- Otrzymane podziękowania: 91
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- asiulek_dolls
- Wylogowany
- gadatliwa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
później najwyżej zrobię fotkę jeszcze raz (dla Ciebie i tu wrzucę
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Asia pokaż nam koniecznie ten swój ogródeczek… tylko piszesz co posadziłaś, a nic się nie chwalisz
Kas wspaniale wyglądasz !!!
Scarlet jedź i nie czekaj ! Trzymam kciuki :* I podziwiam… ja już bym dawno była w szpitalu i pewnie się darła, że mnie wszystko boli byle by mnie przyjęli
Basiek pokaż łóżeczko
Chyba pozazdraszczam Kas i w związku z tym chyba pójdę sobie we wtorek po badaniach i się porobię ładnie Poszłabym na brwi koniecznie i do fryzjera w sumie troszkę podciąć.. i może na pazurki? Niby mam króciuteńkie, więc trochę bez sensu, bo teraz je skracam na maksa i bezbarwnym.. Ale może stópki chociaż bym zrobiła? Myślicie, że będą kazali mi zmyć lakier przy porodzie jeśli na rękach będę miała bez lakieru?
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
póki co nie ubierałam tych zielonych poduszek bo chcę widzieć mojego Łobuza a i tak pewnie na początku będzie spał w rożku więc krzywdy sobie nie zrobi
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
ahhhh jak ja bym chciała ścianę sobie pomalować na taki kolor żeby mi pasował do kącika... No ale to już zrobię jak będę małemu pokoik urządzać -w końcu jednak sypialnia to nasz pokój Muszę się pilnować w swoich zapędach
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
BASIUUU, piękny kącik, bardzo w naszym stylu:)
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
Basiu śliczny kącik masz dla synka!! Ja jutro z mężem będę już robiła przemeblowanie i wkładamy łóżeczko dla małej
Faktycznie Kornel pojechał do domciu:D
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
Kornelek w domu <3 Bardzo się cieszę wspaniale! A jak pomyślę że Meszka miała termin na 23 tak jak ja a już ma swojego bąbelka w domu to w ogóle!
Dziś troszke ogarneliśmy w sypialni. To znaczy na łóżeczku zrobiła się graciarnia - leżała i gondola i spacerowka i torba do szpitala i pudełko od szumisia i masa innych rzeczy - złożyliśmy wózek a spacerówkę zapakowaliśmy bezpiecznie i schowaliśmy, nawet szumisia zaczepiłam na wózek rozkminiliśmy też która moskitiera do gondoli a która do spacerówy bo wcześniej jakoś nie patrzyliśmy dokładnie. No i tym samym na łóżeczku leży teraz torba do szpitala którą chciałabym już rozpakować (jak donoszę ciążę to rozpakuję torbę na szpital a zapakuję na klinike bo tam 1/3 trzeba rzeczy) + rzeczy do prania moje koszule piżamy podomowe które chce przeprać w dzieciowym + te co ostatnio dostałam w tym bodziaki w myszkę miki itd.
A zanim to zrobiłam to jakoś po obiedzie mi się słabo zrobiło i mroczki przed oczami (hej Zaz... ) ale się przespałam i jest ok. Mała w końcu zaczęła kopać trochę
Jeju coraz trudniej myśli zebrac... kolejny dzień za nami. Spójrzcie w kalendarz!
Jak robiłam pranie to pomyślałam o Malince - pamiętacie ją? Ciekawe czy stara się o dzidziusia czy na razie sobie odpuściła.
A przede wszystkim ciekawe jak tam Scarlet i Kasieńka!
- Scarlett86
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 34
- agatagama
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 67
a jakbyś im powiedziała, że bóle są co 5 minut? myślicie dziewczyny, że można tak nagiąć prawdę? jak byłam ostatnio w szpitalu to taka Pani opowiadała, że za jej czasów lekarze żeby przyspieszyć poród kazali wypić mocną czarną kawę i wejść pod gorący prysznic...i rzeczywiście działało i szły rodzić po kolei...
ejjj i co to za Sabina dodała posta na naszym forum? bo chyba się pogubiłam...
Kasia dzisiaj są imieniny Jana może jednak dziś będzie finisz?
Kas bardzo ładnie wyglądasz
ja też po tym 7 września jakoś umówię się na stopy i hennę żeby jakoś wyglądać nieumalowana na porodówce
Basiek śliczny kącik
Pesq znam to my też co chwilę ogarniamy pokój Maluszka, bo co chwilę robi nam się tam z niego składzik
- mysia5
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 135
kurcze ale tutaj się dzieje!
Kasiu trzymam kciuki z całych sił
Scarlett biedna... takie bóle juz masz a oni jeszcze kakażą Ci być w domu.. masakra :/
Basiu piękny kącik !
Pesq body w myszkę miki rządzą cudne
Asiulek, Kacperek ma dobrą opiekę a to najważniejsze wiec odpoczywaj sobie spokojnie
Zazanka ja planuje iść na stopki do kosmetyczki żeby mi ładnie zrobiła i pomaluje bezbarwnym czy odżywka jakaś, przy porodzie naturalnym chyba nie ma to znaczenia ale przy cesarce zakladaja na palec chyba coś i dlatego nie powinno się mieć koloru, tak słyszałam a u rąk chyba bezbarwny jest też ok
Kas jak ładnie wyglądasz taka młodziutka Buzka
Ale super ze Kornelek w domku , Mech pewnie uśmiech nie schodzi Ci z twarzy
.... i zapomniałam co jeszcze chciałam napisać bo pisze z telefonu...
Oj ta skleroza .. no to buziaki dla Was i miłego wieczorku ;***
- Agata28
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 24
Na wstępie przepraszam za brak polskich znakow, ale pisze z telefonu
Melduje się w dwupaku!
Kasia i Scarlett powodzenia, trzymam kciuki
U mnie zwariowany tydzień weekend z rodzinką sie udal, lecz wrocilam bardzo zmęczona. U mnie od poniedziałku zaczęły sie skurcze przepowiadajace i dół brzucha caly czas mnie boli. Wczoraj lekarz domowy wyslal mnie na IP, mialam brzuch twardy jak skala przez co pare godzin nie czulam malej. Na szczęście ktg wyszlo w porzadku, skurcze juz sie pokazywaly. Pierwszy raz w Holandii zbadali mi szyjkę, jest miękka i lekkie rozwarcie. Cos zaczyna sie juz dziać. Główka małej bardzo nisko ale polozna powiedziała, ze to nic nie znaczy. Moge urodzic dzis w nocy, lub za tydzień... wszystko zależy od mojego ciala i Alicji
To już tak blisko
Dzisiaj rano musiałam sie zglosic na ponowne ktg
- Agata28
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 24
Wyszło w porządku!
Wczoraj odwiedzila mnie moja koleżanka i pomogla z prasowaniem ubranek tak więc pokoik malutkiej gotowy zaraz dodam parę zdjęć
W środę koleżanki i mąż zorganizowali dla mnie baby shower meeega niespodzianka! Byłam w szoku! Mój M. Musiał mnie wyciągnąć z domu pod pretekstem zakupu kocyka w tym samym czasie dziewczyny wszystko przygotowaly, kupe jedzenia, prezenciki, gry i zabawy gdy weszliśmy do domu wszystkie wyskoczyły, krzyknely niespodzianka, szampan bezalkoholowy wystrzelil myślałam, ze tam urodze z emocji
- asiulek_dolls
- Wylogowany
- gadatliwa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Basia ale ładnie te poduchy zajebiste!!!
Mysia T. właśnie do nich pojechał przed chwilą, wiec chociaż tatą się Kacprus nacieszy
A wogole to mamuska mi zdała relacje z dzisiejszego dnia i mówi ze ja Kacper zagadal i ze takie rzeczy opowiada i takie zdania ładne buduje ze ona tylko oczy otwiera szeroko ze zdumienia a jemu buzia się od jakiś dwóch tygodni nie zamyka i rzeczywiście tez jestem nie raz zaskoczona tym co słyszę, ogólnie to szybko zaczął mówić trochę po swojemu, później ładnie lapal słówka i to takie trudne jak na takie male dziecko a teraz to juz pogadasz z nim jak ze starym... i co chwile mówi ze podziemny do sklepu i kupimy..... (i tu ze loda, lizaka, danio, misia, socek i tak dalej..... w zależności na co ma ochotę albo co w reklamie zobaczy) a ja wtedy pytam skąd weźmiemy pieniazki? "od Tatusi" i oczywiście sam to wykombinowal....
no i jeszcze mama się mnie pyta jak mi się udaje przy nim cokolwiek w domu zrobić (szczególnie teraz w ciąży) i ze mnie podziwia bo jej przez cały dzień udało się tylko w jednym pokoju kurze poscierac i podłogę w tym pokoju i w kuchni i więcej się nie dało zrobić także daje im tam to moje Szczęście w kość...
i brat tez przyzwyczajony ze jak ida z Szymkiem na placyk zabaw to siada sobie i go obserwuje i trochę się z nim pojawi, a za Kacperkiem nie mógł nadążyć bo mu ciągle uciekał
no i chyba zaczynają doceniać to jaki Szymonek jest grzeczny, chociaż tez do na spokojniejszy ch dzieci nie należy
- asiulek_dolls
- Wylogowany
- gadatliwa