- Otrzymane podziękowania: 278
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Byłam odebrać wyniki badań, potem u siostry na kawie ale szybko zmyłam się, bo przyszły jej mandaty z podróży z nad morza, więc humor miała straszny. i pojechałam do koleżanki i tak przesiedziałam cały dzień bo tej koleżance też się nudzi cały dzień z Zuzią
Mech to jak możesz to wklej linka a może skuszę się zrobić
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Armelka czyli polecasz Avent?? tak no to dobrze zbieram opinie
Z tym monitorem oddechu... to ja też już zastanwiam się bo nianie elektroniczną chcemy kupić bo jak pójdę do kuchni obiad robić to mi się przyda więc może ten angel coś tam kupię zobaczymy...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Rita mozę ten szczebelek ułożycie do ściany czy jakoś tak. i nie będzie widoczny...no to super że 100zł zwrócą!!!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Rita87
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 95
Co do łóżeczka to mnie z kolei moja praca, a raczej szefowa, nauczyła, że w takich sytuacjach trzeba wziąć byka za rogi, nie dać sobie w kaszę dmuchać i zadziałać. W pracy miałam masę trudnych przypadków, gdzie musiałam też wywalczyć różne rzeczy dla firmy i nie mogłam odpuścić, choć już czasem naprawdę miałam dość. No ale chociaż się nauczyłam i ma to przełożenie w normalnym życiu. Kiedyś bym na pewno odpuściła, a teraz porobiłam zdjęcia, odpowiednio to opisałam i chociaż nie jesteśmy na tym stratni. Tak samo jak z ta pościelą trułam facetowi i też dość fajną cenę wywalczyłam
Łóżeczko wg mnie było bardzo drogie (360zł), już kiedyś wspominałam, że to prezent od moich rodziców dla wnuka. Szuflada straszny badziew, ale oczywiście moja mama się uparła, że musi być szuflada i koniec, a trzeba było dopłacić za nią 80zł...
Szczebelek się delikatnie pomaluje w tym miejscu gdzie są ryski, tą szynę też bez problemu Daniel zrobi, więc koniec końców jest ok
- Rita87
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 95
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 245
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rita, no to super sie udalo z tym lozeczkiem - tzn szkoda ze po prostu nie przyszlo w porzadanym stanie, no ale jak juz sie stalo jak sie stalo to chociaz z ceny zeszli, i bardzo dobrze. Ok, to bierz sie za urzadzanie bo juz czekam
Pesq, zaczynam zalowac ze sie nie zapisalam do tamtej grupy na fb jak takie soczyste kometarze strzelasz
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Armelka_le
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
Jutro idę do lekarza wracając odbiorę materac do łóżeczka który dawałam do pralni- zawsze lepiej go odświeżyć dla następnego dzidziusia.
Jak tylko mąż zrobi małe przemeblowanie u nas na górze i przyniesie łóżeczko to wrzucę zdjęcia ale to jeszcze potrwa..
Bardzo proszę niech mi któraś z Was napisze co zawiera wasza wyprawka do szpitala i jakie produkty wybrałyście.
- Armelka_le
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mech dzięki za inspirację!! zapiszę sobie i jak kupię sobie ten kosz to pewnie skorzystam z tego bo nie lubię samej wikliny tylko jak jest wyściałana.
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Załącznik nie został znaleziony
A z Polski czekam na paczke bo mama nam przesyla jakies rzeczy dla malego, prezent od siostry jakis podobno dla Kornelka i ciuchy po dzieciaczkach szwagierki.
No a co do laktatora to ja mam Medela Swing i wlasnie mam nadzieje ze w razie braku pokarmu albo malej ilosci bedzie pomocna.
Kasandra, ja sie zainspirowalam kopytkami Twojej mamy i zrobilam kluski leniwe a do tego sos, guacamole i smietanka - pozostalosci po wczorajszym buritto (home made, a co:) )
Asiek, nie ma sprawy, jak juz mowilam, bylo dosc proste no i od razu lepiej z taka wysciolka bo i to wyprac mozna a tak jakby sie kosz zasyfil to juz trudniej...
Nie ma co, zapisuje sie do forum na FB bo nic nie wiem o czym mowa.....
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja się wypisałam bo mnie irytują tam osobyme.ch napisał: Nie ma co, zapisuje sie do forum na FB bo nic nie wiem o czym mowa.....
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sorry ze troche w chaosie, ale jak pamietalam tak dopisalam, ale jest wszystko co bede miala dla mnie i maluszka oraz dla meza:
jednorazowe podkłady na łóżko
pieluchy Bella mama
podpaski ze skrzydelkami
majtki poporodowe
koszula do porodu
koszula nocna / do karmienia
szlafrok
recznik kapielowy
kosmetyki: mydlo szary jelen w plynie, szampon, bezzapachowy dezodorant
klapki (kapcie/prysznic)
sztucce, kubek
aparat
wkladki laktacyjne
Sudocrem na odparzenia
telefon + ładowarka + tablet
jedzenie dla P.
krem maltan na pogryzione brodawki
zestaw dla malucha pieluchy, mokre chusteczki, duze platki kosmetyczne
lapki niedrapki
smoczek
krem bepanthen do pupki do codziennego stosowania
ziajka na posladki
olej kokosowy
pielucha tetrowa na ulewanie i plucie
krem do twarzy malucha ziajka
ciuszki na wyjscie (dwa zestawy)
woda niegaz. 2L
zel do higieny intymnej
ubranie na wyjscie dla mnie
koszulka + bielizna dla P
szczotka do zebow dla P
napoj lub cukierki z glukoza
fotelik
butelka+formula?
pieluszki
czapeczki
dokumenty
laktator
kocyk/rozek?
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa