- Otrzymane podziękowania: 189
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rety, mąż wyslal mi fotki, jaka jestem z niego dumnaaaa!! Pięknie wyszlo, a to tylko fotki z Tel mmsem wysłane:)
W sypialni mamy jak w komnacie księżniczki:) nawet szafki powiesil i storczyka postawił na Agatki polkę, w miejscu lezaka bedzie łóżeczko Malutkiej<3
A na innym foto widac szarość z turkusem w pokoju z aneksem, tyko tapetę tez na taka jak w sypialni zmienimy:)))
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
my wczoraj troszeczkę pokłóciliśmy się z moim T. dlatego rano się nie odzywałam bo nie miałam humoru. ale jest już zgoda
a później nawet udało mi się go namówić na małą sesję brzuszkową on się oczywiście nie dał fotografować ale chociaż mi porobił kilka foteczek. znaczy brzuszkowi zaraz wam pokaże efekty nie jest to niestety taka sesją jak ma Me.ch, którą ciągle mam w pamięci bo jest taka piękna ale cieszę się, że mam chociaż takie i strasznie mi dzisiaj ręce puchły, do zdjęć założyłam obrączkę a później miałam problem żeby ją zdjąć więc jeszcze niektóre zdjęcia będzie trzeba powtórzyć. jak się uda
Kasandra... Ty nasza zakupoholiczko Ciebie nie można puścić samej z domu bo zaraz cię ciągnie do sklepu ale nie ma co - ubranko dla Agatki cudne <3
Me.ch. śliczny ten Twój kącik dla Kornelka z każdym dodatkiem coraz piękniejszy a powiedz mi jak przymocowaliście tą karuzelkę do sufitu?! bo w Ikei jest taka ozdoba:
www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/90176759/
i tak się zastanawiam czy ją kupić bo bardzo mi się podoba a nie wiem jak to przymocować do sufitu żeby później nie było śladów jakbyśmy chcieli to zdjąć.
Glooria witamy w Polsce cieszę się, że bez przygód udało wam się tutaj dotrzeć
Pesq czytając twoją historię z osą też się troszkę pośmiałam (za co cię przepraszam ) ale od razu przypomniało mi się jak zwiałam jak nietoperz do mnie do domu wleciał przed osą też pewnie bym uciekała, zresztą nie trawię jakiegokolwiek robactwa... yh
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sylwia super zakupy dresiki miodzio <3
Kasandra wow! sypialnia przepiękna! bardzo mi się podoba dobranie kolorów i ta tapeta...boska!
a ten turkus z szarym rewelacyjnie współgra! pięknie macie
- Sylwia-89
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 100
Basiek, bardzo ładne zdjęcia. Świetny pomysl z napisem "Boy"
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
Meszka - turkusowo-kornelkowo kochana mam wielka prosbe.. czy moglabys mi wyslac na fb albo wrzucic tu (moze ktos jeszcze jest zainteresowany tematem monitora) zdjecie jak lezy ta Twoja tabliczka na łózeczku pod materacem? Chce obczaic jak to mniej wiecej wyglada i pokazac mezowi bo on mozliwe ze gdzies ma cos podobnego...
Sylwia - aaaaaa mam podobne leginsy! i dresy tez tylko bez gwiazdek :D z gwiazdkami ladniejsze
Co do tej poloznej to kurcze chyba bym nie chciala zeby mi obca baba siedziala na glowie tyle czasu Matko Boska jeszcze sprzatala i gotowala.. Ja swojej mamy i tesciowej na pierwszy tydzien nawet nie zapraszam, Łukasz bierze urlop wiec licze na to ze damy sobie rade... Ja 17 ide na wyklady do szkoly rodzenia (wykrecilam sie z cwiczen) to moze tam sie dowiem wiecej i wybiore ktoras.. a jak bylam przy okazji u rodzinnej to dala mi kartke z nr telefonu do ich poloznej ale nie dzwonilam bo nie lubie tego osrodka zdrowia... i nie ufam tym babom tam.
Edit. Kurcze Kasandra :O :O jestem pod mega wrazeniem turkusu w salonie ! Piękny! Sypialnia tez bardzo mi się podoba, mam ochote na coś słodkiego przez nią.. mój Łukasz niestety nigdy by sie nie zgodził na puder/róż no nic jakoś przezyje w szarościach
Basiek - napis BOY wymiata! I masz fajny brzuszek bez rozstępów... nie to co ja...
Na chwile wracajac jeszcze do tematu poloznej - kurcze tak bym chciala trafic na jakas ktora bedzie miala podobne podejscie do mojego co do nieistniejącej wg. mnie diety matki karmiącej... słyszałam że wiekszosc poloznych każe jechać na kurczaku i marchewce po porodzie coby dziecka przypadkiem nie uczulić, a ja jestem za ewentualną dietą eliminacyjna - jeżeli uczula, wtedy odrzucam jakies produkty, a nie sie katuje nad wyrost .... (podobnie uwazam z myciem emolientami - rozmawialysmy o tym prawda? wiecie o co chodzi...). Pewnie taka jestem hop do przodu przez to ze na diecie polowe ciazy spedzam.. mozliwe ze skoncze na kurczaku ryzu i marchewce, ale nie chce od tego zaczynac - ewentualnie jesli mala sie uczuli to na tym skonczyć... no coz, nie wiem czy to mozliwe ale chcialabym na taka polozna trafic...
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Basiu, sesja baardzo ladna! Ten napis boy - co za świetny pomysl! Tez sie jyz nie mogę doczekać foci i sesji u nas:)))))
Pesq, ja tez póki co zamierzam byc na duecie eliminacyjnej;) i polozne w szkole rodzenia dokladnie takiego samego zdania:)))
- Sylwia-89
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 100
- Armelka_le
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
Dziś mimo że bardzo krótki to za to już drugi lub trzeci sen miałam taki że zamiast chłopca rodzi się dziewczynka chyba z moją głową coś nie tak bo od początku nastawialam się na 3 synka.
Piękne zdjęcia brzuszna wypatrzylam i wyposażenia dla dzieci.
My lozeczko po chłopcach spaliliśmy bo się rozleciało ale pomalowaliśmy łozeczko jeszcze po moim mężu z bardzo ciemno brązowego na beżowe i jest super Nowa pościel w sówki nada mu jeszcze blasku hahaha
- Armelka_le
- Wylogowany
- gaworzenie
Na razie zamówiłam pościel przybornik i rożek.
- ana23
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 182
Zrobili mi ktg, z maluszkiem wszystko dobrze uff!
Ciśnienie spadło przy kolejnym pomiarze i po leżeniu.
Mam teraz sobie mierzyć 4-6 razy dziennie , jeśli znowu będą takie skoki ciśnienia to mam się zgłosić z wynikami do swojej lekarz prowadzącej.
Dobrze, że pojechałam przynajmniej dziś będę spać spokojnie, że z małym wszystko dobrze .
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Kasia dobrze, że pojechałaś.. jesteś już spokojna i się dziś wyśpisz Ucałuj brzucha od ciotek forumowych !
Sylwia super dresiki
Kasandra super kolorki
Basiek "Boy" jest zajebisty !!! No po prostu rewelacja !
Pesqu ja też jestem za "dietą eliminacyjną" Nie ma co od razu zakładać, że Maluch nie może nic jeść
Armelka pokaż łóżeczko Beżowego żadna u nas nie ma jeszcze
Ana to dobrze, ze wszystko dobrze :*
My na dziś zakończyliśmy sprzątanie.. masakra.. tyle roboty zrobione, a końca nie widać.. No ale i tak jestem zadowolona
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
To juz sie nie stresuj, wyspij sie i od jutra wspominalas o nowym nastawieniu;))))
Leze juz, ale Mala troche szturcha i jakos mnie tak brzuszek pobolewa, zakłuje, mam nadzieje, ze zasne i Agacia żadnych glupot tam nie kombinuje:)