- Otrzymane podziękowania: 47
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- kropka 889
- Wylogowany
- budujemy zdania
Dzisiaj jeszcze jedna przyjdzie
A to rożek w gwiazdki dla mojej Gwiazdy
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kropka 889
- Wylogowany
- budujemy zdania
- kropka 889
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Lidziun
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 20
- asiulek_dolls
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 91
u nas weekend intensywny od piątku u nas była mamuska z moim bratankiem, w sobotę wieczorem kuzynka z mężem i synkiem przyjechali wiec było wesoło,chłopaki się wyszalaly i wybawily (jest miedzy nimi mała różnica bo Szymus jest pol roku od Kacperka starszy a Jaś o 4miesiace) i do północy prawie wariowali a w niedziele juz od 7 rano, fajnie nam czas minął a dziś odpoczywamy po gościach i nadrabiamy zaległości na forum....
jest tylko mały problem bomoje dziecko przejęło laptopa a z tableta ciężko mi odnieść się do wszystkich bo z moja pamiecia teraz nie najlepiej no i nie ukrywam ze wiadomość o narodzinach Kornelka tez nie pomaga mi się skupić na tym co chciałam napisać...
me.ch kochana serdecznie Ci gratuluje, dzielnie się spisalas! Jak sie czujesz??? Kornelek jest uroczy i dzielny po mamusi! Sliczny chlopiec! Na pewno szybko będziecie się sobą cieszyć w domku, opowiadaj mu dużo o domu i jak będzie super z mamusia i tatusiem tam zamieszkac i nie zapomnij wspomnieć o karuzeli i tych cudnych klockach zrobionych przez mamusie zobaczysz ze będzie chciał jak najszybciej przekonać się sam o tym jakie fajne rzeczy na niego czekają i postara się zeby go jak najszybciej wypisali... na Kacperka to podzialalo buziaki dla Was odpoczywajcie sobie a jak się ogarniesz i nabierzesz sił to czekamy na więcej info odnośnie porodu, jak się zaczęło itp. pozdrawiamy
- anisia27
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 34
Mysia sliczne ciuszki !
Basia, powiedz mi czy pralas te podusie do lozeczka?? Ja dalej mam w tym kartonie czekam na odpowiedni moment ))
Kasandra, hahaha mysle ze w lydkach je czuc
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Pesq super wiadomość !!!
Sabinka pewnie, że tęsknimy Może Cię pocieszy fakt, że ja i Pesq też tak czujemy -w sensie, że przenosimy
Mysia mam takie półśpiochy jak Ty pajaca Super wzorek
Kas to u mnie na odwrót, dla chłopców w pepco jedna półeczka, a reszta dla dziewczynek całe regały
Aha i kupiłam podkłady i mam już WSZYTKO z listy
Odpocznę jeszcze chwilę, dopiję herbatkę i może wezme się za pakowanie Bartusia <3
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
Piszę to bo czasami (szczegolnie na naszej ulubionej grupie fb ) mam wrazenie ze dla nich ta konieczność cesarki to taka rozpacz jakby co najmniej świat się zawalił.
Odebrałam morfo i chyba jest ok Co najwazniejsze hb 12 więc moze nie bede musiala brac witamin po ktorych do 20 tygodnia
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
mi jeszcze do wyprania został kocyk minky i rożek... troszkę obawiam się tego kocyka wrzucać ale wy z tego co pamiętam prałyście i nic się nie stało więc liczę, że i mój przeżyję
jednak jutro jedziemy do Poznania łeee... ale podreptałam sobie do sklepu po loda myślałam, że gorzej jest na dworze. znaczy jest gorąco ale ze spokojem dałam radę w jedną i drugą stronę
- kasia_asia
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 12
Darkdream, trzymam kciuki za Ciebie, to oczywiste, że wszystko będzie dobrze
Kasia, kiedy poznasz wyniki na paciorkowca? Ja mam jutro badanie i myślę, czy długo trzeba czekać na wynik, bo ja z kolei czuję, że nie przenoszę, ale może być szybciej.
- kasia_asia
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 12
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
- mysia5
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 135
Kasiu, Basiu właśnie doczytałam że Kornelcio jest na świecie
jeeeeeejku, Mech kochanie GRATULUJĘ !!!! śliczny chłopiec, różowiutki super że sam oddycha, cudowne wieści ta kiełbaska od Tatusia go kusiła na pewno mam nadzieję , że Ty dobrze się czujesz i wszystko w porządku
Basiek ja się w tym dresiku zakochałam jak go zobaczyłam,i jest taki milutki a w sumie kosztował tylko 15 zł ale dostałaś piękny rożek!!! zakochałam się w nim!! wiem, że dostałaś go w prezencie ale nie wiesz czy można gdzieś taki zamówić? no po prostu przecudny <3 <3 i bardzo się cieszę że u Kubusia wszystko dobrze i że u Ciebie tak się sprawy poukładały, super wieści !
Kasandra świetnie że z Agacią też dobrze, będzie drobniutką śliczną dziewczynką jak jak się urodziłam to też byłam malutka bardzo i wszystko było w porządku więc niczym się nie denerwuj
Juradka te bodziaki dla tatusia też mnie urzekły nie mogłam ich nie kupić
KasiaAsia jaki piękny trąbal )
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
Juradka, to damy radę jak coś
Słonik przepiękny!!!!!!!!!!! Ja muszę tylko zamówić to kółko, żeby mieć stelaż, ale zrobię to, jak tylko otrzymam dziś przelew!!!!!!!!!!
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
dziękuję i wiem gdzie go kupiła bo sama jej link podesłałamBasiek ja się w tym dresiku zakochałam jak go zobaczyłam,i jest taki milutki a w sumie kosztował tylko 15 zł ale dostałaś piękny rożek!!! zakochałam się w nim!! wiem, że dostałaś go w prezencie ale nie wiesz czy można gdzieś taki zamówić? no po prostu przecudny <3 <3 i bardzo się cieszę że u Kubusia wszystko dobrze i że u Ciebie tak się sprawy poukładały, super wieści !
proszę:
allegro.pl/rozek-becik-z-urocza-aplikacj...-20-i5235479357.html
idę sobie zjeść pomidorową