- Otrzymane podziękowania: 249
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mohito … <3 UWIELBIAM !!! Aż sobie pójdę jutro do sklepu i zrobię bezalko
Juradka jakie fajowe opaseczki
Juradka o rany, ale bym się wściekła za takiego zappa ! Zawsze jak brata wysyłam po milkę z orzechami to mi jakąś goplanę albo inne świństwo przynosi i jak się ostatnio popłakałam, bo mi hormony zaszalały z żalu, że to nie ta, to w końcu po 26 latach nauczył się jaką czekoladę lubię wrrr….
Za tą koleżanką nie powinnaś płakać.. jest bezczelna. Powinna Cię przeprosić i się wstydzić..
Anisia jak robisz ciasto na pizzę? Masz ŁATWY przepis? Bo mi żaden póki co nie wychodzi, zawsze coś nie tak z tymi ciastami pizzowymi
Pesq jakie pyysznooościiii
AAAAAAAa Dziewczyny, bo ja zawsze najpierw nadrabiam W sensie piszę swoje, czytam Wasze i wstawiam odpowiedź To jakby coś się działo kiedyś to Wam najpierw napiszę, a tak jak nie piszę od razu to znaczy, że jest ok i nadrabiam
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
ot i druga koleżanka mniej...
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dobrze jej powiedziałaś Jak można być takim wrednym ??? I po co ??? Zły humor miała? To niech się powyżywa na sobie, a nie innych
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nie no, co za małpa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Po pierwsze, kobiecie w ciąży się "nie jedzie" - jeszcze jakaś naprawdę super bliska osoba, która musi nas postawić do pionu z jakichś względów, to rozumiem, czasem potrzebny zimny kubeł; ale heh, ktoś taki - uwielbiam te "stare panny" mieszkające z rodzicami i komentujące życie mężatek, które "przegrały życie". Brawo za Twoją reakcję!!!!!!!!!!!!!!! Mnie by nie było stać na coś takiego, więc wielku szacun!!!!! Dobrze jej pocisnęłaś, choć taka to pewnie i tak nie zrozumie.Zazanna napisał: Juradka co za ŚWINIA !!!
Dobrze jej powiedziałaś Jak można być takim wrednym ??? I po co ??? Zły humor miała? To niech się powyżywa na sobie, a nie innych
I teraz Juradko już się nie dziwię, że tak ciągle o tych kompleksach...może fajnie, że w czasie ciąży Ci się "wyklaruje" grono znajomych, bo kurde bez sensu...ślicznie wyglądasz, a w tej morelowej bluzce to tu nas rozwaliłaś! Masz fajnego meża, co za Tobą szaleje, prawie już dwójkę dzieci i DOPIERO 30 lat. Wiesz, że to tylko z zazdrości tak klepią i z zawiści. Normalnie przylałabym takiej!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- asiulek_dolls
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 91
Kas ja właśnie na pralce będę wanienke stawiać bo przy Kacperku nie dam rady gdzie indziej chłopaków kąpać i dlatego kupilam ta z ikei bo tamta druga jest wyższa i niewygdnie by mi było bo ja kurdupel (162cm) jestem a ta z ikei to pod tym względem super bo na wysokość jak dla mnie będzie idealnie
Jurada Kasandra ma racje to zawiść i zazdrość bo inaczej tego wytłumaczyć się nie da.... nosz ku#wa jaka pipa trzeba być zeby tak się zachować, chyba "koleżanka" ma problemy z głowa i mega kompleksy... Jesteś super zona i mama i świetna laską olej ją, szkoda czasu na takie znajomości, a co do drugiej tej pozyczalskiej to tez nie zalowalabym "straty" takiej koleżanki, udało się R. odebrać od niej kasę?
- asiulek_dolls
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 91
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
Jurata ty to niezły masz dzień z koleżankami co jedna to lepsza... dobrze jej powiedziałas. a przecież ślicznie wygladalas na zdjęciu. a że masz brzuch i przytyłas to jejku każda kobieta w ciąży tyje i powiększa się. nie rozumiem takiego halo wokół tego
Zaz super ze tak dobrze na wizycie było:)
- anisia27
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 34
Zaz ja zawsze robie tak:
Pol kg mąki
30g drozdzy
250 ml cieplej wody
Lyzeczka cukru
Lyzka oliwy z oliwek
Lyzeczka soli
Wszystko wyrabiam sobie i odstawiam na 30 min pod przykryciem
Juradka co to za "wspaniale" kolezanki masz??
Pesq, to daj jutro znac