BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 8 miesiąc temu #996261 przez jurada
Mech, kornel wygląda na pow 3kg. Śliczny
Podziękowania: me.ch

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 8 miesiąc temu #996262 przez anisia27
Jaki slodziaczek!!!:**** naprawde wyglada na duzego chlopczyka a nie na wczesniaczka! :P :kiss: :kiss:

9 lata 8 miesiąc temu #996263 przez anisia27
Spieszylo mu sie do tej kielbaski co Tatus przygotowal :silly: B)

9 lata 8 miesiąc temu #996267 przez kasandra9
Zaz, jest i syn rybaka haha (body:D)!!!
Meszku, jaki on uroczy i duży się wydaje, aaaaa, no to rozpakowywanie rozpoczęte!:) zdrowka dla Kornelka!!! A Ty jak sie czujesz??

9 lata 8 miesiąc temu #996268 przez darkdream89
Sanatorium - leżenie ;) może nie z czterolatkiem ;) pobiegalam za nim trochę po górach to teraz mam.
To nie jest tak, że jak czop odchodzi to się zaraz rodzi - można zacząć za godzinę, następnego dnia, za kilka tygodni. Tylko ryzyko jest takie ze do dzidziusia może się dostać jakąś infekcja. A u mnie jeszcze chyba ciekna wody to już w ogóle. Ale jestem dobrej myśli - mam nadzieje, ze to jednak nie wody ale śluz z czopu- chociaż już dość długo się sączy.... :( ale nie mogę się martwić bo stres to jest najgorsze czego mogłabym teraz doświadczyć - żeby nie przyspieszył całej akcji. Musze wytrzymać przynajmniej do jutra do wieczora bo dostałam sterydy na rozwój płuc u Maleńkiej. Potem już niech się dzieje co ma się dziać (najlepiej żeby jak najdłużej nic się nie działo ;)) a według usg Maleńka waży 2600-2700 wiec wagę ma już taka całkiem, całkiem ;)

Me.ch serdecznie Ci.gratulujemy! Kornel duży chłopak się urodził wiec na pewno da rade sobie ze wszystkim :) nie doczytalam- jak się zaczęła cała akcja? Sto latek i zdrówka Wam wszystkim życzymy! :*

9 lata 8 miesiąc temu #996272 przez basiek149
darkdream to dobrze, że dali ci już te sterydy :) i trzymaj się mocno mocno w dwupaku :)

me.ch jaki on słodziutki :) :) :) tak więc zdrówka dla was obojga mua :*:)

ja musiałam się trochę położyć bo oko mnie męczyło i w ogóle jakaś kiepska byłam ale jest już lepiej. chociaż mogłabym dalej spać :) a wydawało mi się, że jak się zdrzemnę to później będę miała problem z zaśnięciem. tak więc nie wydaje mi się :P

9 lata 8 miesiąc temu #996275 przez jurada
No dziewczynki... Kto następny?

Jezu ale dopiero jak mech napisała ze święto i ze urodziła to zrozumiałam, że to naprawdę w kazdej chwili moze się stać. Ja to się juz doczekaaaaaaaac nie mogę, ale niech Lenka jeszcze siedzi w brzuszku.

Wszystkie juz jestesmy spakowane??? Czy któraś jeszcze zwleka?

9 lata 8 miesiąc temu #996276 przez kasandra9
Wszystko sprzątnięte, ogarnięte, ułożone, nawet balkon mąż wyszorowal na kolanach;) tylko łazienka nam została, ale ja mam zakaz sprzątania;) ledwo żyjemy doslownie:)
Agatka z nami sprzatala, bo co przysiadłam to bombardowala jak na nią;))) leze sobie wlasnie na lezaczku na balkonie:) Trzeba sie potem wykąpać, a od jutra upały;((((
Jurada, dokladnie, ciekaweee, kto następny!:) ja prawie spakowana;)
Jutro w koncuuuu wyplata i będziemy zamawiać łóżeczko lada moment:)

9 lata 8 miesiąc temu #996277 przez anisia27
Ja juz spakowana, ale rodzic jeszcze nie zamierzam... dopiero koncem sierpnia :))

9 lata 8 miesiąc temu #996278 przez Kasia888
Mech, Kornelek jest śliczny i duży, w ogóle nie wygląda na wcześniaka :woohoo: :) :kiss:
Darkdream trzymam kciuki żeby było dobrze, już 34 tydzień więc w razie czego już też możesz być spokojniejsza :)

Zazanka śliczne ciuszki :)
Jurada ja jeszcze się nie spakowałam do szpitala, miałam to zrobić w weekend i znowu to przełożyłam... :unsure:

9 lata 8 miesiąc temu #996279 przez Zazanna
Ja jeszcze rzeczy Malutka mam do spakowania :) -Jutro to zrobię ;)
Moje już dawno w torbie ;)

Komputer działa :woohoo: :woohoo: :woohoo:

9 lata 8 miesiąc temu #996282 przez basiek149
Ja też jeszcze nie spakowana :blink: znaczy mam tam jakieś rzeczy przygotowana gdyby pilnie trzeba było jechać do szpitala ale tak do samego porodu jeszcze nie. no ale chyba zacznę się ogarniać w tej sprawie. chociaż mam nadzieję, że nie będę miała potrzeby w sierpniu stawić się w szpitalu.

9 lata 8 miesiąc temu #996283 przez pesq
Łooo laski ja też nie spakowana nic a nic :D :whistle: :whistle: Zaraz chyba chociaz na jedna półke coś tam powrzucam żeby tylko do torby zrzucic jak cos :P

9 lata 8 miesiąc temu #996284 przez kasandra9
Rety, ale mamy pięknie w domku <3 :woohoo: :woohoo: :woohoo:
Mąż już się położył, 1:15 pobudka, Biedaczek, w ciągu dnia nic nie pospał. Ja właśnie patrzę, co tam na liście na szpitala mam, a w walizce brak:) I mam ochotę na kanapki z dżemem truskawkowym mamy!:) Także zaraz robię:))) No i będę się kąpać;)

9 lata 8 miesiąc temu #996285 przez Zazanna
Jak tam wieczorek? :)
My z Bartusiem jemy kolację :evil:

Załącznik nie został znaleziony

Podziękowania: pesq

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia