- Otrzymane podziękowania: 108
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- glooria
- Wylogowany
- gadatliwa
Chociaż ja tez musze sprawdzić zawsze czy mi sie nie pomylili i dopiero wydaje
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 182
Korzystaj, że Twój T. chce się teraz sam za wszystko zabrać a Ty leż i pachnij
To jest rosyjska ruletka trochę które dziecię forumowe będzie następne
Basiek w czasie upałów miałam nogi jak balony po prostu masakra od rana do wieczora teraz dużo lepiej tak jak Juradzie raczej już tylko palce.
Każda ma inaczej, może po prostu zbierasz więcej wody stąd opuchlizna. Spróbuj w nocy spać z poduszką pod nogami albo wałkiem mnie to pomaga i obserwuj czy po nocy schodzi jeśli tak to nie masz się czym przejmować
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 182
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
- mysia5
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 135
Kas a co tam u Ciebie? Bo nic się nie odzywasz, wszystko w porządku?
Basiu mi jak puchly to siedziałam i moczylam je sobie w zimnej wodzie, przynosiło ulgę. Ale na tym etapie ciąży to myślę że już normalne i na pewno wszystko jest w porządku
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
a ja wskakuje zaraz do wanny a potem chyba lulu
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 245
My jeszcze nie w domku, nie chca mi Kornela oddać, bo jest zbyt słodki;)
Mam nadzieję że już niedługo, dziś rano przy obchodzie coś tam.mówili że może już zaraz tuż tuż ale nic konkretnego jeszcze, więc trzymajcie kciuki, bo ja tu normalnie zwariuje - wszystko już jemy sami, waga 2720g z dziś, praktycznie nie ma się do czego czepiać, ale jednak go trzymaja, mam nadzieję że to już jest kwestia dni tylko..
Zaz, ja też myślę że bardziej bym się przejęła jeśliby czekolady nie chciała, ale dobrze ze poszłaś na IP, przynajmniej wiesz ze bez potrzeby
Pesq, co się dziwisz, że Ciebie dziecko bije jak sama z rana ja.... oddaje Ci;)
Kasia, kącik boski! no o w końcu się przelamalas
Basiek, u Was też, tylko Kubuś o komplet gotowy a Kornel i Kubuś s ogóle to mają identyczne łóżka i ma nich identyczne kocyki i materace
Co do tych pojemniczkow do zawieszenia na ramę łóżeczka z Ikei to tym co mają gratuluję wyboru a tym co jeszcze nie to gorąco polecam zakupić, już widzę po tym szpitalnym zmienianiu pieluch że to jest strzał w dziesiątkę! my też je mamy, z polecenia szwagierki i czuje ze to był dobry wybór!
Kasandra, trzymam kciuki! Brzmi coraz poważniej!
Nie możemy się z Kornelkiem doczekać kolejnych dzieciatek!
Wybaczcie, że tak na szybko, i tylko to co pamiętam ale muszę iść nakarmić urwiska
Posyłamy KorneLOVE :*
Załącznik nie został znaleziony
- mysia5
- Wylogowany
- rozmowna
- agatagama
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 67
w ogóle wydaje mi się dziewczyny, że wszystkie wcześniej urodzimy, czy tydzień, czy dwa, czy parę dni, ale zobaczycie, że żadna z nas nie dotrwa do terminu z tabelki takie mam przeczucie
Meeeeeeeeeeeeszku jaki Kornelek jest cudnyyyyyyyyyy !!! tak wyprzystojnieć ! no proszę ! kawaler pierwsza klasa ! jakbym miała mieć córeczkę, to już bym się z Tobą zgadywała na kawę za jakieś 17 lat ;P buziaki dla Kornelka ;** zuch chłopak z Niego )
Kas jak tam po nocy? jak się czujesz? musisz dużo pisać, troszkę się nie odzywasz i już się martwimy i umieramy z ciekawości ;*
- anisia27
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 34
- mysia5
- Wylogowany
- rozmowna
Agatka obyś miała rację myślę że ten tydzień przed terminem każdej z nas by pasował
Anisia, ja nie mam pojęcia.. jakoś jeszcze nie myślałam o witaminkach w ogóle
Miłego dnia laseczki
- agatagama
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 67
Mysia tego się trzymajmy już tak niedłuuugo ))))
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Śniły mi się dziś parzydełkowce (takie wahadłowce działające w każdej płaszczyźnie i stałej i ciekłej i gazowej), strasznie się umęczyłam, bo prowadziłam dozór nad ich prawidłową budową–nie pytajcie W każdym razie obudziłam się w nocy i opowiadałam o tym T. –taka zła na czym świat stoi, że tyle roboty mam, a to takie niewdzięczne i trudne..
Pesq czyli się już wyjaśniło z tym pzu, tak? Za dużo bym nie pomogła, bo każdy dział ma co innego, ale coś na pewno byśmy wykombinowały
A co do zwracania.. to zgodnie z prawem nie masz obowiązku, jeśli miałaś podstawy się spodziewać, a miałaś
Meszku to jak on tak ładnie i taki duży, to już na bank Was zaraz wypuszczą <3
Jaki pięęęknyyy <3
Ja jeszcze nie wiem jakie witaminy, poczekam aż mi powiedzą w szpitalu co mam kupić i już
Dziś przyjdzie śpiworek dla Malutka <3
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Ciekawe czy wytrzymamy
- Sylwia-89
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 100
Ależ miałam noc Najpierw mała nie dawała mi spać, bo mnie "dolnych" okolicach obtłukiwała aż mnie tam zaczęło boleć Potem zasnęłam i śniło mi się, że Zaz i Kas urodziły To pewnie dlatego, że wieczorem jeszcze forum czytałam I w ogóle ciągle pobudka na obracanie z bolącego boku na drugi i toaleta...
Dziś od rana poszłam do laboratorium na badania. Oczywiście grzecznie pobrałam numerek (9 osób przede mną), ale twardo siedzę mimo informacji (jeśli możesz-przepuść ciężarną). Dla mnie to brzmi tak, ze jak ktos ma ochotę to wpuszcza, a jak nie to niech sobie siedzą brzuchate, więc nie chciałam wybijać się przed szereg Dlatego rozumiem Cię Pesq Na szczęście siedział obok młody pan i powiedział żebym stanęła następna w kolejce- WYBAWCA No to wtedy ładnie mu podziękowałam i poszłam. Powiedział, ze ma żonę wysoko w ciąży i wie jak to jest, więc po co mam się tam męczyć Bardzo miło mi się zrobiło, że właśnie facet zwrócił mi uwagę- facet, który przecież nie wie jak to jest być w ciąży i mógłby olać sprawę. Reasumując, jaka ze mnie dupa blada była taka jest i ciężko się przełamać. Aż jestem na siebie zła
Zaz, dobrze, że byłaś na ip, w sumie nie ma tego złego skoro jest wszystko w porządku
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Co do czekolady i innych smakołyków, na które mam akurat ochotę, to też chce mi się ryczeć jak nie ma w sklepie, albo Filip przyniesie coś innego. Czuję się zawiedziona, ale staram się trzymać dzielnie i tego nie pokazuje, bo on zawsze marudzi, że wymyślam takie rzeczy, których on zazwyczaj nie może znaleźć
Pesq, też mam to ubezpieczenie pracownicze w PZU. Za urodzenie dziecka płacą 1000zł
Meszku, Kornelek jest cudowny <3 Skoro Agatagama ma mieć synka, to może ja z moją Natuśką odezwiemy się za kilkanaście lat hehe. A tak serio, to przystojny facet z niego i na pewno będzie miał ogrom wielbicielek
Basiek, bardzo ładny kącik Kubusia Co do spuchniętych nóg, to ja też polewam sobie zimną wodą i potem podkładam pod nie poduszkę żeby krążenie było lepsze. Najgorzej jak siedzę i mam nogi w kolanach zgięte, to po dłuższej chwili czuję mrowienie i muszę prostować. Juradka ma rację, że mimo wszystko troszkę więcej ważymy i to pewnie też ma duży wpływ na stan nóg.
Jurada, powodzenia dzisiaj Ja mam w piątek gbsa Co do jedzenia, to wczoraj osiągnęłam chyba apogeum obżarstwa Mimo, że nie byłam głodna, ciągle bym coś w siebie pchała. aż sama się boję tego Muszę się ograniczyć trochę...