BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 5 miesiąc temu #996351 przez jurada
Bedzie dobrze... Ja miałam z różyczka w 13 tc. Po wynikach w moim laboratorium wyszlo mi tak. Wstawie zdj bo nie chce mi sie przepisywac

Załącznik nie został znaleziony

i lekarz wyslal mnie wlasnie do zakaźnego na wolska tam robiłam badania i wyszlo tak

Załącznik nie został znaleziony

Takze strachu sie najadlam co nie miara a wyszlo ok. U ciebie tez będzie dobrze.
Wierzę w to...

Ja tez jutro do lekarza i tez odbieram wyniki
Hbs...

Miała któraś juz pobierany ten wymaz na paciorkowca?
Jak to wygląda, bo czytałam ze pobierają z pochwy i odbytu :woohoo: :blush:
Prawda to?
Podziękowania: kropka 889

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 5 miesiąc temu #996352 przez jurada
Kas ja jutro wyjeżdżam po ginekologu do 16.08 wiec pewnie te upały przesiedzę pod parasolem z zimnym napojem albo w basenie z synem...

Tylko oby nie było burz , bo ja to się tak boje ze ŁO MATKO!!! Ostatnio jak byla ta nawałnica którejś niedzieli, to żeśmy wracali z działki to płakałam w samochodzie ale tak żeby nie wystraszyć D. Zrobili sie ciemno i tylko te blyski i grzmoty aj!!! Masakra!

9 lata 5 miesiąc temu #996353 przez pesq
Dziewczyny woda i lóżko, nie wychodźcie jwsli nie musicie... Malo nie zemdlałam jak wracałam mimo ze nie bylo kolejki. Serce jeszcze mi lomocze i jakiś zimny pot. Dramat. :(:(

Jeszcze musiałam psa wyprowadzić oczywiście sie nie zalatwil tylko wachal każdy listek aż przysiadlam na krawężniku

Masakra

9 lata 5 miesiąc temu #996355 przez jurada
Pesq ze dałaś rade się podnieść z tego krawężnika, ja to bym musiała najpierw na klęczki a potem na proste nogi :P

9 lata 5 miesiąc temu #996357 przez pesq
Kropka trzymam kciuki

Jurada tak sie właśnie podnosilam :D
Podziękowania: kropka 889

9 lata 5 miesiąc temu #996358 przez jurada
:laugh:

9 lata 5 miesiąc temu #996359 przez kasandra9
U mnie jeszcze na pewno nie będą brać tego wymazu, bo chyba po 35tc robią, tak kojarzę, że w szkole rodzenia mówiły.
My się w weekend wybieramy nad morze, ale tym razem pojedziemy Alfikiem z klimą, nie ma innej opcji. Jeszcze się okaże w pt, czy na pewno pojedziemy:) jakoś się nie nastawiam tak, żeby dziś się pakować i na milion %;) jak się uda, to fajowooooooooooooo!!! Tam zawsze jednak chłodniej i jakie pyszności, na majówce się Agatce baaardzo podobało wszystko nad morzem, choć jeszcze nie byliśmy na 100% pewni, czy to Agacia czy Karolek jednak;)
Trochę zakupów mam do zrobienia kosmetykowych, itp., ale właśnie najlepiej nie wyłazić z domu i tylko zapas wody mieć! Może jakoś wieczorem przed zamknięciem pojadę albo coś...a w ogóle Piotrek chciał kupić wiatrak w Obi w sobotę, ale powiedziałam, że szkoda kasy, bo 99zł. kosztował taki, jaki mojemu Mężowi odpowiada;) no ale nie sądziłam, że jednak prognozy się sprawdzą! Także chyba ktoś będzie po ten wiatrak jechał:D

9 lata 5 miesiąc temu #996363 przez jurada
Pytalam mojego giną kiedy ten wymaz to powiedzial, ze pod koniec ciąży... Czyli pewnie na nast wizycie bo jutro za wcześnie a potem ja wyjeżdżam i wracam w 35 tyg a potem on idzie na urlop czyli zobaczymy się jutro i potem za 3 tyg. Czyli ok 37tc.

9 lata 5 miesiąc temu #996364 przez kasandra9
Ja sie wykapalam, wydepilowalam, wysmarowalam, nawet włosy wyprostowalam i sie nie spocilam;) wystroilam się:D niezle jak na siedzenie w domu:D teraz leżakuje na balkonie z woda z miętą i malinkami:))) zyc nie umierać;)))))

9 lata 5 miesiąc temu #996367 przez jurada
Kasandra pokaz sie w prostych włoskach.
;)

9 lata 5 miesiąc temu #996368 przez kropka 889
Dzięki dziewczyny tez mam nadzieje ze będzie dobrze
Właśnie wstawiłam pierwsze pranie. Wyszłam na balkon po suszarkę na pranie i jest taka masakra ze nie da się żyć. Nie ruszam się z domu dzisiaj. Oprócz tego że na 19 mamy szkole rodzenia

9 lata 5 miesiąc temu #996369 przez Sylwia-89
Juradka, ja mam za miesiąc wizytę i wtedy będę miała pobierany GBS. Też właśnie jestem ciekawa co z tym... odbytem :blush: :blink:

9 lata 5 miesiąc temu #996370 przez kasandra9
U mnie chlodek na balkoniku i w domku<3 kochana polnoc:))))
Juradka, ost. Często prostuje i tu nie raz pokazywałam;) ale proszę;) w ogóle nie wierze, ze komuś pokazuje sie bez makijażu, no ale to jedyna rzecz, której nie zrobilam jeszcze;)))
Podziękowania: me.ch

9 lata 5 miesiąc temu #996371 przez Zazanna
Dzeiwczyny naprawdę jest tak tragicznie?
Kurna to może ja pojadę taksówką do tego lekarza jednak ? Jak myślicie? Czy dam radę autobusem ? Mam spory kawałek drogi i autobus jedzie przez centrum całe, więc będzie stał :/

Pesq ja też podziwiam, nie podniosłaby się :P

Kas ślicznie wyglądasz :)

Ja sobie jeszcze leżę w łóżku i jem czekoladę :P Mam włączony wiatrak i jest super póki co :)
Oczywiście w międzyczasie pozmywałam, uprasowałam ciuchy do lekarza, zjadłam śniadanie, ugotowałam piesowi itd. ;)
I tak się zbieram pod prysznic, ale w sumie nie śpieszę się, bo chcę wykorzystać "ostatnie" dni wolności :evil:

9 lata 5 miesiąc temu #996374 przez basiek149
dzień doberek :)
Kurcze...ledwo lekarz pozwolił wychodzić na króciutkie spacery, człowiek się ucieszył a tu dupa bo upały...będę płakać :(
ja dzisiaj spałam jak zabita, dopiero o 5.00 wstałam na pierwsze siusiu :blink: szok :)
oko mnie dzisiaj na szczęście nie boli, mogłam ze spokojem założyć soczewkę bo wczoraj chodziłam na pół ślepa heh B)

Zaz ja na twoim miejscu pojechałabym taksówką...skoro mówisz, że kawał drogi przed Tobą, jeszcze przez centrum, kupa ludzi będzie...lepiej daj sobie spokój dzisiaj z komunikacją miejską...

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia