- Otrzymane podziękowania: 249
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dobra Dziewczynki zbieram się do lekarza, za 20 minut taxi będzie, a jeszcze muszę spakować wyniki i założyć buty -a zakładanie butów wymaga czasu heh
Mi T. kupił jakiś czas temu ciasto "pijana wiśnia" a ja łapczywie taaaaakiiii kawał do buzi i SZOK hahaha Oczywiście nie spytałam wcześniej co to Normalnie pachniało mi spirytusem Na szczęście kupił też bezowe wtedy (jak mieliśmy gości) i wuzetki, więc dojadł moją wiśnię, a ja zjadłam resztę
Idęęęęę, trzymajcie kciuki
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa wypłata przyszła !! Od czego tu zacząć zamawiać w sumie już mało mam dla małej no, i muszę wydać na soczewki i kosmetyki na makijaż dla siebie wiem wiem nie muszę na te swoje pierdoły ale musze bo jak ludziom pokazę się
- mysia5
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 135
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Zaz ja też pamiętam tą historię z Twoim 'piwem' biedna się zestresowałaś wtedy ;*
eeeh, oglądam rozmowy w toku i jest dziś o chorych dzieciach, którym matki musiały pozwolić odejść na ich życzenie np. bo były już tak chore ... straszne historie, nie wyobrażam sobie co muszą czuć te mamusie.
- mysia5
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 135
jaki pisałek zadowolony z prezentu haha słodka
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
Pewnie dlatego nie pojechała bo bylo czuć a lekarze mogliby zaraz na nią naskoczyć.
O masakra! Jakie to głupie ludzie są...
To mnie ciągnie w takie dni upalne do piwka i z żalem patrzę jak mąż popija takie zimne ze aż szklanka szronem zachodzi i mówi weź sobie łyczka ... A ja twardo NIE!!! Choc mam ochotę nieziemska! I popijam wodę lub kompot! Aj brak mi słów na takich ludzi.
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
Juradka - jak chce Ci sie piwka to pomyśl że istnieje taka pesq której się chce cokolwiek poza wodą, a nawet głupiego soku czy kompotu nie może Wczoraj u znajomych wszyscy pili mohito a do mnie - bezalkoholowe chcesz? Hahaha. Nie nie chce, bo nie moge cukru. A woda z limonka i mietą ? Codziennie to samo.
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wysłałam męża po lody sorbety bo tylko takie mnie chłodzą... I poszedł i zginął
Pewnie D. go na cos próbuje naciągnąć
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Załącznik nie został znaleziony
A na dokładkę Lenohaus:)
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A wiecie co jak byłam u kosmetyczki ostatnio to opowiadała, ze lekarka kazała jej wypić dwa razy w tyg. po pół szklanki piwka bo ją nerki bolały. ale w jednym tygodniu a nie tak tydzień w tydzień i powiedziała ze jak wypiła te pół szklanki to opiła się tym heh co robi z człowieka abstynencja
Ej to ten lenohouse to była bluzka ta morelowa czy domek Leny ?? Heheh
Jurada śliczne opaseczki!! Chciałam kupić w rossmanie te buciki co ty masz ale oczywiście nie było
- sabina
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 33
jejjjuuu jak mi neiwygodnie stac nie siedziec nie lezec nie.....szkoda ze lewitowac nei potrafie
wiecei co a boli Was podbrzusze moze?mnie czasami pobolewa tak jak przy okresie ale zdarzy sie i przestaje nic gorszego sie nie nie dostaje mocniejszych skurczy ani nic ......
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja tez czuje ze jak odkarmię to po jednym bede pijana
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Chciałam sorbeta a mam zappa!
- Sylwia-89
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 100
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Właśnie w teleekspresie powiedzieli, że nowo narodzone dziecko zostało znalezione ok. 5 rano na chodniku... No masakra
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
jurada napisał: Asiek trzeba było zapytać kogoś z obsługi bo one sa w stałej sprzedaży u mnie nie było tych co Zaz ma. Byly te z kokardą co ja mam i takie różowo białe z kwiatkiem. Moze na zapleczu maja... Musisz zaglądać.
Ja tez czuje ze jak odkarmię to po jednym bede pijana
Wrrrrr myślałam że to jakaś promocja była czy jak to następnym razem sprawdzę no cóż faceci
Sabina ja właśnie siedzę na allegro i nie wiem w jakiej pozycji mam byc mnie boli podbrzusze oraz jeszcze krzyże na dole... uu moja mama szaleje funduje Wnusi kołderkę i jedną pościel
Sylwia no w sumie dziewczyny wszystkie... tyle małżeństw stara się o dzieci a taka hop siup koszmar jak można zostawić dziecko nowo narodzone na chodniku !!
- sabina
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 33