BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 5 miesiąc temu #996398 przez Kasia888
Tak biorę dopegyt 2x dziennie ,od czwartku i od dwóch dni widzę poprawę.
W domu mierzę i nie mam skoków, natomiast u lekarza znowu było wysokie :unsure:
tylko ja sobie mierzę zawsze na leżąco.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 5 miesiąc temu #996399 przez sabina
kasia nic sie nei martw jezeli zrobia cesarke bd miala szybciej mala przy sobie i juz
wszystko ma i plusy i minusy
Podziękowania: pesq

9 lata 5 miesiąc temu #996400 przez basiek149
Kurcze Kasia przykro, że własna rodzina zamiast wspierać to jeszcze tak nakręca...:( ale nie martw się - masz nas - my Cię tu mooocno wspieramy i cieszymy się z każdej dobrej wiadomości i trzymamy mocno kciuki żeby wszystko się unormowało :)

Ale super, że z Kornelkiem jest tak dobrze :) zuch chłopak :) :) :) stara się bo pewnie chce jak najszybciej wskoczyć do tego pięknego łóżeczka i w ogóle do tego całego jego kącika, które Me.ch dla niego przygotowała :)
Podziękowania: Kasia888, me.ch

9 lata 5 miesiąc temu #996401 przez sabina
ja czuje ze przenosze ....urodze na poczatku pazdzienika

9 lata 5 miesiąc temu #996402 przez basiek149
Kasia mi teraz w piątek pani mierzyła ciśnienie na leżąco podczas KTG... heh i nic mi to nie dało :) znowu u mnie taki pomiar wyskoczył, że szkoda mówić :) ale pani mówi, że mnie doskonale z tej strony pamięta ale i tak ostatnio co wizytę próbuje mierzyć :)

9 lata 5 miesiąc temu #996403 przez kasandra9
Dokładnie, jest to przykre, bo człowiek myśli, że robi coś specjalnie na złość, żeby zaszkodzić własnemu dziecku...u mnie też gadali, że nie jem, że jeszcze będę płakać, że muszę, etc. Jeszcze jak mąż mi tak powie, to faktycznie, jest ze wszystki mna bieżąco i widzi, że może faktycznie człowiek się zapomniał czy coś, ale takie gadanie dla gadania jest wkurzające. Być może przy ciśnieniu będziesz mieć cesarkę i co z tego? Taka będzie konieczność, to będzie i już, nie pierwsza i nie ostatnia, to nie powoduje, że dziecko będzie chore ani Tobie przecież wnętrzności nie wytną, operacja, fakt, ale przynajmniej, bo jest wskazanie, a nie jak niektórzy, bo "ja się wstydzę" albo "bo się boję naturalnie". Jak kiedyś (już nie raz zresztą) podałam przykład (To chyba Scarlet wspominała o tym i jak zapytała, czy ze względu na różne rzeczy może mieć cesarkę w UK, to położna powiedziała "że ależ to proszę pani poważna operacja"), a u nas to niektórzy oczy jak 5zł., że jak to, to Ty natraulnie będziesz rodzić?!?!? Żal.

9 lata 5 miesiąc temu #996405 przez kasandra9

sabina napisał: ja czuje ze przenosze ....urodze na poczatku pazdzienika

Mnie też się wydaje, że będę jedną z ostatnich;))))

9 lata 5 miesiąc temu #996406 przez mysia5
Cześć dziewczynki !!! ;***** <3
znowu mnie nie było i uciekło mi tyle czasu bez Was :( zawsze coś ... jak już chcę być z Wami na bieżąco i na co dzień to zawsze coś wypadnie, teraz chwilowo jestem bez internetu na laptopie bo coś nam się tam zepsuło i zostaje mi tylko telefon :/ więc od dobrych kilku dni próbuję Was nadrobić i nadrabiam i nadrabiam... tyle piszecie kochane :) zostało mi jeszcze 15 stron ale już chciałam się do Was odezwać :)
Mech, kochana jeeeeejku dwa tygodnie Ci zostały, aż nie mogę uwierzyć! trzymam mocno za Was kciuki i na pewno wszystko będzie super i Kornelcio urodzi się piękny i zdrowy :) :)
Zazanka, Bartuś jaki duży chłopiec :) super, najważniejsze że wszystko jest w porządku :) :)
Kasiu, trzymasz się dzielnie i nie daj się stresom, jak masz leki to mam nadzieję że będzie już w porządku i z maluszkiem dotrwacie ładnie do września :) Dzielna mamusia z Ciebie :)
Wszystkie macie przepiękne kąciki dla maluszków, cudne mebelki :) aaaah ! :) i ubranka <3 , Jurada ślicznie wyglądasz i Twój dar do szukania ciuszków! :woohoo: boooskie :) Lenka będzie prawdziwą księżniczką :)
Pesq Wasze zdjęcie w trójkę równie śliczne :) i fryzurka super łobuzie :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
czytałam o Waszych zdobyczach w pepco i w sobotę zajrzałam tam i też coś upolowałam dla maluszka :)
spróbuję Wam pokazać :)
już tak niewiele do września , a u nas chyba wracają upały niestety... :/ mam nadzieję że szybko miną :)
ok... lecę nadrabiać Was dalej :) zostało mi 15 stronek :) :)
Buziaki kochane ! <3
Podziękowania: Kasia888, me.ch

9 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 5 miesiąc temu #996407 przez sabina
myje podlogi biegam po schodach nosze moje 15 kilogramowe dziecko nosze zakupy generalnie sie nie oszczedzam wiec ......przypuszczam ze jak bym chciala cos ruszyc przez taka fizycznosc - wiecie o co chodzi- to bym musiala chyba przyczepy z weglem przeciskac heheheh

mysia sliczne zakupy :)

mysmy w koncu tez koode kupili .....iii okazalo sie ze ubran mam tylko z 1,5 szuflady !!!!!!!!myslalam ze tegow iecej jest !!!!!!i panika bo malo ....musze cos dokupic przeciez prania nie bd codziennie robic

zreszta w dalszym ciagu zostalo mi duzo rzeczy do dokupienia ....ehhhhh

9 lata 5 miesiąc temu #996409 przez Kasia888
Mysiu nie doczytałaś to Cię uprzedzę.
Mech już urodziła :cheer: ;)
Podziękowania: me.ch

9 lata 5 miesiąc temu #996410 przez basiek149
mysia nasza Me.ch już urodziła ale to pewnie sobie zaraz doczytasz :)
ale jakie śliczne ciuszki nakupowałaś! pierwszy pajacyk cudeńko! ten dresik też wymiata :woohoo: no i te szare bodziaki...piękne :)

my dzisiaj może pojedziemy do Poznania zawieźć moje zwolnienie i przy okazji zajrzałabym do jakiegoś sklepu...w końcu :woohoo: chciałabym jakieś tanie koszyczki dorwać na Kubusiową komodę ale to jeszcze zobaczymy czy w ogóle będziemy jechać bo nie wiem jak tam mój T. się wyrobi z robotą. a tak bym chciała jechać....:)
Podziękowania: me.ch

9 lata 5 miesiąc temu #996411 przez jurada
Chyba na dzialce wejdę do pepco bo cuda tam sa...
Ten dresik byl sprawiła dla Lenki i te bodziaki z tata najlepszy przyjaciel <3
Aaaa zakochałam sie w nich.

9 lata 5 miesiąc temu #996414 przez Kasia888
Jurada pytałaś o wymaz na paciorkowca, dziś mi to doktor pobrała
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 5 miesiąc temu #996415 przez kasandra9
Juradka, mam nadzieję, że u Ciebie dziewczynki będą lepiej doceniane w Pepco niż u mnie, bo kurde dla dziewczynek jest mniej i jakieś takie mniej ładne:/ a dla chłopców cudne rzeczy;) Ja protestuję;))))
A w ogóle przypomniało mi się, że śniło mi się, że koło Agatki skrywała się jeszcze jedna dziewczyna - tylko była dużo mniejsza i Agatka ją zasłaniała (ma się to cielsko, nie;)??) i dlatego na usg nic nie było widać:D i nazwałam ją Lenka <3

9 lata 5 miesiąc temu #996416 przez jurada
Kas czyli bliźniaczki ;) super by było Agacia i Lenka <3
Moja koleżanka jest w ciąży z bliźniaczkami juz z 22 tydzień... Zaskoczenie było bo się długo starali a tu odrazu podwójny strzał...

Kas jak będzie cos ekstra to będę dawać znać i jak cos to nie ma problemu - kupie i wyśle :D

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia