- Otrzymane podziękowania: 278
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
Kas - jedz. Jedz jedz i jeszcze raz jedz. Spróbuj koktajli na nabial - albo budynie! Nie bede Ci pisala ze monte to ... bo Ty nie musisz szalec tak jak ja, ale próbuj przemycac nabiał. A moze lubisz twarożek z rzodkiewka? Albo sery twarde - one co prawda drogie ale maja mnostwo wapnia ! Wlasnie dziewczyny, kupcie kiedys kawalek parmezanu prawdziwego albo grana padano (drogie, wiem) - masakra ile to ma wapnia! Dobrze ze chociaz żółte jesz. I jesli najdzie Cie na rybe czy cokolwiek od razu wcinaj!
Wrzuce Wam moje 3 sniadanie Moze ktoras zrobi sobie kiedys na przegryzke albo 2 W szklance jogurt naturalny + borowki + migdały i nerkowce, kanapka z żytnim, mix kiełków, papryka i almette . Gdybym mogla to bym sobie banana dokroila do szklanki i miodu dodala, a kanapke zrobila z chrupiącą bułeczką z ziarnami... Mmmmm.. ale zostaje to co mam . Hahah staje sie jakas żywieniowa terrorystka Ale to z milosci do Was
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
A w ramach poprawy sampoczucia tak sie ubralysmy na lowy;) policzylam, ze samych spodni cisxowych dostalam 4 pary, 2 spodenek, spódniczka, kilka bluzek i sukienek na upały:)
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aśku - bylam w auchan.. ledwo lazilam juz bo zmeczona oczywiscie.. kolejki wszedzie + w kasie pierwszenstwa, ale przeszlam dumnie na początek i mowie do kasjerki - czy moge bez kolejki ... a ona - a jak pani to sobie wyobraza ze ludzie zdejma z taśmy rzeczy? Glupio mi sie zrobilo jak cholera i mowie no to co mam zrobic... a ona - idzie pani do miłej tam mniej osob. Super co? Poszlam do tej milej ale sie zniesmaczylam Tak to jest
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
super wygladasz ojaaaaaaaaa <3 JA nie mam ciuchow juz zadnych.. 2 pary leginsow, krotkie spodenki a koszulki sprzed ciazy :/
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rita87
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 95
A dziś na obiadek mamy coś a'la burrito w naszym wykonaniu, mniam mniam
Kas, ale super look Ja tam w ciuchy sprzed ciąży nie wchodzę, jedynie w niektóre koszulki, a spodnie i leginsy ciążowe już znosiłam, że jak mam gdzieś wyjść to muszę się nieźle nakombinować, żeby jakoś wyglądać Ja na początku ciąży dostałam od koleżanki trochę ciuchów ciążowych, ale albo na mnie za małe albo za obszerne i jakoś w niczym z tego nie chodzę. A teraz to już mam wrażenie, że nie opłaca mi się nic kupować
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Rita87
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 95
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Juradka zdecydowanie polecam skarpeteczki -są taaaaakiieeee mięciusie <3
Kas Pesq ma rację, jak tak podliczyła to maluuuutkoo... A teraz tyle pyszności... czereśnie, bób, fasolki, arbuz mmm
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
-heh własnie doczytałam, że tak planujesz zrobić
Kurcze ja nie czaję o co chodzi z tymi centylami? Jeszcze na nie nigdy nie patrzyłam
Pesqu łoooo Do każdego posiłku ? Super ! Pamiętam, że jak byłam na diecie na insulinoodp. i jadłam gorzką czekoladę to smakowała jak najslodsze cudo na świecie <3
Rita wszelkie argumenty mnie zaintrygowały Rozwiń myśl
Pesq ja też oglądałam taki reportaż -nie dziś, ale o tym samym i też babeczka chciała, a nie miał jej kto zrobić.. No i jak mi nie będą chcieli zrobić, to im taki raban narobię, że w trybie ekspresowym zatrudnią drugiego anestezjologa heh
Juradka jak ty to robisz, że znajdujesz takie śliczne rzeeeczyyy... Kurcze, ja jak idę sama to nic nie ma, a jak idę z koleżanką, to ona mi zawsze coś super wypatrzy... Dajcie trochę tego daru
Juradka, doczytałam, że "zablokowała pin" -powiedz jej, że jest bezczelna i niech pożyczy od rodziców i Ci odda, a na przyszłość nie pożycza jak nie umie dochować terminu, bo to okropne aby się trzeba było upominać o swoje i żeby się postawiła w Twojej sytuacji.
No normalnie nie rozumiem takich ludzi
I przypadkiem nigdy więcej jej nie pożyczaj :/
Asiek jak już krokwie, to niedługo zamkniecie Kiedy planujecie koniec budowy, bo zapomniałam
Asiek info o robalach w cukierkach wawelu pojawia się regularnie co jakiś czas -a z tego co kiedyś czytałam, to była jednorazowa akcja ładnych parę lat temu
Kas 9 kg to super
Też mam rybkę wędzoną w domu <3
Jadłam na zmianę z czereśniami dziś
O rany Pesq jakie pysznooościii
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja też byłam zła na siebie jak nie opieprzyłam tej baby w laboratorium w piątek co kazała mi czekać i powiedziałam sobie że już nie dam sobie w kaszę dmuchać... i może dlatego teraz taka odważniejsza byłam bo jak szłam do kasy to myślałam o tej babie i same wulgaryzmy cisnęły mi się bo deptanie gąsiennic na trochę pomogło tylko a ten przepis to sobie zapisałam na takie co nie co kiedyś sobie zrobićpesq napisał: A widzisz asiek - a ja i poszłam sobie jestem zła na siebie
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Dziewczyny patrzcie, podziwiajcie i zazdrośćcie
Oto wieloryb Kasandrowy A w tle moja karuzelka, która dziś dotarła
Załącznik nie został znaleziony
Kasandra dziękujemy z Bartusiem :* Jak my Ci się odwdzięczymy ?? Jak będziesz w W-wie to koniecznie musimy się spotkać i zapraszam na kawkę i ciacho
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
Pesq faktycznie baba okropna... Ja bym jej juz pocisnęła.
Ale ja tez tak mam ze najpierw sie kłócę a potem najchętniej bym się rozpłakała.
Pamiętacie sytuacje psia kupa? Tez odwróciłam sie i łzy mi napłynęły do oczu ale pomyślałam sobie Jurada nie możesz byc taka dupa, ze odrazu beczysz... Dobrze jej starej krowie...
Otarłam oczy i poszłam dalej...
Nawet mąż do mnie ostatnio mówi że, kiedys bylam taka że umialam zawalczyć o swoje i pocisnąć komuś. A teraz... Zaraz się czerwienię i Heja! No ale co - dzieci zmieniają człowieka... Choc wiem, ze jakby coś lub ktoś moim dzieciom krzywdę zrobił to bym zabiła...