BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 5 miesiąc temu #996419 przez kropka 889
U nas w pepco tez fajniejsze rzeczy dla chłopców. A mi właśnie paczka przyszła :) materac wanienka rożek prześcieradła spiochy i pajacyk; )
Dzisiaj jeszcze jedna przyjdzie
A to rożek w gwiazdki dla mojej Gwiazdy

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 5 miesiąc temu #996421 przez kropka 889
Zapomniałam dodać

9 lata 5 miesiąc temu #996422 przez kropka 889
Kurde pisze z tel

9 lata 5 miesiąc temu #996423 przez Lidziun
hejka dziewczyny, jestesmy w domu, nareszcie, oczywiscie nie jestem w stanie nadrobic waszych postow, ale mysle ze bede teraz na biezaco, oczywiscie mam wieeeeelkie sprzatanie, nie bylo nas dlugo wiec teraz wszystko jest do roboto a sil mam coraz mniej, juz jak musze to stoje, ale przewaznie po 5 minutach juz nie mam sily w nogach, wiec takie to moje sprzatanie, nie mowiac o tym ze nadal nie jestem przygotowana na nowego czlonka rodziny, musze sie teraz za to ostro zabrac, wlasnie siadam na allegro i zamawiam dalsze potrzebne rzeczy

9 lata 5 miesiąc temu #996424 przez asiulek_dolls
Hej Mamusie :)

u nas weekend intensywny od piątku u nas była mamuska z moim bratankiem, w sobotę wieczorem kuzynka z mężem i synkiem przyjechali wiec było wesoło,chłopaki się wyszalaly i wybawily (jest miedzy nimi mała różnica bo Szymus jest pol roku od Kacperka starszy a Jaś o 4miesiace) i do północy prawie wariowali a w niedziele juz od 7 rano, fajnie nam czas minął a dziś odpoczywamy po gościach i nadrabiamy zaległości na forum....

jest tylko mały problem bomoje dziecko przejęło laptopa a z tableta ciężko mi odnieść się do wszystkich bo z moja pamiecia teraz nie najlepiej no i nie ukrywam ze wiadomość o narodzinach Kornelka :woohoo: tez nie pomaga mi się skupić na tym co chciałam napisać...

me.ch kochana serdecznie Ci gratuluje, dzielnie się spisalas! Jak sie czujesz??? Kornelek jest uroczy i dzielny po mamusi! Sliczny chlopiec! Na pewno szybko będziecie się sobą cieszyć w domku, opowiadaj mu dużo o domu i jak będzie super z mamusia i tatusiem tam zamieszkac i nie zapomnij wspomnieć o karuzeli i tych cudnych klockach zrobionych przez mamusie ;) zobaczysz ze będzie chciał jak najszybciej przekonać się sam o tym jakie fajne rzeczy na niego czekają i postara się zeby go jak najszybciej wypisali... na Kacperka to podzialalo :) buziaki dla Was odpoczywajcie sobie a jak się ogarniesz i nabierzesz sił to czekamy na więcej info odnośnie porodu, jak się zaczęło itp. pozdrawiamy :kiss:
Podziękowania: me.ch

9 lata 5 miesiąc temu #996426 przez anisia27
Ale jestem dumna z Kornelka :woohoo:
Mysia sliczne ciuszki !:)
Basia, powiedz mi czy pralas te podusie do lozeczka?? Ja dalej mam w tym kartonie :D czekam na odpowiedni moment :)))

Kasandra, hahaha mysle ze w lydkach je czuc :D

9 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 5 miesiąc temu #996428 przez Zazanna
Byłam z małą na spacerku i u weta i już po drodze zamówiłam taksówkę na 16:30 -nie ma co.. za gorąco.. wróciłam cała mokra :/

Pesq super wiadomość !!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Sabinka pewnie, że tęsknimy :D Może Cię pocieszy fakt, że ja i Pesq też tak czujemy -w sensie, że przenosimy :D

Mysia mam takie półśpiochy jak Ty pajaca :D Super wzorek :D

Kas to u mnie na odwrót, dla chłopców w pepco jedna półeczka, a reszta dla dziewczynek całe regały :P

Aha i kupiłam podkłady i mam już WSZYTKO z listy :D
Odpocznę jeszcze chwilę, dopiję herbatkę i może wezme się za pakowanie Bartusia <3

9 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 5 miesiąc temu #996430 przez pesq
Kasia - dobrze Sabina napisala, nie dramatyzujmy z tymi cesarkami, serio. Wszystko ma swoje plusy i minusy, nie żyjemy w XVIII wieku i każda z nas może mieć tak zakończoną ciążę jeśli trzeba - oczywiscie jest to operacja ale nie ma co tego wyolbrzymiać.

Piszę to bo czasami (szczegolnie na naszej ulubionej grupie fb :D ) mam wrazenie ze dla nich ta konieczność cesarki to taka rozpacz jakby co najmniej świat się zawalił.

Odebrałam morfo i chyba jest ok :) Co najwazniejsze hb 12 więc moze nie bede musiala brac witamin po ktorych :sick: :sick: do 20 tygodnia :D

9 lata 5 miesiąc temu #996432 przez basiek149
anisia tak, prałam poduszeczki :) na stronie jest napisane, że można je prać w pralce w 40stopniach :) mimo wszystko trochę się obawiałam jak je wrzuciłam do pralki ale nic się nie stało :) akurat wtedy były też takie upały więc wyrzuciłam później całe pranie na taras i raz dwa mi to poschło :)
mi jeszcze do wyprania został kocyk minky i rożek... troszkę obawiam się tego kocyka wrzucać ale wy z tego co pamiętam prałyście i nic się nie stało więc liczę, że i mój przeżyję :)

jednak jutro jedziemy do Poznania łeee... :( ale podreptałam sobie do sklepu po loda :) myślałam, że gorzej jest na dworze. znaczy jest gorąco ale ze spokojem dałam radę w jedną i drugą stronę :)

9 lata 5 miesiąc temu #996434 przez kasia_asia
Jejku! Mech! Grartuluję! :woohoo: Szok :woohoo: No cudownie, witam Kornelka i życzę dużo zdrówka :woohoo: Dzielny chłopiec. Ty też :kiss:

Darkdream, trzymam kciuki za Ciebie, to oczywiste, że wszystko będzie dobrze :)

Kasia, kiedy poznasz wyniki na paciorkowca? Ja mam jutro badanie i myślę, czy długo trzeba czekać na wynik, bo ja z kolei czuję, że nie przenoszę, ale może być szybciej.

9 lata 5 miesiąc temu #996436 przez kasia_asia
Przedstawię Trąbala :) Czeka na filcowe oczy, ale mój filc ma urlop ;)
Załączniki:

9 lata 5 miesiąc temu #996437 przez jurada
Jezuuiuu jakie wy cuda robicie!

9 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 5 miesiąc temu #996441 przez mysia5
nadrobiłam Was ! udało mi się :) jestem z siebie dumna :lol:
Kasiu, Basiu właśnie doczytałam że Kornelcio jest na świecie :)
jeeeeeejku, Mech kochanie GRATULUJĘ !!!! :) śliczny chłopiec, różowiutki :) super że sam oddycha, cudowne wieści :) ta kiełbaska od Tatusia go kusiła na pewno :) :lol: mam nadzieję , że Ty dobrze się czujesz i wszystko w porządku :) :)
Basiek ja się w tym dresiku zakochałam jak go zobaczyłam,i jest taki milutki :) a w sumie kosztował tylko 15 zł :) :) ale dostałaś piękny rożek!!! :woohoo: :woohoo: zakochałam się w nim!! wiem, że dostałaś go w prezencie ale nie wiesz czy można gdzieś taki zamówić? no po prostu przecudny <3 <3 i bardzo się cieszę że u Kubusia wszystko dobrze :) i że u Ciebie tak się sprawy poukładały, super wieści :) !
Kasandra świetnie że z Agacią też dobrze, będzie drobniutką śliczną dziewczynką :) jak jak się urodziłam to też byłam malutka bardzo i wszystko było w porządku :) więc niczym się nie denerwuj :)
Juradka te bodziaki dla tatusia też mnie urzekły :) nie mogłam ich nie kupić :)
KasiaAsia jaki piękny trąbal ;))

9 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 5 miesiąc temu #996442 przez kasandra9
Wiecie, że się położyłam, niby na chwilkę i tyle czasu spałam? Szzzzzok. I chyba zaraz się znów położę!:) Podoba mi się taki dzień:D No i temp. też w domku się utrzymuje, więc superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
Juradka, to damy radę jak coś:P
Słonik przepiękny!!!!!!!!!!!:) Ja muszę tylko zamówić to kółko, żeby mieć stelaż, ale zrobię to, jak tylko otrzymam dziś przelew!!!!!!!!!!:P

9 lata 5 miesiąc temu #996444 przez basiek149
mysia

Basiek ja się w tym dresiku zakochałam jak go zobaczyłam,i jest taki milutki :) a w sumie kosztował tylko 15 zł :) :) ale dostałaś piękny rożek!!! :woohoo: :woohoo: zakochałam się w nim!! wiem, że dostałaś go w prezencie ale nie wiesz czy można gdzieś taki zamówić? no po prostu przecudny <3 <3 i bardzo się cieszę że u Kubusia wszystko dobrze :) i że u Ciebie tak się sprawy poukładały, super wieści :) !

dziękuję :) i wiem gdzie go kupiła bo sama jej link podesłałam B) :P
proszę:
allegro.pl/rozek-becik-z-urocza-aplikacj...-20-i5235479357.html

idę sobie zjeść pomidorową :)
Podziękowania: mysia5

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia