- Otrzymane podziękowania: 189
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Pokaż nam zdjęcie jak zrobisz włoski
Asiulek no to… czekamy do poniedziałku kochana
Porobiłabym coś, ale nie mam co................................... no nic. Idę poczytam sobie trochę, poczekam aż T. wstanie z drzemki i pójdziemy do weta.
A na obiad dziś ...pizza
- glooria
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 108
Jutro koncze kolejny raz 18 lat wiec jak jakas dzidzia sie jutro pojawi to zapamietam
Pozdrawiam
- glooria
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 108
Asiulek szkoda ze tak bezczynnie lezysz
Jakbys wiedziała to w niedxiele bys poszla i w poniedzislek juz by bylay wyniki i jakies decyzje a tak musisz przeczekac weekendowy spokój
- melisamienta
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
- melisamienta
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
To wszystko mnie przeraża. W nocy nie mogłam spać, jeden bok boli drugi też, na plecach ciężko i przez to za dużo myślę. Czy Wy też tak boicie się porodu, i tego co będzie później. Niby bardzo chciałabym już tulić Wojtusia, a z drugiej strony jestem pełna obaw. Nawet zestresowałam męża tym swoim dołem ze dziś miał iść do pracy ale zadzwonił że nie da rady przyjść bo chce zostać ze mną.
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja tez nie dostalam zapisu, ale tym ciekawszym zrobilam zdjęcia i mam, pokaze Gagatkowi;)
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
Poród boli owszem, ale jak widać kobiety rodzą i żyją i decydują się na następne dzieci.
Ważne jest to żebyś po powrocie do domu miała wsparcie w mężu, rodzicach. I oby Cie nie pouczali i poprawiali bo to jest niestety
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
i wtedy pojawia sie depresja poporodowa. A i jak będziesz potrzebowała pomocy to mów i proś o nią a nie taka Zosia Samosia, ze w końcu zamkniesz się w łazience i będziesz płakać do lustra i obwiniać sie o wszystko i zastanawiać sie czemu jest tak a nie inaczej...
Zobaczysz urodzisz i zmienią sie twoje priorytety i wartości. Ale za tego małego Wojtusia będziesz gotowa skoczyć w ogień...
Glowa do góry!
- asiulek_dolls
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 91
- Rita87
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 95
To prawda weekend w szpitalu to jakaś masakra jest, nic absolutnie się nie dzieje i ze wszystkim czekają do poniedziałku
Ciekawe jak tam Scarlett, ja też pierwsze co po przebudzeniu to forum
To teraz troszkę o tym co u nas. W tamten piątek miałam dziwną "przygodę". Zelżały upały i D. postanowił odmalować salon, tak żeby już całe mieszkanko było odświezone na przyjście Stasia. Więc ja piątek spędziłam sobie u rodziców.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Oprócz tego to tydzień zleciał mi sama nie wiem kiedy. Po malowaniu było trochę do ogarnięcia. Plus wpadłam na nowe pomysły "aranżacyjne" i zamówiliśmy nowy żyrandol, napis na ścianę (w formie naklejki), w Ikei wypatrzyłam fajne mutliramki na zdjęcia i w końcu się zmobilizowałam do wybrania zdjęć rodzinnych i ślubnych i mam nadzieję, że wkrótce zawisną. Do tego zamówiłam zasłony do pokoju Stasia, D. zrobił rameczki i powiesił mi w końcu morskie obrazki na ścianie w Stasiowym pokoju, więc tydzień był fajny, bo mogłam różne rzeczy znów powybierać
Aaa no i oczywiście Staś też jakoś mi się wydawał dziwnie spokojny, zwłaszcza w nocy i rano. A zawyczaj co się obudziłam w nocy to go czułam i rano też mnie budził, a ze dwie noce z rzędu jakoś tak cichutko siedział, potem w ciągu dnia też różnie (hej Pesq ). No i tak sobie myślę, usg ostatnie miałam w 30 tyg zrobione prywatnie, a tak podczas wizyty to nie mam usg robionego. Pytałam o ktg tą lekarkę, u której ostatnio byłam to ona, że na ktg to już mi da skierowanie mój lekarz jak wróci z urlopu... Tylko on wraca dopiero 3.09, więc nie wiem czy do tego czasu to ja nie urodzę No i zaczęłam sobie wkręcać, że na końcówce to już różnie może być, a ja ani usg ani ktg i że może coś u Stasia jest nie tak, a ja nawet nie wiem. I jeszcze jak czytałam o Waszych ktg... I poszłam na ktg prywatnie Szkoda, że u nas tak na IP nie robią, tylko założę się, że od razu by mnie na oddział chcieli przyjmować No i to było moje pierwsze ktg, więc się stresowałam, czy wszystko wyjdzie ok. A jak dziewczynę przede mną trzymali chyba z godzinę, to myślę sobie ciekawe jak Staś się będzie zachowywał i czy w ogóle ten zapis wyjdzie. No ale mój grzeczniuszek zachowywał się wzorowo 25 min tylko byliśmy podpięci. Wszystko jest w porządku I tacy z D. byliśmy dumni z niego po tym zapisie Jakby naprawdę to od niego zależało ale mówimy oj jaki on grzeczny, że nie uciekał, że się ładnie ruszał i w ogóle
- asiulek_dolls
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 91
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 182
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
Tez nie miałam usg od 29 tyg a teraz 2 wizyta z usg posiewami i calaaaa masa badan do cesarki. Co dziwne cesarka a powiewy od a do z nie tylko gbs... Nie wiem po co ale skoro trzeba. Szykuje gruba kasę. Heh.. I boje się ofc o wymiary szczególnie główki bo ciągle miała większą. No i o tego gbsa bo ja uczulona na penicyline w razie czego.. A jak Wasze gbsy dziewczyny?
Kasia ze tak skopiuje od kas - trzymamy kciuki z Agatka
Dzis dzień Kasi i Scarlet
Meszku daj znać jak tam!
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
ale tu się dzisiaj dzieje! dzisiaj to nawet nie ma co się z forum wylogowywać
przywitamy dzisiaj dwóch maluszków! super! rozkręciło się u nas na dobre
Kasia i Scarlett mocno trzymamy za was kciuki :*
ale naprawdę to są takie emocje jakbym sama miała rodzić
Me.ch a jak tam Kornelek? wypuścili was do domku?