- Otrzymane podziękowania: 313
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mysia5
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 135
jeśli nie masz nic przeciwko , też go zamówię bo baaaaaaaaardzo baaaaardzo mi się podoba
i też właśnie wcinam pomidorową , smacznego
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
Byłam na ciuchach w Krk uff w końcu przyjechałam czytałam was w drodze powrotnej z komórki chciałam pajaców kupić, a oczywiście były takie body tak jakby spodenki, ale po co mi takie coś we wrześniu... nic nie było ciekawego, a cztery lumpki odwiedziłam jak się wkurzę to jeszcze pod koniec tygodnia pojadę jak mama będzie miała jechać jakieś wyniki odebrać bo powiem wam że sama się boję na taki upał wybrać
Zazanna lepiej jedź taksówką do szpitala, bo koszmar taki gorąc
Ja na paciorkowca też mam zrobić badanie po 35 tyg ciąży, a nie mam pojęcia gdzie się udać
Pesq na pewno nie będzie zła Mech o ten wpis, super że już tak oddycha dzielny chłopak !!
Kasia jak będziesz miała cesarkę to przecież nie koniec świata... ważne żebyś Ty i Jasiek byli zdrowi, już Ci pisałam kiedyś że musisz pogadać o tym ze swoim lekarzem jak ona to widzi.
Dziewczyny co piszecie o tym co te laski na fb wypisują, tym bardziej przekonuje się że dobrze zrobiłam wypisując się stamtąd
Baisa gratulację że możesz wyskoczyć do sklepu !! Naprawdę tyle przesiedziałaś w domu, że super że możesz w koncu gdzieś wyjść!!
Sabina ja mam nadzieję, że moja córcia jest niecierpliwa jak mamusia i wyskoczy wcześniej chyba że podała się do tatusia - to temu zawsze nigdzie się nie śpieszy
Dziewczyny to u lekarza robi się tego paciorkowca czy w laboratorium?? Jak to jest??
Kasia Asia - następna która mnie dołuje ze swoimi ręcznymi robótkami...Ja też chce mieć taki talent!!
Mysia super bodziaki !! U mnie w pepco też dużo na chłopców jest a na dziewczynkę to nic wreszcie nadązyłaś czytać uśmiech wywołałaś mi na twarzy w busie bo pomyślalam sobie jejku jeszcze tyle przed Tobą czytania
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A byłam dzisiaj w rosmanie i sobie założyłam kartę rossnę i nic nie dostałam może dlatego że nic nie kupowałam dla dziecka ??
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
A co do karty w Ross - dokładnie tak, to prodkuty dla dzieci muszą być, choć ja ost. miałam ze 20gr. zniżki na zakupy, mimo że nic dzieciowego nie było:)
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kasia_asia
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 12
Kas, jakie kółko zamawiasz? Ja się trochę naszukałam na czym można instalować karuzelę. Padło na wianek wiklinowy, obręcz styropianowa albo takie kółko do wyszywania/dziergania.
Dziękuję za pochwały
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Kas dobrze, że w końcu troszkę odpuściłaś Oby tak dalej ! Odpoczywaj jak najwięcej
Basiek pomidorowa mmmm Ja jem spaghetti właśnie
Asiek podziwiam, że w taki ukrop na ciuchy dałaś radę.. Też bym poszła ..ale upał -.-' Pójdę po upałach w końcu
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Graża dostała nową zabawkę i szaleje
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
na zakupy pojechałam z samego rana żeby właśnie wracać jak naddejdą upały...
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
asiekasiek napisał:
na zakupy pojechałam z samego rana żeby właśnie wracać jak naddejdą upały...
Nie wiem czemu nie pojechała, bo jak wszyscy zaczęli na nią siadać to usunęła post ;/ W każdym razie napisała dziś, że nic nie leciało więcej i czuje dziecko.
Nie wiem dziwna jakaś. No nic, może coś do niej dotarło jak jej tyle osób powiedziało..
Kurcze ja miałam wyrzuty jak wypiłam piwo bealkoholowe, a się okazało, że ma 0,5 % -wtedy co Wam płakałam, że myślałam, że ma 0,0 skoro bezalkoholowe -.-'
- kasia_asia
- Wylogowany
- gaworzenie
- kasia_asia
- Wylogowany
- gaworzenie
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
U mnie nie ma Polsat Cafe, więc nie obejrzę Może to i lepiej w moim przypadku:D
Kasiu, ja właśnie na to kółko do haftowania zamontuję - tylko nazwa mi uciekła, jak to się zwie, hmmmmmmmmmmm no ale na tym:D
Asiu, no to czekam na focie;)
Zaz, szukam post tej dziewczyny od wina, ale nie widzę, co za idiotka!!!!!!!!!
edit: aaaa, usunęła, to dlatego. Dno, dno, dno. Ja tam nic nie piję, ani 0,0%, ani 0,1%. Bez przesady, można się wstrzymać.
edit: wysłałam 110 maili z zapytaniem o noclegi...+ wczoraj z allegro ponad 10 wiadomości na pewno, rety, poza jedną klitką nic nie maaaaaaaa, co się dzieje nad morzem, to na pewno sozk!