BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 5 miesiąc temu #996236 przez asiekasiek
Basia bo ładny wzór tego koca:) no nikt nie chce przytulic się do mnie :blink:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 5 miesiąc temu #996239 przez basiek149
Asia ten kocyk jest z Ikei :) jak ja go kupowałam to wtedy 5zł kosztował :)
www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70242821/

9 lata 5 miesiąc temu #996240 przez asiekasiek
o to musze następnym razem go sprawdzić będąc w Ikei :)

9 lata 5 miesiąc temu #996241 przez kasandra9
O rety, ale wiadomość!!! Gratulacje, najważniejsze, ze nic się nie dzieje! Trzymany kciuki!!!!
Podziękowania: me.ch

9 lata 5 miesiąc temu #996242 przez anisia27
Gratulacje Meszku! :kiss: :kiss: Kornelek to dzielny chlopak, da rade:***** buziaki dla Was i czekamy na zdjecie maluszka :*

9 lata 5 miesiąc temu #996244 przez pesq
Oja pierdziele. Połozyłam się spać, śniła mi się Agatka, wstaję i odruchowo ostatnia strona forum a tu Asiek że płacze że Mech, Bozesztymój! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa dziewczyny dziś świętujemy nie ma co! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Meszka i Kornelek <3 <3 <3 <3 <3

9 lata 5 miesiąc temu #996245 przez Rita87
Jejku jejku!!!! :woohoo:
Meszku OGROMNE gratulacje!! Kornelku, witaj na swiecie!! Jestem caly czas w szoku ze jeszcze ostatnio Kornelek byl w brzuszku a tu nagle juz na swiecie :) dlugo Was nie znam, ale jakos bardzo ta wiadomosc przezylam, az mi serce zaczelo walic, ale uspokoilam sie jak doczytalam do konca ze Kornelek taki duzy i wszystko z Wami w porzadku :) duzo zdrowka dla dzielnej Mamusi i Syneczka! Jak tylko dojdziecie do siebie to napiszcie wiecej co u Was :kiss:

9 lata 5 miesiąc temu #996246 przez Rita87
Sto lat, sto lat niech zyyjaa zyyjaaa naam! Niech zyyjaaa naaaam!! A kto? Meszka i Kornelek!!!! :cheer: :cheer: :cheer:
Podziękowania: jurada, me.ch

9 lata 5 miesiąc temu #996249 przez jurada
Rita dołączam podziękowaniem do Twojego sto lat :)

9 lata 5 miesiąc temu #996251 przez AgusiaKRK
Me.ch, tu mama Frania z 30 tc :-) Ogromne gratulacje!!! Kornelek ma piękną wagę i na pewno szybko wyjdzie do domu. Franek z taką wagą już wychodził, a teraz ma się bardzo dobrze. Kornelek też na pewno będzie się świetnie miał i będzie dumą mamusi i tatusia :-) Ściskamy Was mocno i trzymamy kciuki za szybciutkie wyjście do domu. Niech Kornelek rośnie zdrowy i silny!

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 5 miesiąc temu #996252 przez asiekasiek
Dzisiaj ja lecę na pizze ze znajomymi :D aż mi ślinka cieknie na samą myśl:D tylko muszę tabletkę na zgagę wziąć :pinch: :pinch: :pinch: :pinch: :pinch: mam nadzieje że mi pomoże...

9 lata 5 miesiąc temu #996255 przez Zazanna
MESZKUUU GRATULACJEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Idę czytać dalej heh :D O ranyyyyy jakie wieściiii !!! :D

9 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 5 miesiąc temu #996257 przez me.ch
Dziękujemy Wam bardzo kochane :)

Kornelko miał już mała rurkę wsadzona przez brzuszek żeby odprowadzać powietrze które przez tą dziurkę w plucku uciekalo do środka i już mu się poprawiło oddychanie, poza tym trafiliśmy akurat na obchod i lekarz mówił że reszta raczej wygląda ok, jeszcze kilka dni i się dowiemy czy nie ma jakiejś infekcji ani nic, ale narazie wygląda ok:) no i miejmy nadzieję że nie będzie też miał alergii pokarmowych - póki co powiedzieli ze mam jeść wszystko normalnie, najwyżej potem będziemy myśleć.

No i specjalnie dla cioteczek forumowych, Kornelko jeszcze przed założeniem wszystkich rureczek żebyście mogły zobaczyć bez zbroi:)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Kadr jako taki, bo wiadomo, na szybciutko i na bardzo bardzo świeżo - myślę że mniej niz pół godzinki po wyjściu ;)

9 lata 5 miesiąc temu #996259 przez Zazanna
T. mi od rana robi komputer, ale coś tak popsułam, że dupa :blink: Jestem na "tymczasie" w tej chwili heh. Próbowałam do Was pisać z telefonu, ale dziad mi ciągle wywalał "aplikacja internet została zatrzyman" :blink: Czyli na telefon pewnie też udało mi się coś "ekstra" ściągnąć -.-'

Asiek bajka z Glorią to magadaskar :)

Kas hahahahahahah Twój mąż mnie zabił tą piosenką :laugh: :laugh: :laugh: Rewelacja :laugh:

Darkdream o matko !!! I Ty taka spokojna :woohoo: Ja bym już tam "jajko zniosła" B)

Basiek śliczny rożek <3 To w takim razie te łóżeczka są prawie takie same :D Śliiiczzzneeee :D

Asiek mi pies ostatnio uciekł jak płakałam i się chciałam przytulić, bo mi było źle, a ta rudy tyłek w troki i na kanapę poszła -poryczałam się jeszcze bardziej z żalu wtedy B)

Agusia jaki Franio już duuużyyyy <3 A jaki uśmiech :woohoo:

Ja dziś byłam z koleżanką na ciachu w kawiarni i lemoniadzie, a potem połaziłyśmy troszkę po sklepach (całe dwa sklepy, bo więcej nie dałam rady heh), no i oczywiście wyszłam stamtąd (z hm-u) z koszulką i spodenkami, a ze Smyka z bodziakami sztuk 6 rozmiar 80 B) Bo jak wiecie mądry zaz nakupował wszystkiego na 56, a tu się 4-5 kilo wagi szykuje ;)

Dzisiejsze piesałkowe zdjęcie dedykuję Pesq, widać na nim owocowego piesałka z Pesqowym deserkiem w postaci: trochę arbuza, 1/4 jabłko, 1/2 banan, borówki, śliwka, serek wiejski, migdały, żurawina suszona i wiórki kokosowe :P
Przepraszam, że nie obróciłam zdjęć, ale chwilowo nie mam nic na kompie żeby je obrócić i w dodatku muszę siedzieć "na kablu" do neta, bo mi wi-fi nie działa, a t. musiał pojechać załatwić sprawę i mi dał "na szybko" żebym mogła do Was napisać heh :P A jak wróci dalej będzie mi go robiiił ;)

Meszka czekam na zdjęcia :) Jak się w ogóle czujesz? Jak to jest być Mamą ? :D Pewnie cudownie..... aaaaaaaaaaaaa zazdroszczę Wam troszkę :)
Kornel jednak sprytny chłopak -szybciej się chciał przytulić i nie chciał czekać ;) :kiss: :kiss: :kiss:
Podziękowania: pesq

9 lata 5 miesiąc temu #996260 przez Zazanna
Meszku jakie CUUUDOOO <3
Wygląda jak kilkudniowy dzidziuś ! Taki ładny i różowiutki ! :D Pięknyyy !!! <3

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia