BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 5 miesiąc temu #996446 przez pesq
Porody na polsat cafe :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 5 miesiąc temu #996449 przez mysia5
dziękuję Basiu :) :kiss:
jeśli nie masz nic przeciwko , też go zamówię bo baaaaaaaaardzo baaaaardzo mi się podoba :) :)
i też właśnie wcinam pomidorową , smacznego :lol: :whistle:

9 lata 5 miesiąc temu #996450 przez asiekasiek
Dzień dobry dziewczyneczki :D
Byłam na ciuchach w Krk uff w końcu przyjechałam :D czytałam was w drodze powrotnej z komórki :) chciałam pajaców kupić, a oczywiście były takie body tak jakby spodenki, ale po co mi takie coś we wrześniu... :huh: nic nie było ciekawego, a cztery lumpki odwiedziłam :angry: jak się wkurzę to jeszcze pod koniec tygodnia pojadę jak mama będzie miała jechać jakieś wyniki odebrać bo powiem wam że sama się boję na taki upał wybrać :unsure:
Zazanna lepiej jedź taksówką do szpitala, bo koszmar taki gorąc :S
Ja na paciorkowca też mam zrobić badanie po 35 tyg ciąży, a nie mam pojęcia gdzie się udać :pinch:
Pesq na pewno nie będzie zła Mech o ten wpis, super że już tak oddycha :D dzielny chłopak !!
Kasia jak będziesz miała cesarkę to przecież nie koniec świata... ważne żebyś Ty i Jasiek byli zdrowi, już Ci pisałam kiedyś że musisz pogadać o tym ze swoim lekarzem jak ona to widzi.
Dziewczyny co piszecie o tym co te laski na fb wypisują, tym bardziej przekonuje się że dobrze zrobiłam wypisując się stamtąd :D
Baisa gratulację że możesz wyskoczyć do sklepu !! Naprawdę tyle przesiedziałaś w domu, że super że możesz w koncu gdzieś wyjść!!
Sabina ja mam nadzieję, że moja córcia jest niecierpliwa jak mamusia i wyskoczy wcześniej :) chyba że podała się do tatusia - to temu zawsze nigdzie się nie śpieszy :pinch: :pinch: :pinch:
Dziewczyny to u lekarza robi się tego paciorkowca czy w laboratorium?? Jak to jest??
Kasia Asia - następna która mnie dołuje ze swoimi ręcznymi robótkami...Ja też chce mieć taki talent!!
Mysia super bodziaki !! U mnie w pepco też dużo na chłopców jest :angry: a na dziewczynkę to nic :angry: :angry: wreszcie nadązyłaś czytać :D uśmiech wywołałaś mi na twarzy w busie bo pomyślalam sobie jejku jeszcze tyle przed Tobą czytania :S

9 lata 5 miesiąc temu #996451 przez asiekasiek
Pesq właśnie włączyłam Polsat Cafe też oglądne :D

A byłam dzisiaj w rosmanie i sobie założyłam kartę rossnę i nic nie dostałam :( :( może dlatego że nic nie kupowałam dla dziecka ?? :huh: :huh:

9 lata 5 miesiąc temu #996452 przez asiekasiek
Ale głupio gada ten facet od bliźniaczek - dziewczynek. Jejku niech cieszy się że zdrowe dziecko!!
Podziękowania: pesq

9 lata 5 miesiąc temu #996453 przez kasandra9
Asiu, to łowy nieudane powiadasz, szkodaa, bo myślałam, że sobie pooglądam:))))
A co do karty w Ross - dokładnie tak, to prodkuty dla dzieci muszą być, choć ja ost. miałam ze 20gr. zniżki na zakupy, mimo że nic dzieciowego nie było:)

9 lata 5 miesiąc temu #996454 przez asiekasiek
Kasandra coś tam jest pierze się już to jak wyschnie to porobię zdjęcia :D o to zobaczę przy następnych zakupach w rosmanie :D
Podziękowania: kasandra9

9 lata 5 miesiąc temu #996455 przez kasia_asia
Rożek jest bardzo ładny.
Kas, jakie kółko zamawiasz? Ja się trochę naszukałam na czym można instalować karuzelę. Padło na wianek wiklinowy, obręcz styropianowa albo takie kółko do wyszywania/dziergania.
Dziękuję za pochwały :blush:

9 lata 5 miesiąc temu #996457 przez asiekasiek

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 5 miesiąc temu #996458 przez Zazanna
Kasia_asia jaki ładny!!! :woohoo:

Kas dobrze, że w końcu troszkę odpuściłaś ;) Oby tak dalej ! Odpoczywaj jak najwięcej :)

Basiek pomidorowa mmmm ;) Ja jem spaghetti właśnie :)

Asiek podziwiam, że w taki ukrop na ciuchy dałaś radę.. Też bym poszła ..ale upał -.-' Pójdę po upałach w końcu :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Graża dostała nową zabawkę i szaleje :woohoo:

9 lata 5 miesiąc temu #996459 przez asiekasiek

na zakupy pojechałam z samego rana żeby właśnie wracać jak naddejdą upały...

9 lata 5 miesiąc temu #996460 przez Zazanna

asiekasiek napisał:
na zakupy pojechałam z samego rana żeby właśnie wracać jak naddejdą upały...

Nie wiem czemu nie pojechała, bo jak wszyscy zaczęli na nią siadać to usunęła post ;/ W każdym razie napisała dziś, że nic nie leciało więcej i czuje dziecko.
Nie wiem dziwna jakaś. No nic, może coś do niej dotarło jak jej tyle osób powiedziało..
Kurcze ja miałam wyrzuty jak wypiłam piwo bealkoholowe, a się okazało, że ma 0,5 % -wtedy co Wam płakałam, że myślałam, że ma 0,0 skoro bezalkoholowe -.-'

9 lata 5 miesiąc temu #996461 przez kasia_asia

9 lata 5 miesiąc temu #996462 przez kasia_asia
Hehe, Zazanna pamiętam jak płakałaś za tym pół procenta :laugh:

9 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 5 miesiąc temu #996464 przez kasandra9
Odpuściłam, bo poza łazienką nie mam co sprzątać:D:D:D:D Za to mam ciut prasowania i chyba się skuszę, bo nic a nic gorąco nie jest u mnie, tak się cieszę! Jakbym w inym wymiarze była:D
U mnie nie ma Polsat Cafe, więc nie obejrzę;) Może to i lepiej w moim przypadku:D
Kasiu, ja właśnie na to kółko do haftowania zamontuję - tylko nazwa mi uciekła, jak to się zwie, hmmmmmmmmmmm :D no ale na tym:D
Asiu, no to czekam na focie;)
Zaz, szukam post tej dziewczyny od wina, ale nie widzę, co za idiotka!!!!!!!!!
edit: aaaa, usunęła, to dlatego. Dno, dno, dno. Ja tam nic nie piję, ani 0,0%, ani 0,1%. Bez przesady, można się wstrzymać.

edit: wysłałam 110 maili z zapytaniem o noclegi...+ wczoraj z allegro ponad 10 wiadomości na pewno, rety, poza jedną klitką nic nie maaaaaaaa, co się dzieje nad morzem, to na pewno sozk!

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia