BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 4 miesiąc temu #1000424 przez Zazanna
Ja normalnie też nie gardzę żadną, ale jak jakiś czas temu chciałam milkę z orzechami, a brat mi kupił inną, to się popłakałam strasznie i leciał po drugą, bo nie mogli patrzeć na moje rozżalenie z T. heh B)

Wiecie jakaś się taka spokojniejsza zrobiłam.. ta świadomość, że poród jest nieunikniony i że jest co raz bliżej zadziałała na mnie jak meliska :blink: :silly:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 4 miesiąc temu #1000425 przez asiekasiek
jejku na porodach znowu przywiązane te ręce do cc :unsure: :huh:

9 lata 4 miesiąc temu #1000426 przez jurada
Ja białej nie za bardzo...
Ale on lubi wiec kupił pod swój smak

9 lata 4 miesiąc temu #1000427 przez agatagama
hej dziewczynki,
no rzeczywiście dzieje się, oj dzieje ! ale dobrze, że wszystko pod kontrolą! trzymam za Was kciuki!
ja po wizycie...i niby wszystko w porządku, ale się zasmuciłam :( bo Janko jednak dalej pośladkowo ...lekarz dał mu jeszcze 2 tyg, apotem decyzja o cesarce ehhh a już tak się nastawiłam na sn... poza tym waży 2300, szyjka ok. Pobrał mi też gbs ale tylko z pochwy, więc nie upominałam się o to drugie ;P
dziś też pojawiła mi się taka kremowa wydzielina, ale powiedział, że to normalne, szyjka trzyma, także mam się nie martwić...
ehhh cesarka teraz mi w głowie siedzi non stop.... :(

9 lata 4 miesiąc temu #1000428 przez glooria
No bo wszedzie masz wezyki i weflony do tego cisnienie wiec moze dlatego tak leza

Juz ogladalam ten odcinek z tym mezem chorym ehhh slabiutko wyglądał

9 lata 4 miesiąc temu #1000431 przez basiek149
A jeszcze nie dawno Zaz i Kas pisały, że chyba będą ostatnie do porodów, a tu proszę :D nigdy nie wiadomo które maleństwo teraz nam się pojawi na świecie :)

ja poprasowałam i nasze rzeczy i Kubusiowe, a potem poszliśmy z mężem na spacerek i oczywiście zajrzałam do sklepu po loda jagodowego :woohoo: ostatnio tak mi posmakował, że nie mogę sobie go odpuścić :P

a poza tym troszku się wkurzyłam bo odkąd wyszłam ze szpitala biorę luteinę pod język. i tak patrzę dzisiaj, że mi się kończy a ja w piątek nie zapytałam mojego gina czy odstawiamy czy dalej mam brać. i napisałam do niego łudząc się, że w końcu odstawiamy a on pisze, że do 37tyg powinnam jeszcze brać... i musimy do końca tygodnia tam do niego pojechać po receptę eh :pinch:

9 lata 4 miesiąc temu #1000432 przez asiekasiek
Gloria no właśnie ten odcinek był, ale jak pytałam się siostry czy koleżanki to nie miały tak rąk powiązanych. Kurcze ja bym źle się czuła tak leżąc, panikę u mnie pomyślenie takiego leżenia na wznak...

Agatagama oj no to faktycznie młody nie chce się coś odwrócić, ale najważniejsze żeby było zdrowe. I w końcu nie będziesz wyczekiwać skurczy :S

9 lata 4 miesiąc temu #1000433 przez jurada
Basiek mi lekarz mowil ze jakby się zdarzyło ze bym zapomniała wziac z domu duphastonu a gdzies wyjeżdżała lub jak mi się skończy przed kolejna wizyta to na IP jechac i tam wypiszą.

9 lata 4 miesiąc temu #1000434 przez Zazanna
Ja i Pesq płakałyśmy, że ostatnie będziemy :)

Agatagama jak u mnie się wcześniej nie rozkręci, to też możliwe cc -no ale pożyjemy zobaczymy jak to się mówi :)

Basiek też bym się wkurzyła..

Mi się na ktg kazała położyć na plecach ale zobaczyła jak zsiniałam momentalnie na twarzy i na boczek kazała przekręcić się B) Więc ja już całkiem sobie na plecach nic nie wyobrażam ;)

9 lata 4 miesiąc temu #1000435 przez sabina
wb powyzszego to ja bede ostatnia :dry:
mnie mysl zblizajacego si eporodu dziczy jeszcze bardziej.....zaczynam panikowac eheh

agatagama ja na poczatku marzylam o tym aby sie mi Milka nie przekrecila .....stara a glupia jestem wiem

9 lata 4 miesiąc temu #1000437 przez Zazanna
Ja jeszczze dziś panikowałam, a po wizycie jakieś to takie bardziej "zadaniowe" się zrobił -no nie umiem tego uczucia ująć :P

A tak kocha mnie braciszek (w załączeniu) <3

9 lata 4 miesiąc temu #1000438 przez kasandra9
Jueadka nie wiadomo od czego taka czerwona bo ciśnienie dobre bylo. Ja mam ochotę na czekoladę ale nie mam akurat:(
A dwójkę robiłam w nocy i dzis 2x...dlatego pytam bo ost to co 2 dni bylo...
Po kąpieli o niebo lepiej uffff.

9 lata 4 miesiąc temu #1000439 przez sabina
zaaaazzz najpierw jagody borowki maliny a teraz to!!!!!i co ja mam teraz zrobic?do sklepu leciec??? :S heheeh

mam nadzieje ze i umnie sie zrobi wkrotce zadaniowe :lol:

kas wydaje mi sie ze w ciagu kilku dni urodzisz :)

9 lata 4 miesiąc temu #1000440 przez Zazanna
Kas czyli się zaczyna :cheer:
Rany Dziewczyny czuję się jak przed Gwiazdką :woohoo:
Takie oczekiwanie ale teraz już prawdziwe -chyba to zaczyna do mnie docierać ! W sensie, że to naprawdę ! Że mi się nie śni i że on jest prawdziwym człowiekiem i już niedługo go będę miała :woohoo:
Jestem w jakimś szoku normalnie -jakbym się dopiero co dowiedziała o ciąży :laugh: B)

9 lata 4 miesiąc temu #1000441 przez kasandra9
Obyscie miały rację, niech Agatunia sie pakuje i hopsa!!!!:) ciekaweee :)
Zaz dobre porównanie jak przed Gwiazdkę:))))

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia