- Otrzymane podziękowania: 182
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A tak w ogóle to właśnie zrobiłam sobie hamburgery -kotlety niestety takie kupne, ale bułeczki świeże, warzyw tam napchałam aby je przemycić i pyyychaaa...
I kupiłam nutellę i mam nadzieję, że mi się zmieści, bo zrobiłam sobie dwa hamburgery
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
- Lidziun
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 20
co do dentysty to naturalnie trzeba chodzic, ja mam juz 2 zeby do zrobienia ale czekam az mi mdlosci przejda bo nie chcialabym na dentystke , a wiecie to nie tylko strach , ale tez te zapachy dentystycznie czuje ze beda mnie doprowadzaly do takze jeszcze z miesiac poczekam
bylam u lekarza, dostalam skierowanie na usg ale nikt nie odbiera i nie wiem czy trzeba sie wczesniej zapisywac czy nie, ale bede probowala dalej dzwonic, do tego wszystkie wyniki ok ale glukoze mialam 125 a limit 120 niby niewiele ale bede musiala zrobic test z glukoza, jak sobie pomysle jakie to niedobre to , mam nadzieje ze wynik bedzie prawidlowy bo jak nie to czeka mnie szpital, czego chce uniknac przynajmniej ze wzgledu na moje synka, ale wydaje mi sie ze teraz mialam delikatnie podwyzszony bo w nocy zachcialo mi sie kisielku i pewnie dlatego
dzisiaj jakos gorzej sie czuje po wyjsciu od lekarza boli mnie lekko zoladek, mam nadzieje ze przejdzie, zreszta pogoda jakas kiepska jest i zimmnoooo
kalendarz chinski u mnie wczesniej sie sprawdzil i jezeli teraz tez tak bedzie to dziewczynka, mam nadzieje, bo chcialabym dziewczynke, ale oczywiscie jak bedzie chlopiec to tez dobrze
- 25malinka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ....
- Otrzymane podziękowania: 3
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
- sabina
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 33
ja dzis po wizycie u poloznej ...scan mam 11 lutego nagadala sie babeczka ale przynajmniej sympatyczna byla....bd rodzic nie na oddziale gdzie sa polozne ....tylko gdzie sa lekarze z racji tego ze mialam krwotok przy pierwszym porodzie szkoda czytalam ze przy poloznych jest swietny klimat etc....
Pesq druga strona medalu przynajmniej wiesz co sie dzieje ja nie mialam jeszcze ZADNYCH badan
Zazanna gratulacje pol roku bez fajki super !!!u mnie w tym roku minie 5 lat
tak jakby mi mdlosci ustepowaly powoli.......rano jest calkiem znosnie
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pesq ja mam cukier (L43) 80 mg/dl i normę 66-109 -czyli chyba dobrze?
Wszystko mam ogólnie w dolnej granicy :/ Prawie nigdzie nie jestem w połowie..
I w moczu mam ph 8, czyli za dużo
Ale to badania z 03.02, tydzień przed USG będę robić nowe. Tamte były 2 dni po zakończeniu diety -bo dopiero co się dowiedziałam, więc mam nadzieję, że teraz mi się wyniki poprawią
Tak się najadłam, że usnęłam i mam opóźnienie a niedługo będzie koleżanka i nie wiem za co się wziąć... jeszcze bym pospała
- 25malinka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ....
Ja badania dopiero robie w marcu bo mam na 10 marca do lekarza, ciekawa jestem jakie wyjdą a w szczególności ten odczyn coombsa
- Lidziun
- Wylogowany
- rozmowna
Tez mam problem z cukrem w krwi, nigdy nie miałam z nim problemu a teraz, dla ego za miesiąc mam iść na badanie ponowne ale z obciazeniem glukoza mam nadzieje ze nie skończy się to szpitalem bo nie będzie miał kto dzieci do szkoły zaprowadzicpesq napisał: Dziewczyneczki kochane moje, muszę się pożalić. Sprawdzilam wyniki morfologii i cukru itd. i kurważ mać (przepraszam, ale juz nie moge inaczej) mam cukier 100, czyli granica normy. Nie wiem już co powiedzieć, jeszcze cukrzycy by brakowało .
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
W dodatku przeciez za kazda wizyte bez usg płace i to słono (100zł a z usg 200 zł) wiec coś czuje, że moje 2000 zł oszczednosci niestety moga nie starczyc na lekarza i badania do konca ciazy jak tak dalej pojdzie ... i konflikt i cukier i ciekawe co jeszcze po drodze.. Nie zmienie lekarza bo jemu naprawde ufam, no i tak... ale i tak najwazniejsze zeby z dzidzi bylo okej zeby wszystko jakos sie ulozylo, kasa sie znajdzie jakos...
pechowiec
Lidziun, a to można przez cukier isc do szpitala? to norma czy jak ze tak sie robi?
- Lidziun
- Wylogowany
- rozmowna
- 25malinka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ....
Ja też za gina place tak jak ty, ale co zrobić na nfz nie pojde a prywatnie każdy bierze tyle samo..
- Sylwia-89
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 100