- Otrzymane podziękowania: 189
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
W ogóle to pisałam Wam, ze co ranek mam problem z palcami u rak i nie moge ich zgiąć, ale dzis to nieźle grabie sa wyjątkowo:D
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Scarlett86
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 34
My juz po sniadanku ale naczytalam sie o tym dzemie truskawkowym i taaaka mnie ochota naszla ze musze isc sobie zrobic kanapke
Kasia dobrze ze cisnienie Ci sie unormowalo
AgusiaKRK Franio rosnie jak na drozdzach, jaki sliczny Jeszcze troche i ja bede miala swoje malenstwo
Darkdream trzymam kciuki zeby wszystko u Was bylo dobrze!!!
Basiek sliczne lozeczko i rozek, bardzo mi sie podoba
Glooria dobrze ze udalo sie Wam bezpiecznie dojechac Zdrowka dla dziewczynek Zazdroszcze pobytu w Polsce!!! My to moze sie wybierzemy w przyszlym roku a juz mi teskno. Kasandra wlasnie obejrzalam Twoj filmik z usg...Jejku jaki slodki buziulek Super pamiatka
Ja bylam w zeszlym tygodniu u poloznej, mojej znow nie bylo Krew tym razem udalo sie pobrac. Powiedzialam ze mnie bola plecy i podbrzusze no i te skurcze nie regularne to sie dowiedzialam ze jest wszystko ok. Boli bo maly sie wstawia w kanal rodny, jest glowka do dolu i teoretycznie gotow do wyjscia. Wymacala mi brzuch i stwierdzila ze synek wazy juz 3200 wedlug siatki centylowej. Ale mam skleroze wydaje mi sie ze o tej wizycie juz pisalam
Z remontem prawie koniec Zostalo pare drobiazgow. Maz chce jeszcze zrobic sciany w korytarzu jak sie wchodzi do domu. Mamy taki maly przedsionek ale to moze zaczekac. Najwazniejsze zrobione Aleee mam zgage
- Scarlett86
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 34
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
Ja tez mam spuchnięte rano ale nie aż tak.
Jeszcze obrączkę i pierścionki bez problemu zdejmę.
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kurde, pól godz probuje zasnąć, niby wygodnie, chłodno i dobrze, ale córeczka jest taaaakaaa glodnaaaa.
- Sylwia-89
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 100
W końcu mam czas żeby napisać. W weekend starałam się Was czytać na bieżąco, ale nie miałam kiedy napisać bo ciągle gdzieś w rozjazdach byliśmy
Zacznę od najważniejszego Meszku wielkie gratulacje!!! Wczoraj jak zobaczyłam Kornelka, to byłam w mega szoku Tak jak piszą dziewczyny, wygląda na solidną osóbkę Jak sobie tak pomyślę, że moja malutka jest takiej wielkości, to aż ciężko sobie wyobrazić Życzę Wam żeby wszystko szybciutko się unormowało i żeby maluch mógł spać w swoim wygodnym łóżeczku
Kas, ale super pamiątka! Malutka jest śliczna Kurczę, jak fajnie, że to wszystko idzie tak do przodu, że można już swojego dzieciaczka w brzuszku podejrzeć Nie wiem jak kobiety spokojnie przechodziły kiedyś ciążę bez USG
Darkdream, trzymam kciuki za Was
Kasia, cieszę się, że ciśnienie okiełznane Widzisz, wszystko będzie dobrze :*
Basiek, piękne łóżeczko i pościel jak pasuje do niego No i rożek też super Dbaj o siebie, bo teraz żadne przeziębienia nie są wskazane. Teraz z radością czekamy na nasze bobaski
Agusia KRK, z Franusia jaki duży i przystojny kawaler rośnie
Co do Glorii z madagaskaru, to też ostatnio mówiłam do Filipa, że jestem coraz bardziej do niej podobna z tym brzucholem Kazałam mu włączyć bajkę i porównać hahaha Wiem, głupi pomysł, ale z tego wszystkiego miałam ochotę się pośmiać, bo przecież płakać nie będę
Zaz, super Bartusiowe ubranka, no i Grażka też zacna No a z mężem to musisz mieć wesoło Jaki artysta!
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
Kas- łoo ale łapeczka, rzeczywiście! A u mnie nic nie puchnie, ani nogi ani ręce ... chociaż stopy mam rozmiar większe ale to już od kilku miesięcy .. zreszta i tak zawsze miałam kopyta szerokie
Lidziun - myślałam wczoraj co tam u Ciebie. Co u Ciebie?
Scarlet - Ty nastęęęęęępna, zobaczysz
Oj wczoraj tak mnie przez Meszkę (a może lepiej DZIĘKI MESZCE ) wzięło że przygotowałam na wszelki wypadek te rzeczy do szpitala . No nic, najwyżej je powkładam po 37 jak bede mogła rodzic w klinice . No i dzięki temu zdałam sobie sprawę że mam 2 pary pajacy 56... reszta duża!
Ja też mam problem ze spaniem. Kładę się o 22 i zasypiam szybko, po czym wstaję o 24, o 3 o 5 i pewnie z raz w międzyczasie... siku/pić siku/pić siku/pić ...duszno! Ciągle to samo!
Jadę zaraz zawieźć na badanie mocz + zrobić morfo bo jutro mam wizytę po południu i co prawda można u nich od ręki zrobić te badania, ale o 15 to już ten mój mocz zawsze ma bakterie i inne... więc wole rano. I uwaga - przechodzę tam bez kolejki (kartka wisi..) chocby mieli mnie pobić . Bojowy nastrój ale już się boje . I zajadę może na ciuchy dokupić tych pajaców.
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My zjadłyśmy śniadanie, wilczyca nakarmiona;) To pewnie czas się kąpać, skoro wczoraj się nie chciało:P
Ja w pt robiłam morfo+mocz;) w środę wizyta, doczekać się nie mogę, co powie na to wszystko prowadząca i co z tymi usg co 2 tyg.
W ogóle planujemy jechać sob-wt nad morze...kurde, mieliśmy mieć tą sesję, ale akurat teraz ta dziewczyna od zdjęć wyjeżdża;( no i nie wiem...poza tym mieliśmy mieć domową sesję, ale mąż już wie, że wieczorem jedzie, więc pewnie będzie odsypiał dziś cały dzionek szaloną niedzielę i dziś też nici, kurdeeeeeeeeee.
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Dla odmiany ja dziś spałam jak zabita Tylko dwa razy w nocy wstałam do toalety I niedawno się dopiero obudziłam i czekam aż kawka przestygnie
Kas moje też takie.. już nawet zegarek zapinam na oczko więcej tak mi te okolice spuchły o.O
Scarlet 3200 Ale duuużyyy
Pesq nie daj się ! Wbijaj bez kolejki !!!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- kropka 889
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 47
a ja dzisiaj przez chwile znowu miałam jakies skurcze
a jutro jade do wawy do tego szpitala zakaaznego na badania, troche sie boje
dzisiaj czekam na 2 paczki
i chyba popiore ubranka dla małej, bo nic nie mam gotowego
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
U mnie dziś na śniadanko ..fasolka
Starałam się wziąć trochę mniej soli niż zwykle (ostatnio) ale coś mi chyba nie poszło.. Strasznie mi się chce soli, a to niezbyt zdrowe wrrr
No i wodę zatrzymuje ehh.
Robię sobie podszewkę na spodenkach, które wczoraj kupiłam -w sensie one mają proste nogawki z cieniutkiego jeansu przed kolano i sobie podwijam na grubość szwu, bo jakoś tak się babciowato układają.. A z drugiej strony są tak wygodne, że szok
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kropka 889
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 47
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
pogoda.onet.pl/wideo/sprawdz-prognoze-po...zsze-14-dni,2384939/