BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 5 miesiąc temu #996465 przez Zazanna
Pewnie, że można :D

Dobra Dziewczynki zbieram się do lekarza, za 20 minut taxi będzie, a jeszcze muszę spakować wyniki i założyć buty -a zakładanie butów wymaga czasu heh :)

Mi T. kupił jakiś czas temu ciasto "pijana wiśnia" a ja łapczywie taaaaakiiii kawał do buzi i SZOK hahaha :P Oczywiście nie spytałam wcześniej co to ;) Normalnie pachniało mi spirytusem :P Na szczęście kupił też bezowe wtedy (jak mieliśmy gości) i wuzetki, więc dojadł moją wiśnię, a ja zjadłam resztę :D

Idęęęęę, trzymajcie kciuki ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 5 miesiąc temu #996466 przez asiekasiek
Kas ja też siedzę w chłodzie bo mam pokój od północy :D i jest bosko:D chociaż pewnie jak bym otworzyła okno to zaraz wleciałoby ciepłe powietrze :unsure:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa wypłata przyszła !! Od czego tu zacząć zamawiać ;) w sumie już mało mam dla małej no, i muszę wydać na soczewki i kosmetyki na makijaż dla siebie :angry: :angry: wiem wiem nie muszę na te swoje pierdoły ale musze bo jak ludziom pokazę się ;)

9 lata 5 miesiąc temu #996468 przez mysia5

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Zaz ja też pamiętam tą historię z Twoim 'piwem' biedna się zestresowałaś wtedy ;*

eeeh, oglądam rozmowy w toku i jest dziś o chorych dzieciach, którym matki musiały pozwolić odejść na ich życzenie np. bo były już tak chore ... :( straszne historie, nie wyobrażam sobie co muszą czuć te mamusie.

9 lata 5 miesiąc temu #996469 przez mysia5
Zaz trzymam kciuki za wizytę :) :)
jaki pisałek zadowolony z prezentu haha :cheer: słodka ;)

9 lata 5 miesiąc temu #996472 przez jurada
Pól butelki wina wypila? O zgrozo!
Pewnie dlatego nie pojechała bo bylo czuć a lekarze mogliby zaraz na nią naskoczyć.
O masakra! Jakie to głupie ludzie są...

To mnie ciągnie w takie dni upalne do piwka i z żalem patrzę jak mąż popija takie zimne ze aż szklanka szronem zachodzi i mówi weź sobie łyczka ... A ja twardo NIE!!! Choc mam ochotę nieziemska! I popijam wodę lub kompot! Aj brak mi słów na takich ludzi.

9 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 5 miesiąc temu #996474 przez pesq
Kas - ona usunęła ten post bo ogolnie wszyscy zaczeli ją cisnąć równo (poczawszy od Zaz skończywszy na mnie :evil: :evil: napisałam jej że tak, niech leci na IP ale niech sie liczy z konsekwencjami jakie moga ponieść pijane ciężarne, ale chyba juz nie przeczytała). :dry: :dry: Ale z tego co widzialam jej profil to jakies gimnazjum chyba jeszcze czy cos... :unsure: :unsure: biedne dzieci

Juradka - jak chce Ci sie piwka to pomyśl że istnieje taka pesq której się chce cokolwiek poza wodą, a nawet głupiego soku czy kompotu nie może :pinch: :pinch: Wczoraj u znajomych wszyscy pili mohito a do mnie - bezalkoholowe chcesz? Hahaha. Nie nie chce, bo nie moge cukru. A woda z limonka i mietą ? Codziennie to samo. :huh: :huh:

9 lata 5 miesiąc temu #996476 przez jurada
Mohito :woohoo: :woohoo: Mniam!

Wysłałam męża po lody sorbety bo tylko takie mnie chłodzą... I poszedł i zginął :P
Pewnie D. go na cos próbuje naciągnąć :P

9 lata 5 miesiąc temu #996479 przez jurada
Przyszły mi opaseczki dla mojej królewny ale lipa bo na moja głowę pasują wiec bede musiała je zmniejszyć o jakies 5 cm i doszyć kwiatuszka :)

Załącznik nie został znaleziony

A na dokładkę Lenohaus:)

Podziękowania: me.ch

9 lata 5 miesiąc temu #996481 przez asiekasiek
Mysia tez słyszałam że winko w ciąży ok ale o kieliszku słyszałam a nie o pół butelki :blink: i ze ma być wytrawne winko i czerwone ;)

A wiecie co jak byłam u kosmetyczki ostatnio to opowiadała, ze lekarka kazała jej wypić dwa razy w tyg. po pół szklanki piwka bo ją nerki bolały. ale w jednym tygodniu a nie tak tydzień w tydzień :P i powiedziała ze jak wypiła te pół szklanki to opiła się tym :whistle: heh co robi z człowieka abstynencja :whistle:

Ej to ten lenohouse to była bluzka ta morelowa czy domek Leny ?? Heheh
Jurada śliczne opaseczki!! Chciałam kupić w rossmanie te buciki co ty masz ale oczywiście nie było :angry:

9 lata 5 miesiąc temu #996484 przez sabina
a co to za laska ktora trabi alkohol w ciazy?z jakiej grupy?
jejjjuuu jak mi neiwygodnie stac nie siedziec nie lezec nie.....szkoda ze lewitowac nei potrafie

wiecei co a boli Was podbrzusze moze?mnie czasami pobolewa tak jak przy okresie ale zdarzy sie i przestaje nic gorszego sie nie nie dostaje mocniejszych skurczy ani nic ......

9 lata 5 miesiąc temu #996485 przez jurada
Asiek trzeba było zapytać kogoś z obsługi bo one sa w stałej sprzedaży :D u mnie nie było tych co Zaz ma. Byly te z kokardą co ja mam i takie różowo białe z kwiatkiem. Moze na zapleczu maja... Musisz zaglądać.

Ja tez czuje ze jak odkarmię to po jednym bede pijana

9 lata 5 miesiąc temu #996486 przez jurada
Aaaaaa! Wysłać po cos faceta...
Chciałam sorbeta a mam zappa!

9 lata 5 miesiąc temu #996487 przez Sylwia-89

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Właśnie w teleekspresie powiedzieli, że nowo narodzone dziecko zostało znalezione ok. 5 rano na chodniku... No masakra :(

9 lata 5 miesiąc temu #996488 przez asiekasiek

jurada napisał: Asiek trzeba było zapytać kogoś z obsługi bo one sa w stałej sprzedaży :D u mnie nie było tych co Zaz ma. Byly te z kokardą co ja mam i takie różowo białe z kwiatkiem. Moze na zapleczu maja... Musisz zaglądać.

Ja tez czuje ze jak odkarmię to po jednym bede pijana

Wrrrrr myślałam że to jakaś promocja była czy jak :angry: to następnym razem sprawdzę ;) no cóż faceci :)

Sabina ja właśnie siedzę na allegro i nie wiem w jakiej pozycji mam byc :( :( :( mnie boli podbrzusze oraz jeszcze krzyże na dole... uu moja mama szaleje funduje Wnusi kołderkę i jedną pościel ;)

Sylwia no w sumie dziewczyny wszystkie... tyle małżeństw stara się o dzieci a taka hop siup :angry: koszmar :angry: :angry: jak można zostawić dziecko nowo narodzone na chodniku !! :angry: :angry:

9 lata 5 miesiąc temu #996489 przez sabina
biedactwo mam nadzieje ze jest cale i zdrowe

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia