale w mojej sytuacji to nie bylo pilne więc mieli w d... :angry:

akina mi tez strasznie w ciazy pękały naczynka, ale jak urodzilam to wi zeszło, moze Tobie tez zejdzie :-)

11 lata 7 miesiąc temu #657297 przez akina_zet
Witam z rana :) Życzę wszystkim mamusiom udanego dnia!
Mała też już się przywitała 3 kopniakami, uwielbiam to :)

Justyś obyś miała rację z tymi naczynkami,mam nadzieję,że znikną po urodzeniu :)

Monika Z.

11 lata 7 miesiąc temu #657331 przez iwonta_kg
niagara napisał:

Iwnota macie może w Kołobrzegu jakieś fajne sklepy z artykułami dziecięcymi? Głównie chodzi mi o mebelki i wózki :blush: Będziemy w Mielnie w tym roku więc tak sobie myślę, że może byśmy wyskoczyli na jakieś "małe" zakupy :) A nóż znajdziemy coś fajnego :blink:

Wiesz co są dwa takie sklepy w ktorych jest w sumie wszystko. Jeden to DZIDZIUŚ a drugi to ZUZIA. ZuzIA ma wiecej artykułów.

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka